odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Гра FIFA 23 для PS4

Код:708124
Очікується
Гра FIFA 23 для PS4 video preview
Гра FIFA 23 для PS4 фото
Гра FIFA 23 для PS4 фото
Гра FIFA 23 для PS4 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-37%
Вигода 950 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
2 599
1 649

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата виходу: 30 вересня 2022 р

 
 

EA SPORTS™ FIFA 23 — ще більше футболу та реалізму в головній грі світу. Відчуйте атмосферу найбільших футбольних турнірів — під час сезону в FIFA 23 будуть представлені як чоловічі, так і жіночі турніри FIFA World Cup™, — вперше зіграйте за жіночі футбольні команди та відкрийте для себе міжплатформову гру з друзями. Підберіть непереможну команду в FIFA Ultimate Team™ з моментами FUT та обновленою системою зіграності або дайте своїм футбольним мріям збутись в режимі кар'єри, будучи самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу. Внесіть ще більше індивідуальності на поле в режимах VOLTA FOOTBALL та «Клуби профі» з новими налаштуваннями персоналізації та покращеним ігровим процесом на вулицях та стадіонах. Як би ви не грали, в FIFA 23 вас чекає неперевершена реалістичність головної гри світу, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг, включно з UEFA Champions League, Premier League, новими Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

 

ЯСКРАВІ МОМЕНТИ FIFA 23

FIFA World Cup™ - Спостерігайте за апогеєм міжнародного футболу в рамках FIFA World Cup Qatar 2022™ та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™.

*Більш детальну інформацію буде надано перед кожним турніром.

Жіночий футбол - Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema.

Геймплей - Нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, оновлені вільні удари, пенальті та кутові, а також більш реалістична фізика привносять різноманітність у головну гру світу.

Тренувальна база Нова система тренерства допомагає познайомити нових і менш досвідчених гравців з основами ігрового процесу, а серія випробувань і глав допоможе вам покращити свою гру.

Міжплатформенна гра - Грайте проти друзів на різних платформах, адже FIFA 23 представляє міжплатформенну гру в режимах 1 на 1 у FIFA Ultimate Team™, онлайн-змаганнях, товариських онлайн-матчах тощо.

FIFA 23 Ultimate Team™ - «Моменти FUT» та обновлена система зіграності дають вам абсолютно новий спосіб грати та створювати команду своєї мрії, адже нові ЗІРКИ та герої FUT приєднуються до найпопулярнішого режиму гри.

Режим Кар'єри - Станьте самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу та відчуйте футбольний сезон по-новому за допомогою відтворюваних яскравих моментів у найбільш автентичному режимі кар'єри FIFA на сьогоднішній день.

Pro Clubs Внесіть на поле ще більше індивідуальності, ніж будь-коли раніше, з новими налаштуваннями персоналізації, оптимізацією вільних матчів, новими покращеннями тощо.

VOLTA FOOTBALL - Зберіться з друзями або учасниками спільноти VOLTA FOOTBALL і проявіть себе на полі у нових і покращених аркадних турнірах VOLTA, маючи більше способів зробити свій унікальний аватар.

Автентичність - Грайте у головну гру світу в FIFA 23, яка має більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів і понад 30 ліг.

 

ГЕЙМПЛЕЙ

Насолоджуйтесь більш реалістичним футболом у FIFA 23 з новими функціями геймплея, включаючи удари з ризиком заради винагороди, нову механіку вільних ударів, пенальті та кутових, а також більше футбольної різноманітності.

