Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh

Код:714078
Немає в наявності
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ghost 374 Wh фото
-100%
Вигода 42 999 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкість та легкість на кожен день

Like.Bike Ghost – практичний електровелосипед, створений для комфортного пересування по місту та поїздок до передмістя. Потужний мотор дозволяє електробайку розганятися до 25 км/год, великі колеса та 7 швидкісних передач роблять поїздки комфортнішими, а надійні гальма відповідають за безпеку на дорозі. У той час як ємний акумулятор дозволяє проїжджати на одному заряді до 60 кілометрів, чого цілком достатньо для довгих прогулянок або активного повсякденного використання без частої підзарядки. Цей зручний та невибагливий в обслуговуванні велосипед легко доставить вас до місця призначення та дозволить вільно пересуватися містом у будь-який час.

Особливості:

  • Мотор потужністю 350 Вт
  • Максимальна швидкість 25 км/год
  • Запас ходу: до 60 км (у режимі підтримки)
  • Передні та задні дискові гальма
  • 7 швидкісних передач
  • Вбудований дисплей
  • Рама з алюмінієвого сплаву
  • 26-дюймові колеса з витривалими шинами

Потужний двигун для легких поїздок містом

Like.Bike Ghost стане відмінним компаньйоном для міських жителів, які віддають перевагу активному способу життя, свободі пересування та екологічному транспорту. Цей електровелосипед оснащений високошвидкісним безщітковим двигуном потужністю 350 Вт, якого достатньо для щоденних поїздок на роботу або недільних прогулянок на природу. Він дозволяє велосипеду розвивати швидкість до 25 км/год, а також допоможе вам підніматися в гору та стане в нагоді під час тривалих поїздок. Тому Ghost доставить вас до місця призначення швидко та без зайвих зусиль з вашого боку.

Великий запас енергії

Будуйте будь-які маршрути та вільно пересувайтеся по всьому місту. Like.Bike Ghost обладнаний літій-іонним акумулятором ємністю 10,4 Ач, що дозволяє електровелосипеду проїхати до 60 км на повному заряді (в режимі підтримки). Таким чином, якщо використовувати допомогу двигуна тільки на деяких ділянках шляху, це дозволить кілька днів кататися без підзарядки. Або спокійно виїжджати за місто для довгих прогулянок із сім'єю чи друзями.

Міцна конструкція

Каркас велосипеда виконаний з алюмінієвого сплаву високої міцності та жорсткості. Він має меншу вагу, відмінно протистоїть корозії та здатний витримувати значні навантаження. Тому велосипед може спокійно витримувати користувачів вагою 120 кг.

26-дюймові колеса та 7 швидкостей

Поєднання міцної передньої вилки з амортизацією та великих 26-дюймових коліс додає зручності під час їзди. Тим більше, що встановлені на колесах шини CST ALL TERRAINS добре працюють як на сухому, так і мокрому асфальті, мають низький опір коченню та пристосовані для поїздок тротуарами, парками та гравійними дорогами. А 7-швидкісна касета забезпечує точне перемикання передач та кращу пристосованість до місцевості, тому ви зможете впевнено рухатися будь-яким рельєфом.

Надійна гальмівна система

Like.Bike Ghost забезпечений механічними дисковими гальмами на обох колесах, які чудово спрацьовують у будь-яких погодних умовах. Крім того, вони менше схильні до зносу та стійкі до потрапляння бруду і вологи, що подовжує їх термін служби і забезпечує ефективне та дуже швидке гальмування щоразу. Завдяки їм, а також яскравій світлодіодній фарі, ви впевнено почуватиметеся на дорозі в будь-яку погоду.

Інформативний РК-дисплей

Розташований на кермі LCD-дисплей дозволяє з одного погляду побачити всі основні показники, включаючи швидкість, пробіг і заряд акумулятора. Тому ви зможете легко контролювати ситуацію та адаптуватися до обставин.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Вид велосипеду

Гірський

Призначення
Діаметр коліс
Система гальмування

Передня / Задня дискова

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 5 годин

Особливості

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження