odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Xerox AltaLink B8065 (AL_B8065_TT)

Код:673549
Немає в наявності
БФП лазерний Xerox AltaLink B8065 (AL_B8065_TT) фото
cashback iconКешбек 2 630 ₴
263 000

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Представляємо новий чорно-білий багатофункціональний пристрій, здатний поліпшити вашу роботу. Пристрій серії AltaLink B8000 з інтерфейсом нового покоління готовий до взаємодії з мобільними пристроями, відрізняється простотою у використанні, безпекою та гнучкістю, яка забезпечується можливістю роботи на основі додатків. Переведіть ваш парк пристроїв і бізнес на новий рівень.

Інтелектуальність та продуктивність

Таких багатофункціональних пристроїв ще не було. Багатофункціональні пристрої серії Xerox® AltaLink B8000 оснащені користувацьким інтерфейсом, як у планшета, і функціями для під’єднання мобільних пристроїв — це саме те, що сьогодні потрібно для роботи. Оптимізований для бізнес-процесів, ним легко керувати як окремим апаратом, так і у складі парку пристроїв, також він може функціонувати у режимі багатозадачності і використовуватися у колективній роботі. Можна створювати персоналізовані робочі процеси, автоматизувати складні завдання, безпосередньо друкувати і сканувати за допомогою хмарних сервісів, таких як Box®, Microsoft® OneDrive®, Google Drive™, Dropbox™, Microsoft Office 365™, а також з використанням електронної пошти. Можна під’єднуватися у будь-який час, у будь-якому місці і на будь-якому пристрої. Натисканням однієї кнопки можна отримати доступ до порталу Xerox App Gallery і завантажити прості, але ефективні безсерверні додатки, щоб підвищити продуктивність користувачів і скоротити час на виконання повсякденних операцій. Завдяки вбудованим функціям для підключення мобільних пристроїв, таким як NFC, опціональна функція Wi-Fi Direct®, PrintByXerox, Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service для Android™ та Mopria®, користувачі заощаджують час і можуть зручно працювати.

Потужність та масштабованість

Використовуючи пристрої AltaLink, робочі групи функціонують продуктивніше та ефективніше. Завдяки віддаленому користувацькому інтерфейсу, можна здійснювати керування, контроль та оновлення всього парку пристроїв, проводити інтерактивне навчання і забезпечувати підтримку для користувачів безпосередньо з робочого комп'ютера. Скорочення обсягу обслуговування та ІТ-підтримки, наявність високомістких лотків для паперу і можливість друкувати на папері різного формату сприяють підвищенню продуктивності. Сканування, друк та надсилання факсів можна робити одночасно, виконуючи різні завдання у пікові періоди роботи, а вибір варіантів післядрукарської обробки дозволяє конфігурувати пристрій AltaLink у будь-якому робочому середовищі для документів будь-якого типу, включаючи буклети, брошури та проспекти.

Вбудовані функції безпеки

Багатофункціональний пристрій серії AltaLink B8000 забезпечує максимальний ступінь захисту завдяки співпраці з компанією McAfee, — потенційні вразливості усуваються своєчасно як на рівні парку пристроїв, так і для окремих апаратів. Завдяки можливості налаштування даних користувачів, ІТ-фахівці та адміністратори парку пристроїв отримують повний контроль за доступом користувачів до важливих даних і програм. При використанні функції захищеного друку завданням присвоюється унікальний PIN-код, і конфіденційні документи затримуються у черзі друку, поки не будуть розблоковані на пристрої.

Технологія Xerox Connectkey

Компанія Xerox, створюючи сучасні робочі місця, забезпечує революційне підвищення продуктивності. Завдяки однаковості користувацького середовища на широкому переліку пристроїв, можливостям зв'язку з мобільними пристроями і хмарними сервісами та великій бібліотеці додатків, що розширюють функціональність, ви будете працювати швидше, краще та раціональніше. Інтуїтивне користувацьке середовище абсолютно новий і разом з тим добре знайомий спосіб роботи з пристроєм. Взаємодія здійснюється як на планшеті — за допомогою сенсорного екрана та жестів, з простим індивідуальним налаштуванням. Готовність до роботи з мобільними пристроями і хмарними сервісами. Миттєве підключення до хмарних систем та мобільних пристроїв прямо з користувацького інтерфейсу з доступом до попередньо завантажених хмарних додатків, що дозволяє працювати там, тоді і так, як вам це необхідно. Зразкова безпека. Повний багаторівневий захист документів і даних, готовий відбити і усунути виникаючі загрози, задовольняє чи випереджає нормативні вимоги. Можливість роботи зі службами нового покоління. Підвищення продуктивності роботи та ефективності керування ресурсами. Проста інтеграція з послугами керованого друку Xerox® Managed Print Services забезпечує дистанційний моніторинг функціонування і витратних матеріалів та можливість дистанційного конфігурування для економії часу. Доступ до нових можливостей. Ви можете миттєво розширювати свої можливості шляхом доступу до галереї додатків Xerox App Gallery, що містить практичні додатки для оптимізації цифрових робочих процесів. Також ви можете звернутися до наших партнерів, готових розробити новаторські рішення, які вибудовуються під конкретний бізнес.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість кольорового друку

Ні

Швидкість чорно-білого друку

65 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Wi-Fi Direct

Google Cloud Print

AirPrint

PrintByXerox

Print Service

Ємність лотка

Лоток подачі

4700 стор

Лоток прийому

400 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

250000

Ресурс чорного картриджа

50000 стор

Ресурс кольорового картриджа

Ні

Роздільна здатність друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Так

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Щільність паперу

60-216 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Формат сканування

JPG

PDF

PDF/A

TIFF

XPS

Роздільна здатність сканера

600х600

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 65 стор/хв

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Двосторонній

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Linux

Windows

Mac OS

Вага

113 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера