Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount

Код:641758
Немає в наявності
Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount фото
Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount фото
Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount фото
Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount фото
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Основні переваги

  • Ідеально для зйомки під час руху на велосипеді
  • Платформа з камерою легко обертається до необхідного кута
  • Камера легко знімається завдяки універсальному затискачу кріплення
  • Виготовлена з високоякісних матеріалів

Для чого потрібно кріплення для камери?

За допомогою екшн-камери можна записати важливі та хвилюючі моменти життя. Але в деяких ситуаціях, як от велопохід або перегони, користуватися камерою непросто. Адже для зйомки потрібні руки, а руки можуть виявитися зайняті в самий відповідальний момент. У такій ситуації на допомогу екшн-камері приходять пристосування, які дозволяють утримувати пристрій без допомоги рук. Такі пристосування особливо порадують любителів активного відпочинку та екстремальних розваг.

ThiEYE Bike Handlebar Mount — це кріплення для фіксації камери на кермі велосипеда. Воно допомагає завзятим велогонщикам здійснювати екшн-зйомку або робити фотографії під час руху, або виконання трюків. Кріплення можна використовувати при найшвидшому та екстримальному русі на складних трасах. Працює кріплення просто. Досить одягнути його на кермо велосипеда — і затягнути гвинт. Після чого закріпити камеру в спеціальному гнізді та насолоджуватися зйомкою.

Особливість пристосування в тому, що виконуючи зйомку, воно залишає ваші руки вільними. А значить, поки ви знімаєте відео в екстримальних умовах або обираєте оригінальний ракурс, кріплення підвищує рівень вашої безпеки. Готові до несподіваних поворотів? За допомогою кріплення ThiEYE Bike Handlebar Mount можна обертати й нахиляти камеру до потрібного кута. Так що ви можете змінити кут огляду в будь-який момент. Дизайн ThiEYE Bike Handlebar Mount простий. Пристрій складається з помаранчевого пластикового кріплення з підставкою для камери. Завдяки зручному затискачу кріплення легко регулюється по товщі керма.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Додаткова інформація

Платформа з камерою легко обертається до необхідного кута; Камера легко знімається завдяки універсальному затискачу кріплення; Виготовлена з високоякісних матеріалів; Ідеально для зйомки під час їзди на велосипеді

Колір моделі

Помаранчевий

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кріплення на кермо ThiEYE Handlebar Bike Mount