Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold

Код:608175
Архiв
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold video preview
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-60%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неочікуванний

Усі люблять сюрпризи, і в разі з Meizu Pro 6 Plus ви будете приємно здивовані не тільки характеристиками, що перевершать всі ваші очікування. Завдяки новому вирішенню QuadHD у компанії Meizu поліпшили яскравість екрану, кольору, і контрастність. Нова функція AOD (Always on Display – Дисплей завжди включений) дозволяє в будь-який момент уточнити час, дату і заряд акумулятора.

 

Увага до деталей

Meizu Pro 6 Plus відрізняє унікальне рішення вигинів корпусу. Виготовлення нового корпусу проходить у 30 етапів і займає 150 годин. У новому дизайні виконані такі елементи як камера, кільцевий спалах і мінімалістичні антени.

Exynos 8

Платформа Exynos 8 дозволяє Meizu Pro 6 Plus відкривати будь-які «важкі» програми, які можуть вам знадобитися. Exynos M1 з частотою до 2.3 ГГц поєднує в собі ефективну архітектуру Samsung SCI і потужний 12-ядерний графічний процесор, інтегровані у новітній чіпсет.

Швидкий, точний, надійний. Самостійно робіть якісні знімки

Нові технології дають можливість робити чудові знімки на Meizu Pro 6 Plus. Оптична 4-вісна стабілізація зображення, велика апертура f / 2.0 і лінза з шістьма елементами дозволяють Pro 6 Plus робити чудові знімки у нічний час. Останнє покоління процесора для обробки знімків (ISP) забезпечує найкращу яскравість, контрастність і механізм шумопоглинання на фото й відео.

Hi-Fi аудіо

У Meizu Pro 6 Plus використовується виділений цифровий перетворювач (ЦАП) ES9018K2M, а також підсилювач AD45275 з низьким рівнем шуму, ця зв'язка робить смартфон максимально якісним за звучанням. Зниження енергоспоживання досягається за рахунок використання унікальної технології XFCB. Ширина смуги частот у 180 МГц і швидкість наростання вихідної напруги в 225 V/μs забезпечують Meizu Pro 6 Plus якісне, точне і глибоке звучання, великий динамічний діапазон і широку стереопанораму.

3D Press

Слідуючи своєму принципу впроваджувати інновації, в PRO 6 Plus встановили популярну технологію 3D Press, яка дозволяє вибирати дії для додатків, не запускаючи їх. Досить із зусиллям натиснути на іконку програми і ви побачите додаткові дії для неї.

Сканер відбитків пальців

Компанія Meizu оптимізувала швидкість розпізнавання відбитків пальців, щоб зробити процес максимально комфортним. Сканер може швидко і точно розпізнавати відбитки пальця, прикладені в будь-якому напрямку. З новою технологією Live Finger Detection сканер став максимально точним.

Type-C + USB 3.1

У Pro 6 Plus використовуються найсучасніші стандарти USB: роз'єм Type-C і інтерфейс USB 3.1. З роз'ємом USB Type-C тепер неважливо, чи правильно ви вставляєте кабель. Передача даних йде зі швидкістю до 5 Гбіт/c, тому гігабайти інформації можна передати всього за кілька секунд. USB кабель також був змінений і тепер підтримує зарядку потужністю до 60 Вт. Ми зробили смартфон більш надійним і безпечним, додавши технологію захисту від короткого замикання і можливого перегріву.

 
 

Акумулятор: швидше й довговічніше

У компанії Meizu знають, наскільки важлива тривалість заряду акумулятора, і тому співробітники компанії вибрали дорогий акумулятор з функцією швидкої зарядки, ємністю 3400 мАг. З тривалістю служби більше 900 циклів (у 2 рази більше ніж у звичайному акумуляторі) в Meizu домоглися максимально тривалого терміну експлуатації. 

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2016

Операційна система

Android 6.0 Marshmallow

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

Quad HD

Роздільна здатність екрана, PX

2560 x 1440

Процесор

Процесор

Samsung Exynos 8890

Кількість ядер
Частота процесора

1,5 ГГц

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali T880 MP10

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: Діафрагма f/2.0, оптична 4-осная стабілізація зображення, 6-елементна лінза, режим серійної зйомки, панорамна зйомка, швидкий фазовий автофокус, лазерна фокусування, кільцева двухтоновая спалах 10-LED. Фронтальна камера: 5-елементна лінза, діафрагма f/2.0, технології Face After Effects і
Редактор селфи і алгоритми від ArcSoft

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

4,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

158 г

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Meizu Pro 6 Plus 4/64Gb Gold