Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Електровелосипед ADO DECE 300 Lite (Grey) 374Wh

Код:716065
Є в наявності
Електровелосипед ADO DECE 300 Lite (Grey) 374Wh фото
Електровелосипед ADO DECE 300 Lite (Grey) 374Wh фото
Електровелосипед ADO DECE 300 Lite (Grey) 374Wh фото
Електровелосипед ADO DECE 300 Lite (Grey) 374Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
-13%
Вигода 7 000 ₴
cashback iconКешбек 449 ₴
51 999
44 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розмір рами

18 Дюймів (Medium)

Рекомендований зріст

172-180 см

Розмір коліс

27.5

Матеріал рами

Алюміній 

Кількість передач

7

Вага

22кг

ADO DECE 300 Lite

Відкрийте для себе електричний велосипед DECE 300 Lite із сучасним, ергономічним та свіжим дизайном, потужним двигуном та значним запасом ходу. Він дозволяє легко і швидко пересуватися містом, використовуючи свої сили або підтримку двигуна, а також робить будь-які ваші поїздки набагато комфортнішими. До того ж цей велосипед простий в обслуговуванні та практичний завдяки міцному та легкому алюмінієвому корпусу, 7-ступінчастій трансмісії Shimano, чудовому запасу ходу та суперкласному набору функцій. Таким чином, DECE 300 Lite ідеально доповнить ваше міське життя та дозволить поєднати користь регулярних тренувань та свободу пересування.

Особливості:

  • Потужність двигуна: 500 Вт/42 Нм
  • Акумулятор: 36 В/10,4 Аг
  • Запас ходу до 90 км (у режимі підтримки)
  • 7-швидкісна трансмісія Shimano
  • Гальмівна система ADO 2.0 з подвійними механічними гальмами
  • Легкий та міцний корпус із алюмінієвого сплаву

Високошвидкісний безщітковий двигун потужністю 500 Вт

ADO DECE 300 Lite оснащений потужним безщітковим двигуном постійного струму потужністю 500 Вт, який забезпечує обертовий момент 42 Нм. Він дозволяє велосипеду працювати плавно, без шуму на будь-якій швидкості, а також прискорюватися та сповільнюватись за короткий проміжок часу. І забезпечує визначну потужність для підкорення невеликих підйомів. Тому з ним ваші поїздки стануть ще легшими та приємнішими.

Добре пристосований для будь-яких доріг

Цей електровелосипед чудово почуватиметься як на міському асфальті, так і на ґрунтових приміських дорогах. Все тому, що в цій моделі використовуються 27,5-дюймові шини CST All-Terrain завширшки 1,95 дюйми з помірним малюнком протектора. Зносостійкі та міцні, вони забезпечують стійкість на дорозі, а також гарне зчеплення з поверхнею та керованість. Навіть у дощову погоду. Їх також доповнює амортизатор на передній вилці, завдяки якому DECE 300 Lite менш схильний до трясіння при подоланні перешкод і легко адаптується до різних типів місцевості.

Тормозна система ADO 2.0

Компанія ADO також подбала про повну безпеку райдера, оснастивши DECE 300 Lite надійними дисковими гальмами спереду та ззаду, щоб гарантувати легку та швидку зупинку у будь-який час. А у темний час доби чітко бачити дорогу перед собою допоможе яскрава світлодіодна фара сертифікована E-Mark.

Ємний та знімний акумулятор

Електричний велосипед ADO DECE 300 Lite оснащений високоякісною знімною батареєю ємністю 10,4 Аг. Цей найкращий у своєму класі акумулятор забезпечує значний запас ходу до 90 км у режимі підтримки і має низку захисних функцій, включаючи захист від температурних пошкоджень, перезаряду та короткого замикання. А завдяки знімній конструкції акумулятор зручно переносити та заряджати. Його можна зняти за допомогою спеціального ключа, що йде у комплекті, щоб зручно підзарядити його вдома або просто забрати з собою з метою безпеки.

Легка алюмінієва рама

Корпус електровелосипеда виготовлений з легкого алюмінієвого сплаву, тому важить всього близько 22 кг. Це забезпечує маневреність під час водіння та практичність у транспортуванні. І навіть крутити педалі без допомоги двигуна буде не так тяжко, як з іншими моделями.

7-ступінчаста трансмісія Shimano

У DECE 300 Lite використовується 7-ступінчаста коробка передач Shimano. Вона допомагає адаптуватися до різних дорожніх умов, легко розвивати більш високу швидкість на рівній дорозі та докладати менше зусиль під час підйому в гору.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Вид велосипеду
Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Механічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-Ion 36V 10A/h(Знімний)

Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Особливості

7-швидкісна трансмісія Shimano; Гальмівна система ADO 2.0 з подвійним механічним гальмом; Легкий та міцний корпус з алюмінієвого сплаву

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження