odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Revix Magnetic PE (Charcoal/Ash grey)

Код:720588
Є в наявності
Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Revix Magnetic PE (Charcoal/Ash grey) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399
Колір
Blue фото
Gray фото
Orange/Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Красивий з будь-якої сторони

Змініть зовнішність ваших Apple Watch та зробіть їх носіння більш комфортним, купивши елегантний ремінець UNIQ REVIX. Виготовлений із надм'якого силікону, аксесуар відрізняється надзвичайною легкістю та приємним приляганням до руки. До того ж, двосторонній дизайн дозволяє повертати ремінець різними кольорами назовні, експериментуючи зі своїм повсякденним образом.

Особливості:

  • Зручна та надійна магнітна фіксація
  • Висока стійкість до пилу, поту та води
  • Практичні роз'єми з подвійним замком
  • Обидві сторони можуть виконувати роль лицьової

Досконала ергономіка

Носіть розумний годинник з незмінним комфортом, незалежно від пори року та інших факторів. Ремінець виконаний із якісного силікону, що забезпечує бездоганні тактильні відчуття та відсутність подразнень. При цьому аксесуар не холодитиме взимку і не паритиме у літню спеку, завжди радуючи свого власника бездоганною зручністю.

Завжди у комфорті

Працюйте, займайтеся спортом та відпочивайте на свіжому повітрі, ніколи не розлучаючись зі своїм розумним годинником. Внутрішня сторона ремінця отримала ультрам'яке шовковисте оздоблення AiroSoft™. Завдяки цьому аксесуар комфортно прилягає до зап'ястя. Крім того, спеціальні канавки покращують вентиляцію виробу, що особливо важливо у спеку та при виконанні фізичних вправ.

Надійний та довговічний

Купуючи UNIQ LINUS, ви можете бути впевнені, що аксесуар прослужить довго навіть за умов активної експлуатації. Ремінець виконаний з якісного силікону, стійкого до перепадів температур, вологи та інших зовнішніх впливів. А в ролі фіксатора використана пряжка з нержавіючої сталі 304, розрахована на значні експлуатаційні навантаження.

Магнітна фіксація

З цим аксесуаром годинник буде зафіксований на зап'ясті абсолютно надійно, що особливо важливо під час занять спортом та активного відпочинку. Для збереження електронного гаджета UNIQ REVIX отримав потужну магнітну застібку, яка витримує навантаження на розтягування до 1,2 кілограма, а також дає можливість максимально плавно регулювати розмір ремінця.

Дійсно витривалий

Вільно займайтеся своїми справами, не побоюючись пошкодити ремінець. Аксесуар відрізняється високою стійкістю до пилу, поту та води, а тому готовий супроводжувати вас у найбожевільніших пригодах. А якщо виріб забрудниться, він легко очищується вологою серветкою або миється під проточною водою, що спрощує підтримку аксесуара у чистоті.

Проявіть свою індивідуальність

Ще одна фішка UNIQ REVIX – двостороннє виконання. Кожна сторона ремінця має свій колір, а роз'єми з подвійним замком дозволяють легко повертати аксесуар назовні одним або іншим забарвленням. Також можна встановити дві частини ремінця різними сторонами, створивши комбінований варіант. А який колір вашого настрою сьогодні?

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Матеріал
Колір моделі
Додаткова інформація

Зручна та надійна магнітна фіксація; Висока стійкість до пилу, поту та води; Практичні рознімання з подвійним замком; Обидві сторони можуть виконувати роль лицьової

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ремінець Apple Watch 49/45/44/42mm Uniq Revix Magnetic PE (Charcoal/Ash grey)