odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00

Код:715792
Є в наявності
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 video preview
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 фото
Миша ігрова ASUS ROG Keris WL Aimpoint (Black) 90MP02V0-BMUA00 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 950 ₴
cashback iconКешбек 31 ₴
4 149
3 199
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Keris Wireless AimPoint

Безпомилкова точність

Ігрова миша ROG Keris Wireless AimPoint – надзвичайно легкий маніпулятор вагою 75 грамів, який забезпечує неперевершену точність завдяки ексклюзивному оптичному сенсору ROG AimPoint з рівнем чутливості до 36 000 пікселів на дюйм. Миша також має п'ять програмованих кнопок та змінні перемикачі, підтримує три режими підключення, включаючи бездротову технологію ROG SpeedNova, та відрізняється більш тривалим часом автономної роботи. Все це перетворює ROG Keris Wireless AimPoint на ідеальну зброю для використання у віртуальному бою.

 
 

Основні переваги:

  • Ідеальна точність: оптичний датчик ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 dpi, швидкістю 650 дюймів на секунду та прискоренням 50 g, а також частотою опитування 1000 Гц
  • Три варіанти підключення: радіочастота 2,4 ГГц з малою затримкою, з’єднання до трьох пристроїв через режим Bluetooth® або заряджання та гра за допомогою USB порту
  • Бездротова технологія ROG SpeedNova: забезпечує надійний бездротовий зв'язок із малою затримкою в радіочастотному режимі 2,4 ГГц та оптимізоване енергоспоживання
  • Легка конструкція: оновлений дизайн із міцною внутрішньою структурою та вага в 75 грамів
  • Роз'єм Push-Fit II: можливість заміни перемикачів для легкого налаштування; Keris AimPoint включає мікроперемикачі ROG і сумісний з іншими 3-контактними механічними та 5-контактними оптичними мікроперемикачами
  • Кнопки PBT L/R: мають міцну нековзку поверхню, стійку до зношування та стирання, щоб забезпечити постійний комфорт
  • Нековзкі наклейки з малюнком ROG: забезпечують користувачам більш надійне захоплення миші та додатковий стиль
  • Плавні та швидкі рухи: ROG Paracord та ніжки миші зі 100% ПТФЕ
  • NVIDIA ® Reflex: офіційно перевірено для NVIDIA Reflex Latency Analyzer для моніторингу чутливості миші
 
 

Виняткова точність

Відстежуйте кожен рух із неперевершеною точністю завдяки оптичному датчику ROG AimPoint. Маючи рівні чутливості від 100 до 36 000 точок на дюйм з провідним у галузі відхиленням CPI <1%, датчик реєструє рух зі швидкістю до 650 дюймів за секунду (ips) при прискоренні до 50 g, щоб ваші удари були швидкими та ефективними.

Три режими підключення

Підключайте Keris Wireless AimPoint будь-яким зручним для вас способом: скористайтеся надшвидкісним радіочастотним режимом 2,4 ГГц, з'єднайте до трьох пристроїв за допомогою технології швидкого сполучення Bluetooth® або виконуйте швидку зарядку під час гри через роз'єм USB.

Бездротова технологія ROG SpeedNova. Наднизька затримка та енергоефективність

Ця ігрова миша підтримує передову технологію ROG SpeedNova, яка оптимізує бездротову передачу даних, забезпечуючи найкращу в галузі продуктивність із низькою затримкою. Навіть у середовищах, перевантажених радіочастотними перешкодами від бездротових пристроїв, ROG SpeedNova забезпечує максимальну швидкість опитування, долаючи перешкоди сигналу за допомогою потужних з'єднань і скануючи доступні частоти з мінімальними перешкодами. При цьому технологія збільшує автономність миші – з нею маніпулятор споживає до 50% менше енергії.

 
 

Створено для ігрових марафонів

ROG Keris Wireless AimPoint отримала оновлену внутрішню структуру, що дозволило зменшити її загальну вагу до 75 грамів. Тому навіть після довгих годин напружених битв ваші рухи залишаться легкими, а рука не втомиться. Крім того, оптимізований час автономної роботи дозволяє працювати і стріляти цілими днями – грайте без дротів до 119 годин у радіочастотному режимі 2,4 ГГц із малою затримкою.

Чудове відчуття клацання та справжня довговічність

Механічні перемикачі ROG 70M мають термін служби 70 мільйонів натискань і позолочений роз'єм для підвищення терміну служби. Унікальний дизайн із нульовим зазором між кнопкою миші та перемикачем забезпечує миттєве спрацьовування. А ексклюзивна конструкція гнізда перемикача ROG Push-Fit Switch Socket дозволяє легко замінювати світчи на сумісні 3-контактні механічні або 5-контактні оптичні перемикачі. Просто вставте потрібні, щоб налаштувати робоче зусилля або зворотний зв'язок на свій розсуд, або замініть зношені/зламані перемикачі будь-якої миті.

Стильна зовнішність. Надійне захоплення

Бажаєте трохи удосконалити зовнішній вигляд миші? Використовуйте наклейки з нековзкого матеріалу для кнопок і боковин миші з малюнком, що входять до комплекту. Вони вже попередньо нарізані та готові до використання. Вам залишається лише прикріпити їх до Keris Wireless AimPoint, щоб покращити захоплення та додати трохи стилю.

 
 

Плавні та швидкі рухи

Миша оснащена надзвичайно гнучким та легким шнуром ROG Paracord та ніжками із закругленими краями зі 100% ПТФЕ, щоб звести до мінімуму затримки, максимізувати рух та забезпечити надгладке ковзання.

Зміна DPI на льоту

Функція DPI On-The-Scroll дозволяє настроювати чутливість миші на льоту. Крім того, ви можете перемикатися між чотирма різними рівнями DPI за допомогою кнопки на днищі миші.

Підсвічування Aura

Підніміть стиль на новий рівень за допомогою нескінченного спектру кольорів або встановлених ефектів з підсвічуванням Aura Sync RGB.

ARMOURY CRATE

Інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс Armory Crate дозволяє легко налаштувати ROG Keris Wireless AimPoint відповідно до вашого стилю гри – відрегулювати параметри продуктивності і запрограмувати кнопки, налаштувати світлові ефекти і багато іншого. За допомогою цієї програми ви можете навіть відстежувати статистику обладнання під час гри для аналізу даних.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Інтерфейс
Кількість кнопок

5

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

100 dpi

36000 dpi

Прискорення

50 G

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

118 x 62 x 39 мм

Вага

75 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера