odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Набір Mavic 2 Part1 Fly More Kit

Код:634230
Немає в наявності
Набір Mavic 2 Part1 Fly More Kit фото
cashback iconКешбек 194 ₴
19 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Mavic 2 Part1 Fly More Kit – універсальний набір аксесуарів, в якому власники квадрокоптерів Mavic 2 Pro та Mavic 2 Zoom зможуть знайти все необхідне для комфортної експлуатації дронів. Найкращі аксесуари зібрані у стильну та зручну фірмову сумку.

Особливості:

  • Для квадрокоптерів Mavic 2 Pro та Mavic 2 Zoom
  • Додаткові акумулятори та аксесуари для зарядки
  • Зручна сумка для зберігання та транспортування
  • Пропелери з низьким рівнем шуму

Для тривалих польотів

Цей набір ідеальний для тих, кому необхідно здійснювати тривалі польоти на квадрокоптері. Наприклад, при зйомці відеоконтенту. З Mavic 2 Part1 Fly More Kit ви отримуєте 2 інтелектуальних акумулятори. Кожен з них може похизуватися значною ємністю 59,28 Втгод, якої вистачить для 31 хвилини польоту коптера.

Заряджайте в автомобілі

Автомобільний зарядний пристрій, який також присутній у наборі, дозволяє поповнювати заряд акумулятора вашого дрона в автомобілі. Зарядний пристрій, що постачається з Mavic 2 Part1 Fly More Kit підключається до конектора прикурювача та заряджає з вихідною потужністю 80 Вт.

Порт для зарядки акумулятора

Наявний у комплекті порт для зарядки акумулятора дозволяє окремо заряджати саме той акумулятор, який вам необхідно. Mavic 2 Part1 Fly More Kit укомплектований надійним портом, що забезпечує комфортну та безпечну зарядку.

Павербанк для вашого смартфона

Розряд улюбленого гаджета в дорозі – це дуже неприємна ситуація. У наборі Mavic 2 Part1 Fly More Kit ви знайдете спеціальний адаптер, який дозволяє перетворити акумулятор для квадрокоптера на павербанк для зарядки смартфонів, планшетів та інших пристроїв. Вам будуть доступні два роз'єми USB типу A, потужність кожного складає 10 Вт.

Безшумні пропелери

Творці Mavic 2 Part1 Fly More Kit подбали про все. У наборі є 2 комплекти вдосконалених пропелерів з низьким рівнем шуму. Аеродинамічна форма дозволяє не лише привертати менше уваги, а й збільшує тривалість польоту.

Поміститься все

Mavic 2 Part1 Fly More Kit постачається зі зручною транспортувальною сумкою. У ній поміститься не лише комплектація цього набору, а й сам квадрокоптер, пульт дистанційного керування та інші аксесуари.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Особливості

Час заряду акумулятора: 30 хв.

Кількість гвинтів: 4

Комплектація

Акумулятор для живлення Bank Adapter

Автомобільний зарядний пристрій

Батарейний зарядний концентратор

Низькошумні пропелери 2 пари

Інтелектуальні акумуляторні батареї 2 шт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Набір Mavic 2 Part1 Fly More Kit