Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU

Код:712863
Очікується
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Камера GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 4 300 ₴
cashback iconКешбек 296 ₴
33 999
29 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HERO11 Black для творців контенту поєднує можливості

HERO11 Black — найкраща з існуючих камер GoPro — із кріпленнями та аксесуарами, необхідними для створення різних історій. У комплект входять Volta (рукоятка акумулятор / штатив / пульт ДК), медіамодульта світловий модуль, які у поєднанні з камерою утворюють потужний інструмент для створення контенту. Він дозволяє створювати відеоролики професійного рівня, забезпечує широкі можливості для зйомки та має неймовірно компактну та легку конструкцію, завдяки чому ви зможете носити його з собою цілий день.

 

Інноваційна матриця

Нова матриця камери HERO11 Black для творців контенту забезпечує найширший кут огляду за всю історію камер HERO. Так ви отримаєте ще більше свободи для творчості, захоплюючи більше неба та землі у кадр на кожному знімку. Просто використовуйте програму GoProQuik, щоб збільшувати масштаб, обрізати кадри та регулювати інші параметри, зберігаючи текстури та різкість відзнятого матеріалу.

 

Неймовірна якість зображення

Завдяки формату відео 5.3K, роздільна здатність якого на 91% більше, ніж у 4K, і на 665% більше, ніж у 1080p, HERO11 Black для творців контенту забезпечує неймовірну деталізацію та кінематографічну якість відеозображення. Нова водовідштовхувальна кришка об'єктива захищає від відблисків та інших спотворень, дозволяючи створювати ще більш вражаючі фото та відео.

 

Висока роздільна здатність фото + відео, висока частота кадрів

Камера HERO11 Black для творців контенту оснащена новою матрицею з винятковими характеристиками: насолоджуйтесь неймовірною роздільною здатністю фото 27 Мп та відео 5.3K60, що забезпечує плавну передачу руху. Ви також можете створювати якісні стоп-кадри з роздільною здатністю до 24,7 Мп зі своїх відео за допомогою програми GoProQuik. Або записуйте відео 2.7K240, щоб уповільнювати відтворення у вісім разів та ловити деталі, які непомітні при звичайній швидкості.

 

Стабілізація HyperSmooth, відзначена премією Еммі

Стабілізація HyperSmooth ще ніколи не була такою гарною. У 2021 році вона була відзначена престижною премією Еммі у категорії «Вбудована стабілізація камери та програмне забезпечення для стабілізації» за неймовірну плавність матеріалів. HyperSmooth 5.0 піднімає задану планку ще вище за допомогою функції «Блокування горизонту», покращеної стабілізації для кадрів із співвідношенням сторін 4:3, яка досягається завдяки новій матриці, та функції автопідвищення для максимальної стабілізації при мінімальному обрізанні зображення. Катайтеся на велосипеді, ковзанах, лижах, бігайте наввипередки з дітьми по парку або робіть чудові знімки домашніх тварин від першої особи – навіть найдинамічніші кадри виходять неймовірно плавними.

 

Блокування горизонту

Створюйте відеоматеріали професійної якості – горизонт у кадрі буде вирівняний, а кадри вийдуть плавними та рівними. Лінійний цифровий об'єктив + функція блокування обрію HERO11 Black для творців контенту забезпечують стабільне положення кадру навіть при повороті камери на 360°2. Завдяки поєднанню можливостей HyperSmooth та блокування горизонту ваші матеріали будуть завжди ідеально рівними, якщо вам це потрібно. Для досягнення професійних результатів вам не знадобиться підвіс чи програмне забезпечення для стабілізації.

 

Зйомка протягом дня + акумулятор Enduro

HERO11 Black для творців контенту поєднує можливості вдосконаленого акумулятора Enduro HERO11 Black та рукоятки Volta, забезпечуючи сумарну ємність 6620 мА•год. Це дозволяє вести запис у форматі 4K із частотою 30 кадрів за секунду1 протягом чотирьох годин — достатньо, щоб знімати відеокліпи весь день. Акумулятор Enduro ємністю 1720 мА•год значно підвищує продуктивність камери на холоді і дозволяє вести зйомку під час катання на лижах, сноуборді та занять іншими зимовими видами спорту за нижчих температур, ніж будь-коли раніше.

 

Знімайте. Заряджайте. Отримуйте відео з найкращими моментами автоматично3.

Просто підключіть камеру GoPro до живлення та домашньої мережі Wi-Fi. Під час заряджання відзняті матеріали будуть збережені у хмару та перетворені на відеоролики з кращими моментами, синхронізовані з ритмом музики та ефектами. Потім ці відео будуть автоматично відправлені на ваш телефон, і ви зможете поділитися ними з іншими користувачами.

