odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Геймпад DualSense Wireless Controller для Sony PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition

Код:726124
Немає в наявності
Геймпад DualSense Wireless Controller для Sony PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition фото
Геймпад DualSense Wireless Controller для Sony PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition фото
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

DualSense PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition

Геймпад DualSense з нової обмеженої серії Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition від Sony – чудовий подарунок для всіх любителів поганяти по віртуальному Нью-Йорку в компанії з Людиною-павуком і особливо для тих, хто чекає на нову частину цієї захоплюючої гри. Він створений спеціально до виходу гри «Людина павук 2» та привертає увагу своїм унікальним дизайном, у якому центральною темою стало протистояння Людини-павука з Веномом та Симбіонтом. Стильний, оригінальний, яскравий – цей контролер стане чудовим доповненням до вашої консолі. Підготуйтеся до знаменної події як слід і вирушайте в нові пригоди з новим екіпіруванням, гідним справжнього супергероя.

Надихаюча зовнішність

Бездротовий контролер DualSense обмеженого випуску виконаний у тому ж дизайні, що й консоль PS5 Marvel Spider-Man 2 Limited Edition. Більшість його пофарбована в чорний колір на знак того, що він майже поглинений Симбіонтом. І лише невелика частина справа ще зберегла яскраво-червоне забарвлення, натякаючи на те, що переможця у сутичці Людини-павука та Венома ще визначено. Цей дизайн, за задумом авторів, повинен не тільки передати атмосферу гри, але і зробити так, щоб гравці змогли відчути натхнення, що стоїть за ним, під час гри в Marvel's Spider-Man 2.

Новий рівень відчуттів

З бездротовим контролером DualSense зі спецвидання Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition ви відчуєте дію павутини за допомогою адаптивних тригерів, в той час як тактильний зворотний зв'язок забезпечить чуйні вібрації, коли ви вирішите застосувати нові симбіотичні здібності Пітера Паркера або розвинені біоелектричні на біоелектричні. Все для того, щоб ви могли повністю поринути у гру.

Тактильна віддача

Відчуйте фізичну віддачу у відповідь на ваші дії завдяки парним приводам і станьте частиною того, що відбувається на екрані. Тактильний зворотний зв'язок геймпада створює відчуття, що сила Людей-павуків буквально перебуває у ваших долонях.

Адаптивні тригери

З DualSense ви зможете реально відчути дії героя під час битви. Його адаптивні тригери створюють неймовірні відчуття бою та подорожей у грі, дозволяючи випробувати реалістичні відчуття від взаємодії з предметами та оточенням під час геймінгу.

Поєднайте новий бездротовий контролер DualSense™ зі своєю консоллю PS5, щоб створити стильне рішення та зробити свої ігри ще яскравішими.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

12

Сумісність
Живлення
Ємність аккумулятору

1560 мА*год

Час роботи

До 8 г

Матеріал

Пластик

Особливості

Датчик руху

Динамік

Вібрація

Сенсорна панель

Гіроскоп

Акселерометр

Світлова панель

Шестиосьова система визначення руху

З підсвічуванням

4 тригери

D-pad 4-позиційний

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,28 кг

Габарити

66 х 160 х 106 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад DualSense Wireless Controller для Sony PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition