Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Linus Airosoft Cilicone (Racing Blue)

Код:720592
Є в наявності
Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Linus Airosoft Cilicone (Racing Blue) фото
Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Linus Airosoft Cilicone (Racing Blue) фото
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
-31%
Вигода 310 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴
999
689
Колір
Blue фото
Orange фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

На яскравій хвилі

UNIQ LINUS – легкий та зручний силіконовий ремінець, розроблений для фанатів активного способу життя. Аксесуар відрізняється невеликою вагою, покращеною системою вентиляції та ультрам'яким оздобленням AiroSoft™. При цьому якісні матеріали гарантують довговічність виробу, а плавні лінії та контрастне поєднання кольорів органічно виглядатимуть з преміальним гаджетом.

Особливості:

  • Ультрам'яке шовковисте оздоблення AiroSoft™
  • Канавки для покращеної вентиляції
  • Фурнітура з нержавіючої сталі 304
  • Стильний дизайн та елегантна колірна гама

Завжди у комфорті

Працюйте, займайтеся спортом та відпочивайте на свіжому повітрі, ніколи не розлучаючись зі своїм розумним годинником. Внутрішня сторона ремінця отримала ультрам'яке шовковисте оздоблення AiroSoft™. Завдяки цьому аксесуар комфортно прилягає до зап'ястя. Крім того, спеціальні канавки покращують вентиляцію виробу, що особливо важливо у спеку та при виконанні фізичних вправ.

Надійний та довговічний

Купуючи UNIQ LINUS, ви можете бути впевнені, що аксесуар прослужить довго навіть за умов активної експлуатації. Ремінець виконаний з якісного силікону, стійкого до перепадів температур, вологи та інших зовнішніх впливів. А в ролі фіксатора використана пряжка з нержавіючої сталі 304, розрахована на значні експлуатаційні навантаження.

Вільне регулювання

Творці ремінця подбали про те, щоб кожен зміг підлаштувати його під себе. Аксесуар має велику кількість отворів, а тому однаково зручно фіксується на руках різних розмірів. Тому годинник не буде бовтатися або навпаки занадто притискатися до зап'ястя. І нехай портативні гаджети приносять лише користь та хороші емоції.

Стильний аксесуар

Крім суто практичної ролі, ця модель чудово виконує і естетичну функцію. Ремінці UNIQ LINUS випускаються у кількох контрастних колірних рішеннях, дозволяючи вам підібрати варіант з урахуванням свого персонального стилю та смакових уподобань. В результаті зовнішність звичних Apple Watch доповниться новими нотками.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Матеріал
Колір моделі
Додаткова інформація

Ультрам'яке шовковисте оздоблення AiroSoft™; Канавки для покращеної вентиляції; Фурнітура із нержавіючої сталі 304; Стильний дизайн та елегантна кольорова гама

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Linus Airosoft Cilicone (Racing Blue)