odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100

Код:693124
Немає в наявності
Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100 фото
Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100 фото
Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100 фото
Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100 фото
Епілятор BRAUN Silk epil 5 SES 5/820 + FG1100 фото
cashback iconКешбек 35 ₴
3 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ефективні технології

Класичний дизайн, принцип роботи і навіть ціна епілятора Braun SES 5/820 SensoSmart вказують на те, що перед вами стандартна модель зі «звичайним» функціоналом. Однак, як і всі прилади серії SensoSmart, цей має ряд унікальних особливостей та відзначається високою ефективністю. У даній моделі реалізована запатентована технологія MicroGrip Tweezer – зібрані в єдиний блок 20 міні-пінцетів на т.зв. «плаваючій» епіляційній голівці, здатних захоплювати короткі (від 0,5 мм) волоски.

Епіляція без негативних ефектів

Повністю виключити неприємні відчуття навряд чи вийде, але звести їх до мінімуму – цілком! Подвійна масажна система на основі рухливих роликів з додатковою вібрацією попередньо «готує» шкіру, розширюючи пори, що істотно полегшує подальше видалення волосся. А наявність спеціального сенсора допоможе підібрати оптимальний спосіб роботи з пристроєм навіть тим жінкам, які вдаються до епіляції вперше або недавно. У разі надмірного притискання головки епілятора до тіла, сенсор відразу подасть короткий світловий сигнал. Чим менше таких підказок ви отримуєте, тим правильніше проходить епіляція.

Універсальний епілятор

Прилад можна використовувати на суху або зволожену (в т.ч. кремами або гелями) шкіру, так, як вам комфортніше. Герметичний корпус і нечутлива до впливу вологи епіляційна голівка дозволяють вільно використовувати епілятор в ванній, навіть під проточною водою. Спеціальне гумове покриття на рукоятці не дасть приладу випадково вислизнути з вологої чи мокрої долоні. Оскільки живлення від акумулятора, ви абсолютно не обмежені довжиною дроту і взагалі не залежите від наявності мережі. Заряду вистачає на 30 хв. безперервної роботи з наступним повним перезарядженням за 60 хв.

Комплект насадок

Ще більш зручним у використанні епілятор Braun SES 5/820 SensoSmart роблять змінні насадки. Вони надягаються прямо на блок пінцетів. До ваших послуг насадки-тримери двох типів, насадка для швидкої епіляції, «щадна» насадка для новачків та бритвена насадка, за допомогою якої можна повторно пройти проблемні ділянки та видалити випадково пропущені волосинки. Для очищення від засмічень в комплектацію входить також невелика щіточка.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

SensoSmart керує вашою епіляцією, регулюючи силу натискання

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи від акумулятора
Підсвічування

Нема

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал пінцетів/дисків

Метал

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера