Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акумулятор для камери Enduro MAX

Код:724801
Немає в наявності
Акумулятор для камери Enduro MAX фото
Акумулятор для камери Enduro MAX фото
cashback iconКешбек 25 ₴
2 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акумулятор для камери Enduro MAX

Gopro Enduro Battery - це фірмовий акумулятор Gopro, спеціально розроблений для використання при екстремально низьких температурах близько -10°C. Передова технологія акумулятора Enduro істотно підвищує продуктивність камери Gopro MAX в умовах низьких температур під час занять зимовими видами спорту та іншими видами активного відпочинку, а також збільшує час запису на 40 % за середньої температури 25°C

GoPro Enduro Battery - це літій-іонний акумулятор, що перезаряджається, спеціально розроблений для використання з камерою GoPro MAX. Він забезпечує тривалий час роботи та додаткову потужність для вашої камери, даючи змогу вам записувати відео та фотографувати довше, не турбуючись про заряджання.

СТІЙКІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ РОБОТИ ЗА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР

Enduro забезпечує роботу GoPro за екстремально низьких температур, тому ви можете продовжувати знімання навіть у таких умовах. Тут наведено середні характеристики під час використання різних режимів зйомки за температури акумулятора -10 °C. Зверніть увагу, що вказано температуру акумулятора - температура повітря може бути ще нижчою. Цей акумулятор має ємність 1600 мАг і може забезпечувати до 2,5 годин роботи, залежно від умов використання та налаштувань камери. Він швидко заряджається за допомогою стандартного зарядного пристрою GoPro або інших пристроїв USB-C.

ЗБІЛЬШЕНИЙ ЧАС ЗАПИСУ GOPRO MAX

Enduro також перевершує наші стандартні акумулятори за звичайної температури. Ознайомтеся із середніми характеристиками + поліпшеннями під час зйомки звичайних занять просто неба за температури 25 °C. GoPro Enduro Battery - це надійний і міцний акумулятор, який здатний витримувати екстремальні умови використання, як-от сильні вібрації, висока вологість і екстремальні температури. Він ідеально підходить для любителів активного відпочинку, які хочуть записувати свої пригоди на камеру GoPro MAX без перерви на зарядку. Придбання GoPro Enduro Battery - це чудове рішення для всіх, хто хоче збільшити час роботи своєї камери GoPro MAX і отримати більше можливостей для запису захопливих відео та фотографій.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Додаткова інформація

Тип елементів живлення – Li-Ion; Напруга – 4,4 Вт; Ємність - 1600 мАг

Колір моделі

Чорний

Сумісність

Сумісна модель

Габарити і комплектація

Комплектація

Акумулятор