Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Apple Mac Mini 128GB Space Gray (MRTR2) 2018

Код:632725
Архiв
Apple Mac Mini 128GB Space Gray (MRTR2) 2018 фото
Apple Mac Mini 128GB Space Gray (MRTR2) 2018 фото
Apple Mac Mini 128GB Space Gray (MRTR2) 2018 фото
Apple Mac Mini 128GB Space Gray (MRTR2) 2018 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
-17%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 249 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максіморфози

  • Нові процесори 8-го покоління з чотирма та шістьма ядрами
  • Високопродуктивна пам'ять DDR4 2666 МГц до 64 ГБ
  • Thunderbolt 3 (USB-C), HDMI 2.0 та можливість підключення модуля 10 Gigabit Ethernet
  • Супершвидкий флеш-накопичувач SSD ємністю до 2 ТБ

Працює щодуху

Mac mini — потужний настільний комп'ютер, контролер для домашньої автоматики, основа масштабних рендер-ферм. Та багато, багато інших цікавих речей. Тепер Mac mini оснащений 4-ядерним або 6-ядерним процесором Intel восьмого покоління та графікою Intel UHD Graphics 630. А отже, у нього ще більше обчислювальної потужності для виконання ресурсоємних завдань. Що б ви не робили — від обробки звуку з концерту до тестування свого додатку для iOS, — Mac mini прискорить втілення будь-якої ідеї.

Всім би таку пам'ять

Високопродуктивна пам'ять DDR4 SO-DIMM 2666 МГц на Mac mini дозволяє швидше виконувати рендеринг, обробляти об'ємні файли та запускати кілька віртуальних машин. А для більш ресурсоємних завдань передбачено конфігурацію з пам'яттю до 64 ГБ.

Не встигнете оком кліпнути

Тепер на Mac mini встановлено флеш-накопичувач PCIe. Його швидкість читання до чотирьох разів вище, ніж у флеш-накопичувачів попереднього покоління. Завантажуйте об'ємні файли та запускайте додатки ще швидше. А SSD-накопичувач ємністю 2 ТБ дозволить зберігати у два рази більше контенту.

Новий рівень безпеки

У Mac mini використовується Apple T2 Security Chip — чіп другого покоління, створений Apple спеціально для Mac. Він забезпечує більш надійний захист даних на вашому Mac mini. У чіп вбудовано декілька контролерів. Він також оснащений модулем Secure Enclave, який відповідає за роботу функції безпечного завантаження та зберігання зашифрованих даних.

Міць та швидкість на вході/виході

Ви можете підключати різні пристрої до портів Mac mini, створюючи потрібну для роботи конфігурацію. Thunderbolt 3 — наш найпотужніший та універсальний порт. І у Mac mini їх чотири. Пропускна здатність нового порту HDMI 2.0 вище, ніж у попередньої моделі, тому зростає і частота кадрів. А підключений до Mac mini модуль 10 Gigabit Ethernet дозволить передавати важкі файли та величезні обсяги даних до 10 разів швидше.

З портом Thunderbolt 3 продуктивність роботи значно зростає. Передавайте дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Заряджайте комп'ютер та зовнішні пристрої. Підключайте до двох моніторів 4K — і навіть третій через порт HDMI 2.0 або один монітор 5K. Або під’єднайте до Mac mini зовнішню відеокарту — і отримаєте графічну продуктивність рівня настільних комп'ютерів.

І комп'ютер. І швець. І жнець.

Компактний розмір, висока продуктивність, безліч портів. З такими характеристиками Mac mini всюди знайде собі місце. А тепер, коли в корпусі шириною лише 19,7 см більше ядер процесора, — ніколи не знаєш, де ще зустрінеш Mac mini або навіть кілька.

  • Ферми для рендерингу та моделювання. Високопродуктивна пам'ять DDR4 2666 МГц в Mac mini дозволяє створювати об'ємні проекти в Xcode, виконувати рендеринг та стиснення відео.
  • Xcode Server. До шести ядер процесора та надшвидкісні порти вводу/виводу — ось чому Mac mini ідеально підходить для роботи в Xcode. Розробляйте додатки на максимальній швидкості та автоматично тестуйте їх у фоновому режимі.
  • Живі виступи. Продуктивний, але компактний Mac mini з високошвидкісним SSD-накопичувачем в дуеті з MainStage підкорює світову музичну сцену.
  • Мистецтво та реклама. Потужні процесори, високопродуктивна пам'ять, швидкі та універсальні порти вводу/виводу — у Mac mini є все, щоб вивести цифровий контент на великий екран, чи то фонова анімація для модного показу або реклама на цифрових носіях великого формату.

Характеристики

Швидкодія

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора
Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Об'єм SSD
Операційна система

macOS Mojave

Графічні можливості

Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Динамічний

Тип відеокарти

Інтегрована

Інтерфейси

Bluetooth
Wi-Fi
Порт USB 3.0 тип A

2 шт

Порт USB 3.1 тип C (Thunderbolt 3)

4 шт

Порт Thunderbolt 2

Ні

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Роз'єм для навушників 3.5 мм

1 шт

Роз'єм для карт SD/SDHC/SDXC

Ні

Габарити і комплектація

Висота

19,7 см

Ширина

19,7 см

Товщина підставки

3,6 см

Вага

1,3 кг

Комплектація

Mac mini; Кабель живлення

Особливості

Одночасне підключення декількох моніторів підтримується в наступних комбінаціях: До трьох моніторів / Два монітора з роздільною здатністю 4096 × 2304 пікселів і частотою 60 Гц через порти Thunderbolt 3 і один монітор c дозволом 4096 × 2160 пікселів і частотою 60 Гц через порт HDMI 2.0 / До двох моніторів / Один монітор з роздільною здатністю 5120 × 2880 пікселів і частотою 60 Гц через порт Thunderbolt 3 і один монітор c дозволом 4096 × 2160 пікселів і частотою 60 Гц через порт HDMI 2.0 / Цифровий відеовихід Thunderbolt 3 / Штатний відеовихід за стандартом DisplayPort через інтерфейс USB-C / Відеовихід на пристрій з портами Thunderbolt 2, DVI і VGA через додаткові адаптери (продаються окремо) / Відеовихід HDMI 2.0; Можливість підключення одного монітора з роздільною здатністю 4096 × 2160 пікселів і частотою 60 Гц; Відеовихід на пристрої з портом DVI через адаптер HDMI / DVI (продається окремо); Модуль 10/100 / 1000BASE-T Gigabit Ethernet (роз'єм RJ-45); Лінійна напруга: від 100 до 240 В змінного струму; Частота: від 50 до 60 Гц, однофазний струм; Номінальна потужність: 150 Вт; Температура при експлуатації: від 10 до 35 °C; Температура при зберіганні: від -40 ° до 47 °C; Відносна вологість: від 5 до 90% без конденсації; Висота при експлуатації: протестовано до 5000 м; Стандартні акустичні характеристики: звуковий тиск (на робочому місці користувача) - 4 дБ без навантаження

Завантаження