odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901)

Код:720986
Очікується
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 86 ₴
8 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Stream Deck MK.2

Розвивайте свій контент

ОПТИМІЗУЙТЕ ВСЕ

Stream Deck – це універсальний інтерфейс для управління незліченними програмами та інструментами. Від трансляції та редагування до проектування, розробки, створення мереж та багато чого іншого. Stream Deck MK.2 – це цілий світ можливостей.

ВІЗЬМІТЬ ВСЕ ПІД КОНТРОЛЬ

15 РК-клавіш дозволяють запускати необмежену кількість дій. Тактильне керування одним дотиком дозволяє вам керувати програмами, запускати повідомлення в соціальних мережах, налаштовувати звук, вимикати звук мікрофона, вмикати світло та робити багато іншого. А візуальний зворотний зв'язок підтверджує кожну вашу команду.

ІНТЕГРАЦІЯ З ВАШОЮ ЕКОСИСТЕМОЮ

Плагіни миттєво запускають ваші програми за допомогою Stream Deck. Elgato 4K Capture Utility, Wave Link, Центр керування. OBS, Twitch, Twitter, XSplit, YouTube, Spotify. iCue, Philips Hue, LIFX, IFTTT. Zoom, PowerPoint, Keynote, Apple Mail та багато іншого. Знайдіть їх у магазині Stream Deck і регулярно отримуйте нові плагіни.

ОБЕРІТЬ СВІЙ СТИЛЬ

Темний та стриманий чи яскравий та зухвалий? Встановіть тон, вибравши чорний або білий дизайн Stream Deck MK.2.

НАЛАШТУЙТЕ ЗА СВОЇМ СМАКОМ

Stream Deck MK.2 оснащений знімною лицьовою панеллю, яку можна легко замінити та персоніфікувати. Вибирайте зі зростаючого асортименту епічних дизайнів або використовуйте фарбу та наклейки, щоб створити свій власний. Змінюйте панелі, коли приходить настрій, і повністю персоналізуйте свою Stream Deck MK.2 за допомогою значків та заставок.

ТВОРІТЬ З ЛЕГКОСТЬЮ

Увімкніть звукові ефекти та аудіокліпи. Запускайте GIF-файли та відео на екрані. Активуйте нижні третини, екран антракту та фірмову графіку завершення. Stream Deck інтегрує ваші інструменти та визначає ваші сцени, мультимедіа та аудіоджерела, щоб ви могли переміщатися по робочому процесу та зосередитись на своїй аудиторії.

STREAM DECK STORE

Бажаєте розширити свої можливості? Завітайте у фірмовий магазин STREAM DECK STORE. Там ви знайдете 100+ плагінів (і їх кількість продовжує зростати). Красиві пакети іконок від професіоналів графічного дизайну, таких як Visuals By Impulse. Відеоуроки, статті та інтерв'ю, які зроблять вас ніндзя Stream Deck. Плюс тисячі треків та звукових ефектів, що не вимагають авторських відрахувань, які виключають будь-який ризик позначок DMCA та попереджень про порушення авторських прав. Ласкаво просимо у світ Stream Deck.

ОПТИМІЗУЙТЕ СВІЙ РОБОЧИЙ ПРОЦЕС

Забудьте про поєднання клавіш. Дії з гарячими кнопками дозволяють втиснути макроси у кнопки для миттєвої ідентифікації та безпомилкового розгортання. Запускайте програми та веб-сайти, відкривайте папки та отримуйте доступ до попередніх текстів. Оптимізуйте процес монтажу фільмів, створення музики або фотографування. Зі Stream Deck MK.2 ваші можливості безмежні.

ЗАПУСК АВТОМАТИЗАЦІЇ

Сядьте зручніше, торкніться і посміхніться, коли засвітиться кільцевий індикатор, запуститься вступна сцена і ваше вітальне повідомлення буде відправлено в чат. Натисніть ще одну клавішу, щоб активувати режим польоту, запустити Spotify та відкрити свою улюблену програму для творчості. За допомогою Multi Actions будь-яку кількість дій можна зв'язати разом, призначити одній клавіші та запускати з перервами або одразу.

ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ НАЛАШТУВАННЯ

Просто перетягніть дії на клавіші та додайте значки. Потрібно більше дій? Перетворіть кнопки на папки, щоб зберігати стільки дій, скільки вам потрібно. Ви також можете зберегти унікальні клавіші у вигляді профілів для миттєвого доступу до дій для конкретних завдань. Більше того, ви також можете налаштувати Stream Deck на автоматичне перемикання профілів під час переходу між програмами.

Характеристики

Основні характеристики

Кількість кнопок

15

Сумісність
Інтерфейс

USB 2.0

Додаткова інформація

15 налаштованих РК-клавіш

Габарити і колір

Габарити

118 x 84 x 25 мм (без підставки)

Вага

145 г без підставки; 270 г з підставкою

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck MK.2 (10GBA9901)