 

Зручне перенесення даних + необмежене зберігання у хмарі3

Неймовірно просто, неймовірно швидко. Переносити фото та відео на телефон з камери, що підтримує підключення до хмари, дуже просто та зручно – ви можете скористатися вивантаженням через Quik або швидким підключенням через кабель USB4. Також вам доступне необмежене хмарне сховище зі зручним автовивантаженням. Просто підключіть камеру до живлення та домашньої мережі Wi-Fi, а інше вона зробить за вас4. Або скористайтеся SD-картою для перенесення матеріалів на комп'ютер та подальшого збереження у хмарі.

 

Покращений запис звуку

Медіамодуль в комплекті HERO11 Black для творців контенту оснащений стандартним роз'ємом 3,5 мм, до якого можна підключити зовнішній мікрофон для покращення якості звуку під час зйомки відео. Модуль також оснащений вбудованим спрямованим мікрофоном для більш якісного запису голосу та зниження рівня навколишнього шуму. Ви можете налаштувати мікрофон на пріоритет звуку з лицьового боку камери для запису інтерв'ю або виступів, або на пріоритет звуку за камерою для запису коментарів, що відбуваються в кадрі. Крім того, мікрофон оснащений знімною поролоновою насадкою, яка витримує пориви вітру до 32 км/год.

 

Практично безмежна кількість конфігураційм

За допомогою медіамодуля до камери HERO11 Black для творців контенту можна підключати додаткове обладнання для зйомки різноманітних історій. Він оснащений стандартним роз'ємом 3,5 мм для підключення зовнішнього мікрофона, виходом HDMI для перегляду матеріалів на зовнішньому моніторі, а також двома «холодними черевиками» для підключення джерел світла, РК-екранів та інших аксесуарів.

 

Вбудований штатив

З рукояткою Volta не тільки зручно утримувати камеру HERO11 Black і вести зйомку з різних ракурсів, але й у будь-який момент можна відкинути ніжки штатива для створення статичних кадрів або зйомки без допомоги рук. А поворотні затискні кільця дозволяють повертати та нахиляти камеру, щоб знаходити оптимальний ракурс зйомки.

 

Гнучкість кріплення

Складані затискні кільця полегшують встановлення камери HERO11 Black для творців контенту на лямках рюкзака GoPro, дозволяючи вести зйомку пригод від першої особи. Камеру для творців контенту також можна використовувати з іншими кріпленнями GoPro, включаючи кріплення 1/4-20, вбудоване в основу ручки та відкриває додаткові можливості встановлення.

 

Фронтальний + задній РК-екрани

Обирайте ідеальний ракурс зйомки за допомогою фронтального або заднього РК-екрана. Використовуйте великий задній сенсорний екран під час зйомки сцени перед вами або розгорніть камеру, щоб знімати відеоблоги та селфі, дивлячись на передній екран. Новий фронтальний екран камери підтримує перегляд зображення з об'єктива в режимі реального часу та неймовірну деталізацію, а сенсорні елементи керування на задньому екрані дозволяють легко перемикати режими зйомки та налаштовувати параметри безпосередньо під час зйомки.

 

Нові ефекти для нічної зйомки

У HERO11 Black для творців контенту реалізовано три нові режими таймлапсу, які дозволять вам творити після настання темряви. Функція «Зоряні сліди» використовує обертання Землі та світло зірок для зйомки красивих світлових слідів на нічному небі. «Світлографія» дозволяє створювати приголомшливі ефекти мазків кисті за допомогою світла, що рухається. У режимі «Сліди фар» вночі можна відобразити світлові сліди від проїжджаючих автомобілів.

 

Просте чи професійне управління

У камери HERO11 Black два варіанти керування. У режимі простого керування все, що потрібно, — навести камеру на потрібний об'єкт і почати зйомку. Професійне керування, у свою чергу, надає повний контроль над камерою та можливість регулювати кожен параметр. У режимі простого керування встановлено універсальні параметри зйомки, які підходять для більшості кадрів. Просто виберіть потрібний ракурс і натисніть кнопку спуску затвора, щоб отримати відмінні результати. Професійне керування відкриває доступ до попередніх налаштувань, дозволяючи вибирати оптимальні параметри для зйомки (стандартна, активна, кінематографічна, уповільнена тощо), а також забезпечує повний контроль над режимами, налаштуваннями та функціями.

 

Управління однією рукою + пульт ДК

Завдяки кнопкам на рукоятці камерою легко керувати однією рукою: вмикати та вимикати її, починати та закінчувати зйомку, а також перемикати режими. Крім того, камеру можна зняти з рукоятки і використовувати рукоятку як бездротовий пульт дистанційного керування для керування камерою на відстані до 30 м5.