  • Потужні удари: Нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, заснована на навичках, приносить у гру найбільш потужні та вражаючі футбольні удари. Створіть простір далеко від захисників, виберіть місце й активуйте потужний удар, щоб додати потужності та шансу на видовищність.
  • Перероблені стандартні положення: Переробка стандартних положень дає вам більше контролю над вільними ударами, пенальті та кутовими, дозволяючи вибирати, де ви контактуєте з м'ячем, щоб змінити напрямок, траєкторію, закручування тощо. Крім того, оновлення позицій камери на кутових краще відображає драматизм стандартних положень.
  • Фізика на полі: Оновлена фізика в FIFA 23 робить ряд взаємодій на полі більш природними та реалістичними.
  • Фізика взаємодії з сіткою: Нова фізика сітки ураховує рух гравців, реагуючи на окремі кінцівки та створюючи більш природні взаємодії з сіткою, коли гравці біжать, ковзають чи падають у ворота.
  • Обізнаність гравців: Нова система прогнозування зіткнень підвищує обізнаність гравців на полі, дозволяючи їм продумано рухатися, щоб уникнути підкатів і зіткнень.
  • Футбольна різноманітність: Нові анімації та механіки привносять більш природну футбольну різноманітність у FIFA 23, щоб наблизити гру до реальності.
  • Удари: Спостерігайте за траєкторіями різних ударів, у тому числі ударів низом, з накльовом і з відскоком, а також ударів головою в падінні.
  • Захист: Підкати з розбігу, силові підкати та навіть підкати з підніжкою дають більше способів захиститися від нападників, що наближаються до вас.
  • Паси: Нові типи пасів дають нові способи знаходження товаришів по команді завдяки пасам зовнішньою стороною стопи, неймовірним пасам спиною, пасам з льоту та новим анімаціям розбігу.
  • Тактична обізнаність комп'ютерного ШІ: Завдяки тактичним покращенням ШІ-суперники краще реагують і тактично відповідають на ситуацію на полі, включаючи такі фактори, як рахунок, час матчу та доступні гравці на лаві запасних, що дозволяє змінювати й оновлювати розстановку та стиль гри посеред матчу.
 
 

ТРЕНУВАЛЬНА БАЗА

Нова система тренерства допомагає познайомити нових і менш досвідчених гравців з основами ігрового процесу, а серія глав допоможе вам покращити свою гру.

Виберіть між Сем Керр і Кіліаном Мбаппе, двома зірками з обкладинки FIFA 23, а потім відточуйте свої навички в рекомендованих матчах, вивчаючи нотатки від тренера на основі вашої продуктивності та поглиблені пояснення навичок, які допоможуть вам підняти свою гру на новий рівень.

 

FIFA WORLD CUP™

Спостерігайте за апогеєм чоловічого та жіночого міжнародного футболу FIFA 23 в рамках FIFA World Cup Qatar 2022™ та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™*.

*Більш детальну інформацію про FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™ буде надано перед кожним турніром.

 

ЖІНОЧИЙ ФУТБОЛ

Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema.

 

МІЖПЛАТФОРМЕННА ГРА

Грайте проти друзів на різних платформах, адже FIFA 23 представляє міжплатформенну гру для гравців на консолях одного покоління.

 

FIFA ULTIMATE TEAM™

Створіть команду своєї мрії та змагайтеся в найпопулярнішому режимі у FIFA, де є тисячі гравців, готові приєднатися до вашої команди, та незліченна кількість способів налаштувати клуб на полі та поза ним. Незалежно від того, чи хочете ви грати самостійно в командних боях, разом у FUT Co-Op, в мережі у Division Rivals або проти найкращих у Чемпіонах FUT, FIFA Ultimate Team™ (FUT) з'єднує вас зі світом футболу протягом усього сезону з низкою контенту, на який впливають реальні виступи та змагання, включаючи UEFA Champions League, UEFA Europa League і CONMEBOL Libertadores.

FUT 23 пропонує вам «Моменти FUT», абсолютно новий сценарний режим, перевизначає систему зіграності, щоб забезпечити більшу гнучкість під час створення команди, полегшує гру з друзями та пошук наступного матчу завдяки підтримці міжплатформової гри та багато іншого.

 

РЕЖИМ КАР'ЄРИ

Станьте самостійним гравцем, втілюючи свої футбольні мрії в режимі кар'єри FIFA 23 завдяки автентичному зображенню деяких найбільших футбольних турнірів і ліг, включаючи UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander і багато інших.

 

PRO CLUBS і VOLTA FOOTBALL

Від стадіону до вулиці внесіть на поле ще більше індивідуальності в Pro Clubs і VOLTA FOOTBALL у FIFA 23. Нова точка зіткнення зближує Pro Clubs і VOLTA FOOTBALL, дозволяючи налаштувати свого футболіста, грати ним і просувати його в обох режимах, з можливістю заробляти досвід Pro Clubs незалежно від того, в якому режимі ви граєте.

 

НЕПЕРЕВЕРШЕНА АВТЕНТИЧНІСТЬ

Відчуйте неперевершену реальність і розмаїтість головної гри світу у FIFA 23 з найвідомішими зірками та командами футболу. На вас чекають більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів і понад 30 ліг. FIFA 23 — це єдине місце, де можна грати в знаковій UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, а також уперше в Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Платформа
Додаткова інформація

Мова: англійська, російська

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

4 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

EA Vancouver & EA Romania

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера