Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків10
Питання-відповіді32

Meizu X8 4/64Gb (Black)

Код:633434
Архiв
Meizu X8 4/64Gb (Black) video preview
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Meizu X8 4/64Gb (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-53%
Вигода 4 500 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нова форма розкоші

Meizu X8 – перша модель компанії, яка отримала новий дизайн екрану з вирізом зверху. Її безрамковий 6,15-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18,5:9 займає практично всю площу передньої панелі, залишаючи лише ледве помітні рамки з боків та зовсім невелику смужку знизу. Висока роздільна здатність FHD+ (2220х1080) дає змогу розглянути все до найдрібніших деталей, а охоплення колірного простору NTSC в 83% дає максимально живу картинку. Насолоджуйтесь видом разом з Meizu X8!

Стрімкий «дракон» зі штучним інтелектом

Meizu X8 побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 710 з максимальною тактовою частотою 2,2 ГГц та движком штучного інтелекту Hexagon 685 AI, завдяки якому він отримує величезні можливості для швидкої обробки даних. А також досягає ефективного балансу між часом автономної роботи та продуктивністю.

Подвійна камера з Dual PD автофокусом та записом відео в 4К

Основна камера Meizu X8 має 12-мегапіксельний датчик та допоміжний модуль з роздільною здатністю 5 Мп. Вона здатна вести запис відео з роздільною здатністю 4К і робить дивовижні фото, використовуючи різні режими: боке, HDR, панорама. Велика діафрагма (ƒ/1,9) та висока світлочутливість завдяки розміру пікселя в 1,4 мкм, дозволяють їй якісно фотографувати навіть вночі. А завдяки спеціальному алгоритму оптимізації та двофазному автофокусу Dual PD full-pixel, смартфон миттєво фокусується, щоб ви не прогавили потрібний момент.

20 мільйонів пікселів та штучний інтелект

Фронтальна камера на 20 Мп легко підкреслить вашу природну красу і зробить кожен ваш автопортрет унікальним. Вона використовує спеціальний алгоритм розмиття фону та інтелектуальний алгоритм покращення кадру ArcSoft AI, щоб ще більше підкреслити вашу привабливість.

Вище швидкість, більше місця

Смартфон оснащений 4 або 6 Гб оперативної пам'яті для швидкої роботи будь-яких додатків, а також має 64 або 128 Гб флеш-пам'яті для зберігання фото, музики, документів та інших важливих даних. Оптимізований за допомогою процесора Snapdragon 710 та ексклюзивного програмного забезпечення Flyme 7, він покаже вам, що таке справжній комфорт при роботі зі смартфоном.

 

Навігація за допомогою жестів

Meizu X8 не лише красивий, а й простий у використанні. Для навігації по меню ви можете використовувати екранні жести, які значно полегшують керування, оскільки будь-яка дія активується легким рухом пальця. А якщо вам звичніше класична схема, ви можете використовувати клавішу Super mBack та панель навігації Android, які також присутні в інтерфейсі.

 

Подвійний захист вашої особистої інформації

Передня камера Meizu X8 зі штучним інтелектом AI підтримує функцію розблокування обличчя версії 2.0, яка швидко впізнає власника та більш безпечна в багатьох аспектах. Крім того, смартфон обладнаний сканером відбитків пальців.

Краще поєднання швидкості та ефективності

Основою інтерфейсу смартфону стала ОС Android Oreo, що забезпечує ефективне регулювання швидкості, продуктивності та оптимізує енергоспоживання. Її доповнює поліпшена Flyme 7 з ігровим режимом Game Mode 3.0, яка не лише автоматично розподіляє ресурси, збільшує за необхідності частоту процесора, а й робить ігри на смартфоні ще комфортнішими для користувачів.

Тривала автономна робота

Батарея ємністю 3210 мАг разом з енергоефективним чипом Qualcomm Snapdragon 710 та інтелектуальним механізмом збільшення витривалості Flyme, забезпечують Meizu X8 ефективну та тривалу роботу.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2018

Операційна система

Android 8.1 Oreo

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану

LCD

Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,15"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2220 x 1080

Щільність пікселів, PPI

398

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

18,5:9

Співвідношення екран/корпус

86,5%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,7 ГГц

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 616

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,9

Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: 6-елементна лінза, апертура: ƒ / 1,9 + 4-елементна лінза, апертура: ƒ / 1,9; Фронтальна камера: 5-елементна лінза; Апертура ƒ / 2,0; Алгоритми зйомки від ArcSoft

Фронтальна камера

Фронтальна камера

20 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

BDS

Bluetooth

5,0

NFC

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

160 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Meizu X8 4/64Gb (Black)