Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Насадка для кухонної машини Kenwood AT910008 Silatelli

Код:698169
Немає в наявності
Насадка для кухонної машини Kenwood AT910008 Silatelli фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Насадка Kenwood AT910008 Silatelli

Різноманіття видів макаронних виробів вражає і захоплює. Італійці тямлять у пасті. Але для того, щоб покуштувати справжні італійські макарони не обов'язково летіти на їх сонячну батьківщину. Насадка Kenwood AT910008 SILATELLI створена для того, щоб в домашніх умовах ви могли приготувати особливі макаронні вироби Silatelli. Цей пристрій є доповненням до насадки АТ 910 або KAX 910 ME, яка використовується в кухонних машинах серії Chef, Chef XL, Cooking Chef, kMix, Chef Sense, Chef Sense XL та Major. Ціна насадки невисока, але ви здивуєтеся, скільки користі вона вам принесе.

Насадка з внутрішньої сторони має різьбу, якою вона кріпиться до м'ясорубки. З іншого боку розташовані чотири отвори спіральної форми.

Матеріал, з якого виготовлено пристрій, це нержавіюча сталь. Насадка має поверхню з бронзовим покриттям, яке не дає прилипати тісту до форми. Бронза дозволяє надавати макаронним виробам деяку зернистість, через це паста краще вбирає соуси, а смак самого страви значно поліпшується.

Насадка AT910008 SILATELLI легко робить те, що без цього пристрою здавалося неможливим. Насолоджуйтеся смаком макаронів, які будуть зроблені за всіма правилами приготування справжньої італійської пасти.

Silatelli – це довгі широкі макарони, вигнуті по краях. Домашня кухня відрізняється особливою теплотою. Коли ви скуштуєте страву з пасти власного виготовлення, ви назавжди залишитеся шанувальником цього способу. Адже ви самі вирішуватимете, з якої муки, якої якості готувати макарони. А паста, приправлена соусом з часнику, або посипана сиром викликатиме похвалу і захоплення ваших близьких та друзів. Ви можете купити насадку і додати у список своїх кулінарних подвигів ще одну страву.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення

Для комбайна

Сумісність

kMix

Major

Cooking Chef

Kenwood Chef

Kenwood Chef Sense

Kenwood Chef Sense XL

Додаткова інформація

Матеріал

Бронза

Особливості

Має бронзове покриття та використовується в комплекті з насадкою АТ 910 або KAX 910 ME

Насадка для приготування макаронних виробів

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Насадка для кухонної машини Kenwood AT910008 Silatelli