odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901)

Код:720984
Очікується
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901) фото
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

STREAM DECK XL

Ваш контент на новому рівні

Чим більше тим краще

Stream Deck XL дарує вам ще більше свободи творчості. Ще більше можливостей під час роботи з контентом. Ще більш досконалу інтеграцію з популярними платформами. Ще більше гнучкості при постпродакшені. Ще більше всього, що допоможе вам вивести ефір на якісно новий рівень і підкорити серця аудиторії.

Піднімає планку ще вище

Збільшена панель 8x4 складається з 32 РК-клавіш з чіткою роздільною здатністю та плавним ходом. Для кожної клавіші можна призначити власну статичну або динамічну піктограму. Контролюйте всі деталі стріму одним натисканням кнопки. Завдяки візуальному відгуку ви завжди впевнені, що запустили потрібну команду. А нековзка магнітна підставка утримає пристрій у будь-якому положенні, забезпечуючи додатковий комфорт.

Центр управління трансляцією

Отже, ви в ефірі! Регулюйте гучність та швидко вимикайте мікрофон. Коригуйте освітлення. Перемикайтеся між кількома камерами. Підключайте субтитри, коментарі та плашки. Перегортайте сцени. Активуйте екран перерви. Запускайте відео, зображення, анімацію та аудіокліпи. І нарешті завершіть трансляцію вашими фірмовими фінальними титрами. Такий контроль над усіма аспектами трансляції дає лише Stream Deck XL.

Гармонійна інтеграція

Elgato 4KCU, OBS, Twitch, YouTube, Twitter, Discord. Stream Deck XL гарантує злагоджену роботу всіх ваших програм і автоматично розпізнає сцени, медіафайли та джерела аудіосигналу. Керуйте трансляцією, як диригент керує оркестром. І взаємодійте з аудиторією у потрібний момент.

Працює з будь-якими компонентами

Забудьте про складні та незручні поєднання клавіш. Запускайте програми та сайти, відкривайте потрібні папки, публікуйте стандартні твіти – швидко, легко та без помилок. Контролер буде корисним і при монтажі відео, обробці фото та роботі з іншими програмами. Ви точно знаєте, як викликати потрібну макрокоманду, і вона виглядає вкрай естетично!

Абсолютна персоналізація

Бажаєте надати Stream Deck XL індивідуальності? Немає нічого простішого. Просто перетягніть дію на клавішу і призначте готову піктограму або створіть власну. Бракує 32 клавіш? Будь-яку клавішу можна перетворити на папку та зібрати в цю папку стільки дій, скільки знадобиться.

Для створення власних піктограм потрібна програма Key Creator.

Виконає будь-яке бажання

П'ять хвилин тому ви вели трансляцію, а зараз уже редагуєте кліп або записуєте рекламний тизер для свого каналу. Будь-які персональні конфігурації кнопок можна зберігати як окремі профілі для додатків та завдань – і автоматично перемикатися між ними на льоту.

Ланцюгова реакція

Запустити вступний ролик, привітати фоловерів, відправити повідомлення в чат – все це можна зробити однією клавішею. Прив'язуйте до кожної кнопки необмежену кількість дій і запускайте одним натисканням. Поодинці, поділяючи паузами. Або все одночасно.

Не зупиняється на досягнутому

Spotify, Philips Hue, NVIDIA Share, VoiceMod – завдяки Stream Deck SDK асортимент додатків та платформ, сумісних із Stream Deck, безперервно розширюється. Stream Deck стає все краще та краще. Коли всі прагнуть однієї мети, немає нічого неможливого.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Кількість кнопок

32

Сумісність
Інтерфейс

USB 3.0

Додаткова інформація

32 програмовані РК-клавіші

Габарити і колір

Габарити

182 х 112 х 34 мм

Вага

410 г (без підставки)

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck XL (10GAT9901)