Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Акустика Sony XP500 (Black)

Код:693081
Є в наявності
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Акустика Sony XP500 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 149 ₴
15 999
14 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Отримайте більше від музики

Завдяки акустичній системі XP500 любителі розваг можуть брати краще від життя. Насолоджуйтесь чудовим звучанням та безліччю цікавих функцій XP500 як у приміщенні, так і на вулиці. Просто виберіть композицію.

LIVE LIFE LOUD

Життя має бути повне звучанням. Зберіться разом з друзями, увімкніть музику на повну гучність і танцюйте всю ніч під чистий насичений звук. Насолоджуйтеся кожним моментом завдяки нашій лінійці акустичних систем серії X. Влаштуйте незабутню вечірку і заявіть про себе на повний голос.

Готовa до всього

Пісня, стиль її виконання та час доби ролі не грають. Акустична система XP500 розроблена для того, щоб ви могли насолоджуватися відмінним звуком незалежно від того, який стиль музики вам до вподоби. Хочете танцювати всю ніч під потужні баси або розслабитися в кінці дня під щось більш спокійне? Система XP500 до ваших послуг.

Потужний клубний звук

Завдяки передньому ВЧ-динаміку та НЧ-динамікам акустична система XP500 відтворює чудовий об'ємний звук, глибокий і напористий, з чистим вокалом. Вона ідеально підійде як для вечірок, так і для створення настрою в домі.

Динамік X-Balanced

Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit оснащений некруглим дифузором з більшою площею, ніж у звичайних динаміків. Таким чином, ви отримуєте більш насичений та чистий звук незалежно від стилю музики.

Великий динамік з якісним звуком

Збільшена площа поверхні дифузора підсилює звуковий тиск, що дозволяє отримати глибокі, насичені баси, поліпшити враження від прослуховування в цілому і придушити вібрації динаміка, зберігаючи стабільний тиск і забезпечуючи чіткість вокалу з меншою кількістю спотворень.

Гучний та чіткий звук

Комбінація динаміка X-Balanced та високоефективного переднього ВЧ-динаміка забезпечує багатий, чистий і високоякісний звук. Це означає, що ще більше людей зможуть насолодитися вашою чудовою музикою.

Прокачайте баси!

MEGA BASS дозволяє налаштувати звучання басів. Отже при відтворенні записів з вираженим ритмом баси будуть глибокими та наполегливими.

Насолоджуйтесь живим звучанням

Жива музика заворожує. За допомогою технології LIVE SOUND* ви зможете відтворити унікальну атмосферу і слухати свої улюблені хіти у живому звучанні знову і знову.

Додайте життя

Завдяки абсолютно новому підсвічуванню ви можете вибрати безліч різних схем освітлення, які додадуть вібруючої енергії вечірці або підкреслять похмурий спокій ночі.

Створена надовго

Акустична система XP500 міцна та портативна. Це означає, що ви можете без турбот брати з собою улюблену музику, куди б ви не пішли.

Дощ вечірці не перешкода!

Ніщо не зіпсує вашу вечірку в саду. Пристрій XP500 має клас захисту від вологи IPX4**, тому музика не зупиниться, навіть якщо на нього впаде кілька крапель дощу.

Чим більше годин автономної роботи, тим більше веселощів!

На хорошій вечірці музика не повинна зупинятися. А завдяки можливості роботи від акумулятора протягом 20 годин*** (при повному заряді) ця акустична система не розрядиться у самий невідповідний момент.

Швидка зарядка

Не встигаєте все підготувати? Нічого страшного! Завдяки швидкій зарядці ви зможете під’єднати пристрій до джерела живлення всього на 10 хвилин, і улюблені виконавці радуватимуть вас ще 80 хвилин***.

Подбайте про акумулятор

Функція догляду за акумулятором допомагає уникнути перезарядки і довше зберегти акумулятор в оптимальному стані.

Беріть з собою!

XP500 має зручну ручку, тому акустичну систему можна легко переносити. Отже якщо хочете послухати музику в саду, просто винесіть систему з дому.

Підкоріть публіку яскравим виконанням

Обожнюєте караоке? Тоді XP500 ідеально вам підійде! Під’єднайте мікрофон, виберіть пісню і викладіться на всі 100%. І це ще не все! З двома входами ви можете під’єднати гітару і використовувати динамік як підсилювач.

Ідеальне доповнення до вашого стилю

Пристрій XP500 відрізняється стилем та практичністю: він не лише забезпечує відмінне звучання з декількома варіантами, а і дозволяє безпосередньо зарядити смартфон.

Під’єднання через BLUETOOTH®

Набридли дроти? Відтворюйте контент у потоковому режимі, просто підключивши акустичну систему XP500 до сумісних з BLUETOOTH® пристроїв.

Party Connect

Під’єднайте до 100 сумісних динаміків, синхронізуйте музику та підсвічування для клубного освітлення і додайте гучності.

Підключайте і насолоджуйтеся!

Використовуйте USB-порт на задній панелі для підключення USB-накопичувача і потокового передавання улюбленої музики з вашого пристрою.

2 зарядні порту USB

Також до системи можна під’єднати смартфон**** для зарядки акумулятора.

Відмінний звук у будь-якому компонуванні

Завдяки симетричному розташуванню передніх динаміків XP500 можна розташувати горизонтально чи вертикально.

Керуйте ходом вечірки, не перериваючи танцю

Зробіть вечірку незабутньою завдяки додаткам Sony | Music Center та Fiestable. Отримайте доступ до цікавих функцій, оптимізуйте звук — і звання короля вечірок вам забезпечено.

Sony | Music Center

Оптимізуйте налаштування звуку, контролюйте відтворення, вибирайте схеми освітлення і керуйте пристроями безпосередньо з вашого телефона.

Цікаві функції з додатком Fiestable

Отримайте доступ до таких цікавих функцій, як створення плейлистів для вечірок, караоке та багато чого іншого.

*Режим LIVE SOUND доступний у додатку Sony | Music Center.

**Захист від води ефективний тільки при закритій кришці. Гарантується не у всіх ситуаціях.

***Функція MEGA BASS увімкнена, рівень гучності — 16, підсвічування вимкнене.

****Эта функция поддерживается не всеми смартфонами и планшетами.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,2

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Стереофонічний міні-роз'єм (ВХІД)

Гітарний вхід

USB-A

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

57,2 x 27,5 x 29,5 см

Вага

11,2 кг

Особливості

Розмір АС: 2 високочастотних динаміка діаметром 5 см, 2 низькочастотних динаміка діаметром 14 см; Потужний клубний звук; Динамік X-Balanced; Еквалайзер: за допомогою програми Sony Music Center

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків