odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мішок для пилососа одноразовий Samsung VCA-VP54T

Код:690377
Немає в наявності
Мішок для пилососа одноразовий Samsung VCA-VP54T фото
cashback iconКешбек 3 ₴
349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручність. Гігієнічність. Надійність

Зробіть обслуговування вашого домашнього пилососа ще комфортнішим, використовуючи одноразовий мішок Samsung VCA-VP54T. Такі пилозбірники запобігають потраплянню мікрочастинок в повітря під час прибирання, забезпечують максимально гігієнічне витягування сміття з пристрою, відрізняються високою надійністю та місткістю.

Особливості:

  • Щільна структура для захисту від пилу;
  • Швидка та гігієнічна заміна;
  • Фірмовий витратний матеріал Samsung

Завжди чисті руки

Ключова перевага паперових одноразових мішків – гігієнічність при викиданні сміття. На відміну від багаторазових тканинних аналогів, вони передбачають викидання на смітник разом з вмістом, а тому вам не доведеться бруднити руки і підіймати клуби пилу в процесі регулярного очищення пилососа. Таке рішення обов'язково оцінять алергіки і просто любителі чистоти.

Краща фільтрація

Дихайте вільно, коли наводите чистоту у своєму будинку. Крім простоти вилучення, ці витратні матеріали відрізняються максимально ефективною фільтрацією. За рахунок високої щільності матеріалу вони мінімізують потрапляння пилу та інших мікрочастинок у вихідний потік повітря, щоб атмосфера у приміщенні була ще чистішою.

Фірмова якість

Довіряйте оригінальним аксесуарам і ваша побутова техніка працюватиме бездоганно. Оскільки мішок VCA-VP54T розроблений компанією Samsung, ви можете бути впевнені у високій якості та безпроблемній експлуатації цього витратного матеріалу. Достатньо лише переконатися в інструкції до вашого пилососа, що він сумісний пилозбірниками цієї моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип аксесуара
Сумісність з брендом
Матеріал

Папір

Найпопулярніші запити в категорії Мішок для пилососа одноразовий Samsung VCA-VP54T