odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00)

Код:715801
Є в наявності
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Миша ігрова ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
6 999
4 999
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

РОЗКРИЙТЕ СВІЙ ПОТЕНЦІАЛ

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition – це надлегка бездротова 54-грамова миша в перевіреному форм-факторі, розроблена ROG спільно з Aim Lab для кіберспортсменів і геймерів-початківців. Вона оснащена оптичним датчиком ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 dpi, бездротовою технологією ROG SpeedNova, трирежимним підключенням, мікроперемикачами ROG та п'ятьма програмованими кнопками. А також функцією оптимізації налаштувань Aim Lab, яка вимірює та аналізує продуктивність геймера, щоб створити найкращу комбінацію налаштувань, яка максимально буде використовувати ваші сильні сторони. Дайте волю чемпіону всередині себе із ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.

Основні переваги:

  • Ретельно підібраний форм-фактор: форма миші розроблена спільно з професіоналами кіберспорту, щоб забезпечити максимальну стабільність та контроль під час кліків та відстеження.
  • Оптимізатор Aim Lab: синергетичне програмне забезпечення, яке аналізує сильні сторони користувача та стилі гри, щоб адаптувати налаштування миші до гравця.
  • Легка конструкція вагою 54 грами: надзвичайно низька вага завдяки ретельному проектуванню та інноваційній конструкції з нейлону на біологічній основі.
  • Оптичний датчик ROG AimPoint: датчик нового покоління з роздільною здатністю 36 000 пікселів на дюйм і найкращою в галузі похибкою <1% cpi для максимальної точності.
  • Три режими підключення: неперевершена гнучкість завдяки кабелю USB, радіочастоті 2,4 ГГц з малою затримкою та режиму Bluetooth для під’єднання до трьох пристроїв.
  • Бездротова технологія ROG SpeedNova: мала затримка, надійний бездротовий зв'язок та оптимізована енергоефективність у радіочастотному режимі 2,4 ГГц.
  • Вбудоване керування: дозволяє безпосередньо регулювати параметри миші, які використовуються найчастіше, натискаючи різні комбінації кнопок.
  • Мікроперемикачі ROG: забезпечують термін служби у 70 мільйонів натискань та контрольоване, стабільне відчуття клацання.
  • Нековзкі наклейки для кращого захоплення миші: забезпечують відмінне зчеплення та додають трохи вишуканості дизайну.
  • Кабель ROG Paracord та ніжки миші зі 100% PTFE: якісні матеріали забезпечують плавні та швидкі рухи.
  • NVIDIA®Reflex: офіційно перевірена сумісність із аналізатором латентності NVIDIA Reflex для моніторингу швидкості реагування миші.

ОПТИМАЛЬНИЙ ФОРМ-ФАКТОР

ROG Harpe Ace розроблена у співпраці з найкращими професіоналами кіберспорту та світовими рекордсменами з Aim Lab. Глибоке розуміння потреб кіберспортсменів привело дизайнерів та інженерів до розробки 15 різних версій ROG Harpe Ace, доки не було досягнуто тонкого балансу форми та розподілу ваги.

ОПТИМІЗАТОР НАЛАШТУВАНЬ AIM LAB

Кожен гравець має сильні сторони та унікальні риси. Оптимізатор налаштувань Aim Lab допомагає визначити, які особливості є у вас, а потім допомагає налаштувати Harpe Ace на використання ваших сильних сторін. Програмне забезпечення проведе вас через серію спеціально розроблених завдань та проаналізує ваші ігрові звички у FPS, а потім запропонує налаштування, адаптовані до вашого стилю гри.

НАДЛЕГКИЙ ДИЗАЙН

Дивно, але Harpe Ace, що має комфортний форм-фактор і першокласні характеристики, важить всього 54 грами, зберігаючи при цьому високу міцність всього пристрою. Все завдяки інноваційній конструкції з нейлону на біологічній основі та ретельному проектуванню самої форми миші. Тому вона здатна реально полегшити шлях кожного гравця до досконалості.

ОПТИЧНИЙ СЕНСОР ROG AIMPOINT

Оптичний датчик ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 dpi відрізняється найкращим у галузі відхиленням CPI <1%, що дозволяє миттєво відстежувати переміщення та клікати з абсолютною точністю.

БЕЗДРОТОВАА ТЕХНОЛОГІЯ ROG SPEEDNOVA ТА ІНШІ МОЖЛИВОСТІ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Відчуйте всі переваги передової технології зв'язку ROG SpeedNova. Вона оптимізує бездротову передачу даних для забезпечення кращої в галузі продуктивності із наднизькою затримкою. А ще забезпечує максимальну швидкість опитування – навіть у шумному середовищі, перевантаженому радіочастотними перешкодами від навколишніх бездротових пристроїв. І знижує енергоспоживання, забезпечуючи до 90 годин автономної роботи. Крім того, ви можете скористатися підключенням через Bluetooth для сполучення миші з трьома пристроями або використовувати кабель USB.

МІКРОПЕРЕМИКАЧІ ROG

ROG Harpe Ace – це по-справжньому надійний та довговічний супутник для будь-якого гравця. Миша оснащена мікроперемикачами ROG, термін служби яких становить 70 мільйонів натискань. Крім того, перемикачі можуть похвалитися відхиленням сили спрацьовування +/-5 г, що гарантує відмінну швидкість відгуку та стабільність тактильного відчуття на обох кнопках.

П'ЯТЬ ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Налаштовуйте мишу так, як зручно вам. Всі п'ять кнопок маніпулятора є програмованими, що дозволяє прив'язати до них будь-які функції або навіть макроси (послідовності команд, що виконуються одним натисканням).

ПОПЕРЕДНЬО ВСТАНОВЛЕНІ НАЛАШТУВАННЯ МИШІ

Вбудована функція налаштування дозволяє калібрувати та налаштовувати DPI, частоту опитування, відстань відриву або виконувати апаратне скидання на льоту, де б ви не знаходилися. Завдяки такій гнучкості Harpe Ace ідеально підходить для участі у кіберспортивних турнірах – просто підключіть її до свого пристрою, і ви готові до роботи.

ПЛАВНЕ ТА ШВИДКЕ КОВЗАННЯ

Ніжки миші зі 100% PTFE(тефлону) та кабель ROG Paracord забезпечують надгладкий рух миші без заїдань.

ЕФЕКТНА ЗОВНІШНІСТЬ

Підніміть стиль на новий рівень за допомогою нескінченного спектру кольорів або встановлених ефектів з підсвічуванням Aura Sync RGB. Або використовуйте спеціальні наклейки з нековзкого матеріалу, які не тільки забезпечують більш надійне захоплення миші, але також додають трохи оригінальності її образу.

ROG ARMOURY CRATE

Використовуйте безкоштовне програмне забезпечення ROG Armoury Crate, щоб налаштувати параметри продуктивності миші та калібрування ігрової поверхні, програмувати або перепризначати кнопки, налаштовувати світлові ефекти Aura Sync RGB та багато іншого. При цьому інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс Armory Crate максимально полегшує налаштування миші, щоб ви могли швидко повернутися до гри і продовжити свою битву.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

2 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

5

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

36000 dpi

Прискорення

50 G

Сумісність

Windows

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

127,5 x 63,7 x 39,6 мм

Вага

54 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

USB-ключ

Подовжувач для USB-ключа

ROG паракорд кабель

Наклейка ROG x Aim Lab

3 ніжки для миші

Листівка з вдячністю

Набір наклейок для кращого захоплення миші (одноразові)

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків