Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді8

OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black)

Код:643866
Архiв
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) video preview
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) video preview
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) video preview
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
OnePlus 7 6/128Gb (Midnight Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 159 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Optic AMOLED дисплей з розширеним колірним охопленням

6,41-дюймовий екран OnePlus 7 з практично непомітними рамками і співвідношенням сторін 19,5:9 ідеально підходить для перегляду відео, веб-сторінок або читання. Його Optic AMOLED матриця підтримує Display P3 і sRGB колірні простори, що дозволяє їй відображати глибокі, насичені кольори та відтінки. Тому картинка на екрані завжди соковита, яскрава і неймовірно приваблива.

Потужний процесор для найрізноманітніших завдань

Працюйте, спілкуйтеся з друзями, фотографуйте або відпочивайте за переглядом кумедного відео на Youtube. З OnePlus 7 все буде легко та швидко. Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 855, створена з використанням новітнього 7-нанометрового процесу, дозволяє смартфону легко справлятися з будь-якими завданнями й запускати додатки без затримок.

Захоплюючий об'ємний звук

Відчуйте кожен акорд з оновленими стереодинаміками OnePlus 7. Завдяки підтримці технології Dolby Atmos вони допоможуть почути все до останньої ноти і найтихішого звуку. Буде це гра, музичний альбом, фільм або подкаст – ви зможете насолодитися ними на повну.

Завжди чіткі фотографії

Яскраві кольори і приголомшлива деталізація роблять 48-мегапіксельну камеру OnePlus 7 незамінним помічником для любителів мобільної фотографії. Завдяки широкій діафрагмі f/1.7, PDAF автофокусу та оптичній стабілізації кожен кадр виходить чітким. А нові програмні алгоритми оптимізують яскравість для кришталево чистих фото незалежно від часу доби.

Селфі рівня профі

Завдяки 16-мегапіксельному сенсору й технології HDR фотографії, зроблені фронтальною камерою OnePlus 7, виглядають просто чудово. Використовуйте спеціальний портретний режим і кожне ваше селфі виглядатиме професійно, немов зняте особистим фотографом.

Яскраві барви ночі

Передайте всю красу нічного світу, оповитого місячним сяйвом, з новим покращеним режимом Nightscape 2.0. Він допоможе зберегти навколишній світ з приголомшливою ясністю та детальністю.

Випереджаючи ваші бажання

OnePlus 7 з корисною функцією RAM Boost адаптується до звичок та смаків власника. Телефон вивчає які додатки ви використовуєте найчастіше і попередньо завантажує їх у фоновому режимі. Одночасно виділяючи для них додатковий обсяг оперативної пам'яті, щоб прискорити час запуску і переконатися, що вони миттєво будуть готові до роботи.

Приголомшливий ігровий досвід

Завдяки потужному процесору Snapdragon 855, до 8 Гб оперативної пам'яті, стереодинамікам, модернізованому вібромотору та новому режиму Fnatic, OnePlus 7 перетворює будь-яку гру на захопливе дійство. Відчуйте смак перемоги вже зараз!

Доступ в один рух

OnePlus 7 зі збільшеним оптичним датчиком відбитків пальців і функцією розпізнавання обличчя надійно охороняє ваші дані і забезпечує швидкий спосіб розблокування. Просто доторкніться до екрану смартфона або підійміть його на рівень обличчя, щоб миттєво отримати до нього доступ.

Зберігайте більше, завантажуйте швидше

Зберігайте до 256 Гб даних на своєму OnePlus 7 і швидко переміщуйте файли за допомогою нової технології UFS 3.0. Незалежно від того, переносите ви на телефон фільм або надсилаєте фотографії з відпустки на свій ноутбук, передавання даних відбувається легко та швидко.

Завжди готовий до роботи

Акумулятор місткістю 3700 мАг та підтримка швидкої зарядки дають смартфону запас енергії, якого вистачить на цілий день активного використання. А покращений контроль температури дозволяє вільно користуватися функцією зарядки на високій швидкості навіть під час гри або перегляду фільму, не побоюючись, що телефон може перегрітися.

OxygenOS. Швидко, плавно, просто

Інтуїтивно зрозуміла та зручна OxygenOS, заснована на Android 9, спрощує взаємодію з телефоном. Проста навігація, швидкий запуск улюблених додатків одним дотиком та різні користувацькі режими дозволяють працювати й відпочивати з максимальним комфортом.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2019

Операційна система

Android 9.0 (Pie)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,41"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Щільність пікселів, PPI

402

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

85,5%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,84 ГГц

Графічний процесор

Adreno 640

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,7 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: 48 Мп: Датчик: Sony IMX 586, Розмір пікселя 0.8 µm/48M; 1.6 µm (4 in 1)/12m, OIS, EIS, Автофокус: PDAF, f/1,7; 5 Мп: Розмір пікселя 1.12 µm, f/2.4; Ultrashot, Nightscape, Студійне освітлення, Портрет, Режим Pro, Панорама, HDR, Виявлення сцени AI, Зображення RAW; Фронтальна камера: Датчик: Sony IMX 471, Розмір пікселя 1.0 µm, EIS, f/2.0, Розблокування обличчя, Спалах, HDR, Ретуш обличчя

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

SBAS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

182 г

Завантаження