Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді9

Бездротові навушники Xiaomi Redmi Airdots S (Black) TWSEJ05LS

Код:664631
Архiв
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Airdots S (Black) TWSEJ05LS фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-66%
Вигода 460 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Xiaomi Redmi Airdots S Black

Redmi Airdots S – це доопрацьована та вдосконалена версія компактних бездротових навушників Xiaomi Airdots. Вони відрізняються більш стабільним та швидким сполученням з мобільними гаджетами, а також наявністю ігрового режиму зі зниженою затримкою. Що робить їх використання ще комфортнішим. А в іншому це все ті ж стильні та функціональні навушники з широкими можливостями, чудовою автономністю та продуманою ергономікою.

Особливості:

  • Стабільний сигнал та швидке сполучення
  • Під'єднання по бездротовому протоколу Bluetooth 5.0
  • Підтримка ігрового режиму з низькою затримкою передавання звуку
  • Вага кожного навушника всього 4,1 грама
  • Час автономної роботи до 12 годин (із зарядним кейсом)
  • Підтримка голосових помічників (Siri, Google Assistant)
  • Керування за допомогою функціональних клавіш на вкладишах

Миттєве під’єднання

Redmi AirDots S стали ще швидше і комфортніше у використанні. На відміну від попередньої моделі, де був головний навушник, який під’єднувався до телефона і сполучався з другим вкладишем, у новій версії обидва навушники під’єднуються до пристрою одночасно. Це робить з'єднання більш стабільним та швидким. Причому ви як і раніше можете використовувати будь-який з навушників у монорежимі. А як тільки ви вставите другий вкладиш у вухо, він автоматично перемкнеться на стерео.

Новий ігровий режим

Також у новій версії бездротових навушників з'явився так званий ігровий режим з мінімальною затримкою передавання звуку. Він активується потрійним натисканням кнопки на навушнику і забезпечує ідеальну синхронізацію між візуальними ефектами та звуком під час гри.

Чим менше, тим краще

Компактні і практично невагомі Xiaomi Redmi Airdots S створені, щоб улюблена музика могла супроводжувати вас всюди. Кожен вкладиш важить всього 4,1 грама і точно відповідає вигинам людського вуха, що забезпечує надійну та комфортну посадку. Тому Airdots не випадають навіть під час активного руху або пробіжки.

Приголомшливо чіткий звук

Конструкція навушників і спеціально розроблений драйвер діаметром 7,2 мм оптимізовані для більш точного відтворення середніх та низьких частот. Це робить їх звук глибшим і потужнішим, а звучання пісень більш енергійним та детальним.

Цілий день автономної роботи

Будьте по-справжньому мобільними. Кожен навушник оснащений своїм окремим акумулятором на 40 мАг, що дає їм до 4 годин безперервного відтворення музики або спілкування телефоном. Разом із зарядним кейсом загальний час роботи навушників збільшується до 12 годин. З таким запасом навіть тривалі поїздки не стануть проблемою.

Спілкування без перешкод

Відповідайте на дзвінки де б ви не знаходилися – на вулиці, в магазині або торговому центрі. Завдяки чутливим мікрофонам і використанню технології цифрового шумозаглушення DSP, яка відфільтровує сторонні шуми, ви зможете вільно спілкуватися навіть у шумному місці.

Зарядний кейс – просто, зручно, практично

Зберігати і заряджати навушники дуже просто. Наявний у комплекті з ними невеликий кейс дозволяє не залежати від стаціонарних джерел живлення і надійно захищає навушники, коли ви не використовуєте їх.

Комфортне керування та підтримка голосових помічників

Відкрийте нові можливості контролю разом з Redmi Airdots S. Багатофункціональні кнопки, розташовані на вкладках, реагують на найменший дотик і точно виконують всі ваші інструкції. Перемикайте треки та відповідайте на вхідні дзвінки, не витрачаючи час на пошук смартфона. Або викликайте свого віртуального асистента (Siri, Google Assistant), щоб запланувати зустріч, додати пункт у список покупок, дізнатися погоду.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Голосове керування

Кнопка прийняти / відхилити виклик

Кнопки управління треками

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротові навушники Xiaomi Redmi Airdots S (Black) TWSEJ05LS