odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300)

Код:658381
Немає в наявності
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) video preview
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
Ноутбук Asus ZenBook S13 UX392FN-AB009T Utopia Blue (90NB0KZ1-M00300) фото
-10%
Вигода 3 900 ₴
cashback iconКешбек 336 ₴
33 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Asus ZenBook S13

Поєднуючи класичну елегантність з найсучаснішими технологіями Asus ZenBook S13 пропонує насолодитися захопливим зображенням на 13,9-дюймовому дисплеї NanoEdge з безпрецедентно тонкою рамкою і найбільшою відносною площею екрана.1 За його високу продуктивність відповідає новітній процесор Intel Core. Більш того, ZenBook S13 – найтонший ноутбук у світі з дискретною відеокартою nVidia GeForce. Вся ця обчислювальна потужність прихована у неймовірно компактному – і приголомшливо красивому – цілісному алюмінієвому корпусі з вишуканим оздобленням у кольорі Utopia Blue. ZenBook S13 – ще могутніше, ще красивіше!

Тонка рамка та велика відносна площа екрана

Екран ZenBook S13 виконаний у максимально компактному корпусі, тому його відносна площа сягає рекордного значення. Домогтися цього вдалося завдяки безпрецедентно тонкій екранній рамці, товщина якої по боках становить всього 2,5 мм.1 Завдяки відсутності чітких меж картинка практично зливається з реальністю. При цьому, на відміну від багатьох конкуруючих рішень, вбудована веб-камера як і раніше знаходиться у найбільш зручному для проведення відеоконференцій місці – над екраном.

Краса на екрані

Для творчої роботи потрібен високоякісний дисплей, і саме таким наділений ZenBook S13. Чітке зображення з високою роздільною здатністю, широкі кути огляду та яскраві, реалістичні кольори – чудові характеристики самого екрана доповнені ексклюзивними технологіями Asus, такими як Splendid і Tru2Life Video, які служать для оптимального налаштування його параметрів під різні типи відображуваного контенту.

Справжня мобільність

Попри великий 13,9-дюймовий дисплей, ZenBook S13 вирізняється неймовірною витонченістю. Товщина його корпуса становить всього 12,9 мм, а маса – не більше 1,1 кг. Цей ноутбук є потужною мобільною платформою, яка завжди буде у вас під рукою!

Рекордно тонкий ноутбук з дискретною відеокартою

Компактний розмір ніяк не позначається на продуктивності ZenBook S13, який призначений для того, щоб легко та ефективно виконувати будь-які завдання. Новітній процесор Intel Core наділяє його високою обчислювальною потужністю, а дискретна відеокарта nVidia буде чудовою підмогою для творчої роботи з мультимедійним контентом.

Стильний дизайн і бездоганне виконання

Алюмінієвий корпус ZenBook S13 виготовляється на високоточному фрезерному верстаті, що забезпечує більшу міцність, ніж при традиційному штампуванні. Кришку дисплея прикрашає культовий візерунок у стилі Zen з концентричних кіл. Вишуканість та елегантність настільки інноваційної моделі підкреслює ексклюзивне колірне оформлення Utopia Blue.

Оригінальний екранний шарнір

При розробці пристроїв серії ZenBook одним з головних пріоритетів є комфорт, і ZenBook S13 – цьому підтвердження. Встановлений у ньому ексклюзивний шарнір ErgoLift є справжнім інженерним шедевром, він не лише відкриває і утримує дисплей, а і підіймає клавіатуру на кут, відповідний ідеальному для набору тексту положенню. Більш того, це оригінальне інженерне рішення покращує охолодження й звучання пристрою!

Доступ в один дотик з Windows Hello

Доступ до ZenBook S13 гранично простий та безпечний завдяки технології Windows Hello й датчику відбитків пальців, вбудованому у тачпад. Тепер немає потреби набирати пароль при кожному вході у систему – достатньо одного дотику!2

Аудіосистема Harman Kardon

Щоб надати ZenBook S13 неперевершену якість звучання, команда ASUS Golden Ear об'єднала свої зусилля з фахівцями аудіофільскої компанії Harman Kardon, і спільно з ними було розроблено наступне покоління аудіотехнології Asus SonicMaster Premium. Результат вийшов приголомшливим. ZenBook S13 оснащено двома високоякісними стереодинаміками з підтримкою ефектів віртуального об'ємного звучання кінематографічного рівня. Спеціальний підсилювач гарантує максимальну гучність при мінімальних спотвореннях, створюючи потужне та чисте звучання. Варто тільки почути її, і сумнівів не залишиться – зі звучанням ZenBook S13 не може зрівнятися жоден надтонкий ноутбук!

Надійність військового рівня

ZenBook S13 вирізняється підвищеною надійністю, підтвердженням чого є успішне проходження ним випробування на відповідність військовому стандарту надійності MIL-STD 810G. Тестування включало у себе перевірку працездатності у найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах та вологості. Крім того, ми піддали дану модель серії власних тестів, які значно перевищують загальноприйняті у комп'ютерній індустрії стандарти.

Зручність під’єднання

ZenBook S13 оснащено трьома портами USB 3.1 Gen 2, причому два з них представлені роз'ємами USB-C і можуть використовуватися для прискореної підзарядки гаджетів, передавання даних та під’єднання зовнішніх моніторів. Також є слот для карт пам'яті microSD.

Швидка зарядка, тривала робота

У ZenBook S13 встановлено акумулятор високої ємності, який не підведе вас протягом робочого дня. Вбудована технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити ZenBook S13 до 60% ємності всього за 49 хвилин.

1Заявлена ширина рамки збоку (2,5 мм) є відстанню між межею видимої ділянки екрана та краєм дисплея. Якщо враховується повна ширина корпусу, то ширина рамки збоку становитиме 3,5 мм. Заявлена ширина рамки зверху (3,6 мм) не включає у себе зону розміщення камери. З урахуванням цієї зони товщина складе 5,9 мм. Виміри проводилися на конфігурації зі стандартним дисплеєм (без покриття антивідблиску).

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR3

Частота оперативної пам'яті

2133 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA GeForce MX150

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Веб-камера HD

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Блакитний

Вага

1,1 кг

Ширина

31,6 см

Довжина

19,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація