Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді1

Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64

Код:698096
Немає в наявності
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 video preview
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64

Divoom Pixoo 64 — це унікальна прикраса та багатофункціональний піксельний дисплей з підтримкою Wi-Fi, здатний відображати картинки або інформацію у режимі реального часу. Він оснащений панеллю, що складається з 4096 RGB-світлодіодів, і легко налаштовується за допомогою мобільного додатки, в якому є не тільки велика колекція піксель-артів та анімацій на будь-який смак, а й редактор для створення власних малюнків. Причому виводити на екран можна не тільки яскраві заставки, але й час, кількість передплатників вашого каналу YouTube, курс світових валют та багато іншого. Ідіть у ногу з часом і створюйте свою атмосферу з Pixoo 64.

І красиво, і корисно

Pixoo 64 – відмінний елемент декору та функціональна деталь для вашого робочого місця вдома або в офісі, вітальні або вітрини магазину. Він може стати прикрасою або справжньою діджитал-картиною в стилі піксель-арт, нагадувати вам випити чашку чаю і зробити перерву посеред робочого дня або повідомляти важливу інформацію клієнтам. Як саме використовувати цей інтерактивний дисплей вирішувати лише вам. Тим більше, що фірмовий мобільний додаток Divoom: Pixel art community має велику онлайн-галерею, в якій можна вибирати різні інтерфейси та налаштовувати дисплей на свій смак.

Divoom Pixoo

Статистика, нагадування та багато іншого

Слідкуйте за часом і не пропускайте нічого важливого. Pixoo-64 має різні стильні циферблати на вибір, які зроблять ваш інтер'єр захоплюючим та привабливим. У тому числі й спеціальні святкові варіанти з ялинкою, великоднім кроликом або гарбузом. А якщо раптом вам здасться цього мало, ви завжди можете створити власний дизайн та навіть поділитися ним з іншими користувачами.

Divoom Pixoo

Статистика, нагадування та багато іншого

Встановіть нагадування про важливі дати або справи за допомогою мобільного програми та екран повідомить вам про це, коли настане час. Крім того, він дозволяє стежити за ефективністю відео або облікового запису у соціальній мережі, щоб відзначати важливі віхи у розвитку свого каналу. І це далеко не все, оскільки Divoom Pixoo 64 має воістину великим функціоналом.

Divoom Pixoo

Фінансова інформація

Pixoo-64 допоможе вам бути попереду і швидко реагувати на мінливі умови ринку. Використовуючи Wi-Fi з'єднання, цей дисплей здатний автоматично отримувати фінансову інформацію в інтернеті та відображати вибрані вами ціни на акції чи кібервалюти. Також він може показувати час у різних світових столицях чи курси обміну іноземних валют. У загалом все, що вам потрібно відстежувати протягом дня.

Грова статистика

Прикрасьте свою геймзону Pixoo-64 та стежте за особистим прогресом. Цей інтерактивний дисплей може відображати ваш KDA, продуктивність в грі та результати матчів, щоб допомогти вам відточувати свої навички та підніматися рейтинговими сходами.

Divoom Pixoo

Творите на своє задоволення

Відчуйте себе художником і створюйте піксельну анімацію легко за допомогою програми Divoom. Воно пропонує кілька корисних інструментів, які дозволяють створити власне зображення, GIF анімацію або текстове повідомлення з прокручуванням. Все обмежується лише вашою фантазією.

Divoom Pixoo

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB

Додаткова інформація

Кольори: Full RGB; Колірна температура: 1600-6500К; Мікрофон: 6050 Full Direction -42 +/- 3dB Живлення: USB-кабель, 5 В (+/- 0,25 В) / 2 А; Спосіб підключення: Wi-Fi (підтримує лише 2,4 ГГц)

Габарити і колір

Габарити

262 x 261,4 x 17,8 мм

Вага

740 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64