Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Apple iMac 21,5" (MRT32) 2019

Код:642192
Архiв
Apple iMac 21,5" (MRT32) 2019 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 484 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

iMac - неймовірна потужність

Новий iMac йде на черговий рекорд і розширює межі можливого. Більш швидкі процесори та пам'ять, приголомшлива графіка та дисплей Retina з найяскравішим і найреалістичнішим зображенням в історії Mac. iMac став потужнішим — в усіх відношеннях.

Дисплей Retina - проявляє себе у всіх барвах

Справжня окраса iMac — чудовий дисплей Retina з роздільною здатністю 4K або 5K. Понад мільярд кольорів та яскравість 500 кд/м² — зображення буквально оживає, а текст відображається неймовірно чітко. Ваші улюблені серіали та фільми ще ніколи не виглядали настільки реалістично. Графіка в іграх та інших додатках вражає рівнем деталізації. Це кращий дисплей Retina в історії Mac.

Приголомшливо реалістичний колір

Світ повний яскравих барв — і тепер iMac передає їх ще краще. У дисплея Retina широке колірне охоплення (P3): замість стандартних білих світлодіодів для його підсвічування використовуються передові червоно-зелені світлодіоди з люмінофорним покриттям. Це означає, що всі три кольори — червоний, зелений та синій — представлені у рівному співвідношенні й передають відтінки ще точніше. Тому будь-яке зображення буде виглядати яскравіше й реалістичніше.

До 8 ядер. Для серйозних процесів

Надпотужний 4-ядерний процесор, а також нові 6-ядерний та 8-ядерний процесори — це звучить сильно. Прискорення Turbo Boost дозволяє збільшити тактову частоту: для моделі 27 дюймів — до 5,0 ГГц, для моделі 21,5 дюйма — до 4,6 ГГц. Таким чином забезпечується додаткова потужність при використанні ресурсомістких додатків, наприклад Logic Pro X або Adobe Photoshop. На iMac все працює неймовірно швидко.

Продуктивність - потужна парочка

З процесорами Intel Core восьмого й дев'ятого поколінь та новітніми високопродуктивними графічними процесорами iMac став ще потужнішим. Системи зберігання теж вийшли на новий рівень: тепер обидві моделі оснащені високошвидкісним накопичувачем Fusion Drive великої місткості. Доступна конфігурація з SSD-накопичувачем місткістю до 2 Тб. Отже чим би ви не займалися, iMac впорається з поставленим завданням. На максимальній швидкості.*

Графічний движок, який заводить

iMac оснащений новим потужним графічним процесором серії Radeon Pro 500X, тому зображення на екрані не просто бездоганне. Воно приголомшливе. На iMac 27 дюймів з дисплеєм Retina 5K встановлюється до 8 Гб виділеної відеопам'яті, а на iMac 21,5 дюйма з дисплеєм Retina 4K — до 4 Гб. На обох моделях навіть найскладніші візуальні ефекти й 3D-графіка виглядають неймовірно.

Накопичувач Fusion Drive. Неймовірно швидкий. Дивовижно розумний

При зберіганні даних у першу чергу важливий обсяг дискового простору. Але не варто забувати і про швидкість. Накопичувач Fusion Drive забезпечує і те, і інше. Додатки та файли, якими ви користуєтеся найчастіше, автоматично зберігаються на швидкому флеш-накопичувачі, а все інше переміщується на жорсткий диск великої місткості. З накопичувачем Fusion Drive будь-які дії — від завантаження комп'ютера до запуску додатків та імпорту фотографій — будуть виконуватися швидше та ефективніше. Він за замовчуванням встановлюється на всі моделі 27 дюймів і доступний для моделі 21,5 дюйма.

Дизайн - все в одному. Один у своєму роді

iMac завжди був геніальним поєднанням дизайну та функціональності. Його елегантний корпус вміщує все: дисплей, процесор, графічну систему, накопичувач, оперативну пам'ять та багато іншого. iMac настільки тонкий, що легко впишеться куди завгодно. І хоча він працює абсолютно безшумно, він ніде не залишиться непоміченим.

Завжди знайдеться вихід

Всі моделі iMac за замовчуванням оснащуються двома портами Thunderbolt 3 (USB-C). Швидкість обміну даними з зовнішніми дисками та камерами через кожен порт досягає 40 Гбіт/с. При під’єднанні монітора та передаванні відео забезпечується висока пропускна здатність. До чотирьох портів USB 3 можна під’єднувати різні периферійні пристрої: принтер, iPhone, флеш-накопичувачі та багато іншого. А з підтримкою надшвидкісної трипотокової технології Wi-Fi та Bluetooth 4.2 улюблений контент завжди буде у вас під рукою.

Є де розвернутися на роботі

У iMac чудовий дисплей. Але якщо вам потрібно більше простору, просто під’єднайте до порту Thunderbolt 3 монітор 5K. Або одразу два монітори 4K — тоді до ваших послуг буде понад 32 мільйони пікселів.

Аксесуари Apple. Перезарядні. Чудові

Миша Magic Mouse 2 та клавіатура Magic Keyboard ідеально працюють з iMac — і входять до комплекту постачання. А якщо вам потрібні додаткові можливості, придбайте клавіатуру Magic Keyboard з цифровою панеллю або трекпад Magic Trackpad 2.

iMac + iPhone

Ваш iMac ідеально працює з iPhone. Обмін повідомленнями, робота з фотографіями, копіювання та вставка зображень – що б ви не робили, ви можете вільно переходити з одного пристрою на інший, не втрачаючи важливий контент.

iMac + macOS

macOS — операційна система, яка стоїть за всім, що ви робите на Mac. Вона дозволяє виконувати завдання, з якими інші комп'ютери просто не впораються. Ця система створювалася спеціально для Mac, тому вони працюють як одне ціле. В останню версію операційної системи — macOS Mojave — додані нові, неймовірно корисні та зручні функції. У macOS ви знайдете цілий набір чудових додатків. В неї інтегровані функції iCloud, щоб фотографії, документи та інші файли завжди були синхронізовані між усіма вашими пристроями.

iMac + приложения

На кожному Mac встановлені потужні додатки для роботи та творчості — вони допоможуть вам ефективніше шукати інформацію, виконувати будь-які завдання, обмінюватися файлами та спілкуватися. Ось лише деякі з них.

*Доступність окремих функцій, комплектацій та конфігурацій пристрою залежить від країни і/або регіону розповсюдження.

Характеристики

Дисплей

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея
Тип дисплея

Графічні можливості

Графічний процесор
Тип відеокарти

Швидкодія

Кількість ядер
Тип процесора
Розмір оперативної пам'яті
Обсяг SSD

Ні

Операційна система
Частота процесора

Iнтерфейси

Bluetooth
Wi-Fi
LAN роз'єм (RJ45)
Роз'єм для навушників 3.5 мм
Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера
Дозвіл Web-камери

Габарити і комплектація

Довжина підставки
Висота
Ширина
Вага
Серія

Найпопулярніші запити в категорії Apple iMac 21,5" (MRT32) 2019