 

Потужне світлодіодне підсвічування

Світловий модуль у комплекті HERO11 Black для творців контенту дозволяє відобразити динамічні сцени та пригоди з м'яким рівномірним освітленням. Він забезпечує чотири рівні яскравості (до 200 лм), а також підтримує режими Overdrive та стробоскопа. Крім того, модуль можна використовувати як зручне окреме джерело світла з кріпленнями GoPro.

 

На базі міцної + водонепроникної HERO11 Black

Серцем комплекту HERO11 Black для творців контенту є камера HERO11 Black – найуніверсальніша камера у світі. Навіть без додаткових аксесуарів HERO11 Black забезпечує чудову якість зображення та легендарну міцність, дозволяючи вам пройти з цією камерою через бруд, сніг та воду (на глибині до 10 м)6. А якщо використовувати HERO11 Black з різноманітними кріпленнями GoPro на тіло, шолом та спорядження, ви отримаєте кадри з унікальних ракурсів.

 

Передові інструменти

Доводьте кадри до досконалості завдяки зручним інструментам. HindSight починає запис відео за 30 секунд до натискання кнопки зйомки. Навіть якщо ви не встигаєте натиснути кнопку вчасно, ви все одно отримаєте потрібний кадр. Функція відкладеної зйомки дозволяє заздалегідь (до 24 годин) встановлювати час автоматичного увімкнення камери GoPro для зйомки. А за допомогою функції «Зйомка заданий час» можна легко задати тривалість зйомки від 15 секунд до 3 годин.

 

Веб-камера + пряма трансляція

Використовуйте HERO11 Black для творців контенту як універсальну веб-камеру або ведіть прямі трансляції своїх пригод зі стабілізацією HyperSmooth та високою роздільною здатністю.

 

Мітки з даними GPS

Увімкніть цю функцію, щоб в реальному часі отримувати анімоване накладення даних, що відображають вашу швидкість, висоту над рівнем моря, положення на маршруті та рівень навантаження. Це чудовий спосіб наочно продемонструвати вашу статистику та надати відео професійний вигляд.

 

Модуль об'єктиву Max

Скористайтеся модулем об'єктива Max (придбано окремо) для найширшого кута огляду камер HERO (155˚) та неперевершеної стабілізації MaxHyperSmooth.

 

1 Час роботи був розрахований при записі в 4K (в середньому протягом чотирьох годин) з частотою 30 кадрів на секунду з використанням встановленого та підключеного медіамодуля, Bluetooth та сумарної ємності повністю зарядженого акумулятора Enduro HERO11 Black та рукоятки-акумулятора Volta при 25 °C. Час запису може відрізнятися залежно від налаштувань камери та навколишніх умов.
2 Функція блокування горизонту недоступна під час зйомки відео у форматі 5.3K60, 4K120, 2.7K240 та 1080p240. При використанні цих налаштувань високої якості буде використано вирівнювання горизонту.
3 У домашній мережі Wi-Fi. Потрібна передплата GoPro. Підписка GoPro доступна лише у деяких регіонах. Від підписки можна відмовитись у будь-який час. Детальну інформацію та доступність див. на сайті gopro.com.
4 Потрібен стандартний кабель USB-C – USB-C або USB-A – USB-C та адаптер AppleLightning – USB для камери залежно від пристрою.
5 Радіус дії може знижуватися під час запису з високою роздільною здатністю та високою частотою кадрів, а також при використанні інших налаштувань високої якості.
6 HERO11 Black сама по собі є водонепроникною при використанні зі стандартною бічною кришкою.

 

Комплект HERO11 Black для творців контенту (камера HERO11 Black при використанні з Volta, медіамодулем та світловим модулем) не є водонепроникним та стійким до погодних умов. Використання всієї системи під водою, при дощі або снігопаді призведе до пошкодження камери та анулювання гарантії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип матриці

CMOS

Роздільна здатність матриці
Кут огляду

Відеозйомка

Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Стабілізація зображення

Фотозйомка

Timelapse

Так

Зручність експлуатації

Дисплей
Захист від ударів, бруду і води
Зйомка під водою
Дистанційне керування

Голосом

Вбудований мікрофон

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність

1720 мАг

Підключення

Наявність Wi-Fi

Так

NFC

Ні

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Type-C

microHDMI

Так

Комплектація і габарити

ВхШхГ

71,8 x 50,8 x 33,6 мм

Вага

130 г

Колір моделі

Чорний

Комплектація

Екшн камера; Акумулятор; Кабель USB; Інструкція