Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол Uniq Husk Invisi для Macbook Pro 13" Touch bar (Clear)

Код:647762
Немає в наявності
Чохол Uniq Husk Invisi для Macbook Pro 13" Touch bar (Clear) фото
Чохол Uniq Husk Invisi для Macbook Pro 13" Touch bar (Clear) фото
-50%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
499
Колір
Black фото
Clear фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підкресліть стиль

Подбайте про захист вашого лептопа без шкоди зовнішньому вигляду. Uniq Husk Invisi – чохол для ноутбуків Apple MacBook Pro 13". Аксесуар виконаний з матового полікарбонату, який повторює форми пристрою. З ним не страшні подряпини, потертості та невеликі удари.

Особливості:

  • Спеціально для ноутбуків Apple MacBook Pro 13"
  • Не обмежує доступ до портів та роз'ємів
  • Підтримка модифікацій з Touch Bar і без Touch Bar
  • Вентиляційні отвори

Надійний захист

Від неприємностей при щоденному перенесенні ноутбука не застраховані навіть найобережніші користувачі. Чохол захищає ноутбук від подряпин, потертостей та невеликих ударів. Аксесуар виготовлений з полікарбонату. Цей матеріал має підвищену міцність та хімічну стійкість, що робить захист надійним та довговічним.

Лаконічний дизайн

Одна з головних переваг цього чохла – дизайн, який підкреслює досконалість MacBook. Uniq Husk Invisi виконаний з напівпрозорого полікарбонату, крізь який видно фірмові риси пристрою. Завдяки тонким стінкам ноутбук залишається таким же витонченим, як і без чохла. Жодних компромісів у зовнішньому вигляді.

Доступ до портів

Використовуйте свій ноутбук без обмежень. Чохол розроблений з урахуванням конструктивних особливостей MacBook Pro 13". Він не закриває доступ до портів та вентиляційних отворів. Аксесуар підтримує модифікації з Touch Bar і без Touch Bar. Щільне прилягання до корпусу лептопа унеможливлює люфти та скрипи.

Проста інсталяція

Встановлення Uniq Husk Invisi займає всього кілька миттєвостей і не вимагає спеціальних інструментів. Аксесуар складається з двох окремих кришок. Елементи замикаються на верхній та нижній частинах ноутбука. Зняти чохол з пристрою так само просто.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застібка

Без застібки

ДІагональ

13"

Матеріал

Полікарбонат

Особливості

Не ускладнює доступ до елементів інтерфейсу та роз'ємів ноутбука; Високий рівень захисту; Зберігає первісний вигляд пристрою

Колір

Сумісність

Підходить для бренду
Сумісні моделі
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол Uniq Husk Invisi для Macbook Pro 13" Touch bar (Clear)