odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL

Код:732085
Є в наявності
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260IXL фото
Як ти, бро?
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
-13%
Вигода 4 500 ₴
cashback iconКешбек 291 ₴
33 699
29 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виберіть технологію, яка думає за Вас

Якщо ви любите готувати, але не хочете проводити багато часу на кухні, у мікрохвильовій печі Whirlpool W9MD260IXLє ідеальне рішення для Вас! Технологія 6th sense допоможе вам кожен раз отримувати ідеальний результат. Просто виберіть продукт, введіть його вагу, а інтелектуальна технологія Whirlpool подбає про все інше.

Нескінченний комфорт при приготуванні їжі

Whirlpool розуміє важливість точного дизайну і ретельно підібраних деталей. Класичний дизайн колекції W відмінно впишеться в будь-який стиль кухні, тому що ці прилади разом утворюють єдине ціле, яке на перший погляд приваблює своєю гармонією. Завдяки поєднанню скла і полірованої сталі колекція W7 є побутову техніку, яка є ідеальним авангардним рішенням для сучасних кухонь.

Кулінарна досконалість

3D-технологія рівномірно розподіляє мікрохвилі усередині пристрою, що забезпечує рівномірно розігріті і приготовані страви, а так само гарантує кращий результат за більш короткий час.

Єдиний зовнішній вигляд

Мікрохвильова піч Whirlpool ідеально поєднується з духовкою і поверхнею із серії W Collection і створює єдиний і візуально інтегрований дизайн, завдяки якому ваш інтер'єр буде ще більш вражаючим і стильним.

Секретний рецепт хрусткої скоринки

Технологія Crisp поєднує в собі запатентовану технологію Whirlpool 3D, для рівномірного розподілу мікрохвиль в мікрохвильовій печі, тарілку Crisp і гриль, що гарантує результат, як в традиційній духовці, але за час, як в мікрохвильовій печі.

MySmartDisplay

Ваш персональний помічник по приготуванню їжі, який знає все про ваші смаки. З дисплеєм MySmartDisplay ви станете справжнім кухарем на своїй кухні. Дисплей крок за кроком проведе вас по кожному з майже 100 рецептів - від самого початку до ідеально смачного результату. Сенсорний TFT-екран з діагоналлю надзвичайно простий у використанні і інтуїтивно зрозумілий. На дисплеї MySmartDisplay ви також можете переглядати зображення з роздільною здатністю, порівнянним з дозволом, пропонованим смартфонами, і у вас буде якісний звук в форматі MP3.

Функція розморозити

Швидке розморожування. Ідеально підходить для розморожування м'яса, птиці, риби та овочів.

Здорова їжа в будь-який час

Функція Приготування на пару забезпечує приготування здорових здорових, смачних страв тільки в один дотик.

Функція гриль

Кварцевий гриль у мікрохвильових печах Whirlpool має низку беззаперечних переваг та дозволяє приготувати страви, які не поступаються приготованим у духових шафах Whirlpool. Так, завдяки своїм властивостям, кврацевий нагрівач вирізняється високою потужністю, що дозволяє скоротити час розігріву мікрохвильової печі, час приготування та енергоспоживання. Окрім цього, його конструкція не займає місце у камері, що суттєво спрощує процес очищення.

Crisp Fry - хрусткі і корисні, без масла

Завдяки спеціальним алгоритмом, який регулює потік повітря відповідно до необхідної ступенем хрусткості, функція Crisp Fry допоможе вам приготувати ідеальні страви навіть без масла і, таким чином, стане більш здоровою альтернативою, ніж звичайне жарення на сковороді. Автоматичні програми технології 6th SENSE дозволяють вибирати з 18 варіантів, і ви зможете приготувати що завгодно - від м'яса до риби до овочів і заморожених продуктів.

Одна мікрохвильова піч - 5 способів приготування

В технології SENSE використовується ряд інтелектуальних датчиків, які допоможуть вам інтуїтивно вибрати найбільш підходящу автоматичну програму з приблизно 140 кулінарних варіацій. Просто виберіть категорію продуктів і вага інгредієнтів, про все інше подбає мікрохвильова піч, яка встановить оптимальну функцію, час і потужність і, перш за все, вибере кращий з 5 методів приготування для досягнення відмінний результат. У той же час технологія 6th SENSE крок за кроком проведе вас через обраний рецепт, допоможе вам з приготуванням інгредієнтів і, таким чином, забезпечить ідеальний смак.

Функция Jet Start

Вийнятково швидкий нагрів. Функція JetStart прискорює нагрів до максимуму за 30 секунд, забезпечуючи ідеальний температурний режим для розігірву їжі з високим вмістом води: бульйонів, супів та напоїв.

Auto Cook

Опція Auto Cook в цій моделі мікрохвильової печі Whirlpool надає доступ до низки автоматичних попередньо встановлених рецептів (страви з риби, м'яса та овочів). З повним переліком рецептів та покроковими інструкціями Ви зможете ознайомитись у інструкції.

Multiflow більш швидкі результати

Функція Multiflow використовує високошвидкісний вентилятор для забезпечення ідеальної циркуляції гарячого повітря всередині мікрохвильової печі. Ви отримуєте прекрасні умови для легкого випікання тортів, пирогів і інших страв.

Блокування панелі управління Child lock

Ця модель мікрохвильової печі Whirlpool має систему блокування від дітей, щоб запобігти використанню приладу без нагляду дорослих.

Характеристики

Основні характеристики

Тип мікроволновки
Спосіб установки
Тип гриля

Кварцевий

Поворотний стіл
Об'єм камери
Діаметр поворотного столу

32,5 см

Управління та програми

Відкриття дверцят

Ручкою

Напрямок відкриття дверцят
Тип управління
Таймер

Є

Блокування від дітей

Є

Режими

Crisp

DualCrisp

Додаткові функції

Приготування на пару

Вибрані рецепти

Додаткові характеристики

Потужність НВЧ
Потужність гриля

800 Вт

Рівнів потужності

7

Особливості

Самоочищення

Технологія 3D

Дисплей

Швидкий старт

Внутрішнє покриття
Колір

Фізичні характеристики

Вага

27 кг

Вага в упаковці

29 кг

Висота

45,5 см

Ширина
Глибина
Габарити упаковки (ВхШхГ)

50,6 x 65,3 x 62,8 см

Комплектація

Інструкція

Мікрохвильова піч

Поворотний стіл

Грати для гриля

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження