Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді12

Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray

Код:653212
Архiв
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Як комп'ютер. Але зовсім інша справа.

Новий iPad — це можливості потужного комп'ютера у поєднанні з простотою та універсальністю портативного пристрою. Тепер він оснащений збільшеним дисплеєм Retina 10,2 дюйма, підтримує повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard і приголомшливі нові функції iPadOS. Стільки задоволення — тільки з iPad.

Розв’язує серйозні питання.

З iPad всі робочі завдання вирішуються елементарно. Ви можете редагувати текст, сидіти в інтернеті і одночасно дзвонити колегам по FaceTime. Всі ваші документи зібрані у додатку «Файли». А щоб почати друкувати текст курсової роботи або презентації, достатньо відкрити екранну клавіатуру або під’єднати повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard.1

Так і запишемо.

Ведете ви конспект лекції або складаєте список справ — з Apple Pencil все виходить легко і природно.1 Підпишіть договір, зробіть позначки у документі й запишіть ідею, яка спала на думку хвилину назад. Користуватися Apple Pencil так само зручно, як і звичайним олівцем, тільки вміє він набагато більше.

Вчіться не нудно.

З iPad ваша цікавість не обмежена нічим. В App Store ви знайдете безліч додатків, які допоможуть підтягнути оцінки з геометрії, вивчити нову мову і скласти власну симфонію. А з доповненою реальністю навчання перетвориться на захопливу пригоду. Дивіться, як прямо з вашої кімнати злітає космічний корабель, а герої книг буквально сходять зі сторінок.

Прокачайте ігрові навички.

Гра починається. Ваш хід, геймери. Потужний процесор A10 Fusion легко справляється з обробкою графіки, а ігри з високою деталізацією працюють швидко та плавно. Під’єднайте бездротовий Bluetooth-контролер Xbox, контролер PlayStation DualShock 4 або ігровий контролер стандарту MFi, і ваш iPad перетвориться на портативну ігрову консоль.2 А підписникам неймовірного нового сервісу Apple Arcade доступна понад сотня унікальних захопливих ігор.3

Намалюйте красу

iPad відкриває безмежний простір для творчості. Малюйте аквареллю, створюйте логотипи і робіть нариси від руки, — Apple Pencil допоможе вашим ідеям втілитися у життя. Це простий інтуїтивний інструмент, можливості і точність якого просто вражають.

Оператор і монтажер. Фотограф і ретушер.

Неважливо, як ви знімаєте, — на камеру 8 Мп на задній панелі або на HD-камеру FaceTime. На iPad, iPhone або на цифровий фотоапарат. Величезний дисплей iPad ідеальний для роботи з фото та відео. Зображення можна повертати, обрізати, застосовувати до нього кумедні ефекти та фільтри. А коли ви будете задоволені результатом, миттєво опублікуйте його у соціальних мережах або надішліть друзям.4

Мобільний домашній кінотеатр.

На iPad з дисплеєм Retina 10,2 дюйма і системою стереодинаміків все виглядає і звучить просто чудово. У додатку Apple TV вам доступна чудова колекція фільмів.

Працюйте звідки завгодно.

Легкий та тонкий iPad підтримує швидкий зв'язок з Wi-Fi і 4G LTE. Він створений для тих, хто завжди в русі.5 Ви можете працювати в інтернеті, завантажувати книги і займатися справами, де б ви не знаходилися. Акумулятора вистачає на 10 годин, отже підзарядка не знадобиться вам цілий день.6 iPad готовий допомагати вам практично в усьому і бути з вами всюди.

Додатки на будь-який смак

В App Store понад мільйон додатків, розроблених спеціально для великого дисплея і з урахуванням можливостей iPad. Тут зібрані додатки для музики, спорту, читання та ігор. Для будь-якого захоплення.

Захист даних. Як даність.

Як і всі продукти Apple, iPad розроблявся з урахуванням суворих вимог до захисту особистої інформації. Функція «Вхід з Apple» дозволить авторизуватися у додатках і на сайтах з вашим Apple ID. А з Touch ID ви швидко і безпечно розблокуєте iPad і сплатите за покупки через Apple Pay.

Для всіх і кожного

Технології тільки тоді стають потужними, коли ними може скористатися кожен. Ось чому в iPad так багато функцій для людей з порушеннями зору, слуху, здатності до навчання і здатності до пересування. Наприклад, Лупа, яка збільшує розмір шрифту для більш комфортного читання.

1Apple Pencil та клавіатура Smart Keyboard продаються окремо.

2Ігрові контролери сумісні не з усіма іграми і продаються окремо. Доступність залежить від країни.

3Потрібна підписка.

4Необхідне під’єднання до мережі Wi-Fi та стільникових мереж, може стягуватися плата за передавання даних через стільникові мережі.

5Потрібен тарифний план передавання даних. Мережі 4G LTE доступні не у всіх регіонах і не у всіх операторів зв'язку. Швидкість розрахована на основі теоретичної пропускної здатності і залежить від місцевих умов.

6Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань та характеру використання пристрою.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2160x1620

Захист скла

Так

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,34 ГГц

Графічний процесор

PowerVR Series7XT Plus

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

3 Гб

Тип карти пам'яті

Ні

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

HD (1280 x 720), 30fps

Фронтальна камера

1,2 Мп

Автофокусування

Так

Спалах

Ні

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Bluetooth

4.2

Акумулятор

Швидка зарядка

Ні

Додаткові характеристики

Роз'єм ЗП

Lightning

Клавіатура в комплекті

Ні

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

483 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Apple iPad 10.2" 2019 Wi-Fi 32Gb (MW742) Space Gray