Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Електросамокат G63 (3 в 1)

Код:734903
Є в наявності
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Електросамокат G63 (3 в 1) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
Цілорічне використання
cashback iconКешбек 899 ₴
89 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжній всюдихід серед самокатів

G63 DIY 3-в-1 — ідеальний самокат для цілорічного використання, який зробить кожну поїздку комфортною та незабутньою незалежно від погоди. Він має справді потужні характеристики і поєднує в собі одразу кілька видів транспорту: електричний самокат, снігокат та гусеничний самокат. Таким чином, ви отримуєте універсальний та мобільний транспорт, який дає вам можливість подорожувати без обмежень. Вирушайте на самокаті на роботу, влаштуйте собі активний відпочинок за містом і спокійно катайтеся засніженими дорогами — G63 DIY 3-в-1 може все. А ретельно продумана конструкція робить його використання справді зручним. G63 має міцну раму, подвійний мотор загальною потужністю 3000 Вт і подвійну підвіску, що забезпечує м'який хід та просто чудові відчуття від їзди. Завдяки ємному та довговічному акумулятору він є економічним та одночасно екологічно безпечним вибором. А вбудований дисплей та керування через мобільний застосунок додають комфорту при повсякденному використанні. G63 DIY 3-в-1 – це не просто засіб пересування, це зміна способу життя.

Фахівець з бездоріжжя

Є самокати для бездоріжжя, а є G63. Він великий, міцний та по-справжньому універсальний. Завдяки комбінації коліс, гусеничного ходу та пласкої лижі, він підходить для катання по будь-яким покриттям: асфальту, траві, твердим піщаним дюнам, ґрунтовим дорогам та снігу. Тому G63 здатний задовольнити і ваші повсякденні потреби в поїздках міськими дорогами, і вашу пристрасть до екстремального бездоріжжя. З цим дивовижним електросамокатом ніщо не зможе завадити вам вирушити у захоплюючі пригоди.

Подорожі цілий рік

G63 DIY – це більше, ніж просто електросамокат. Це по-справжньому універсальний пристрій 3-в-1, який легко адаптується до будь-якого сезону і створений, щоб бути вашим вірним супутником цілий рік. Все завдяки колесам, що легко замінюються, і набору додаткових опор, що включають гусеничну насадку і протектор міні-снігохода. Це дозволяє використовувати транспорт у трьох різних варіантах:

 
  • Міський режим: використовуйте два широкі 11-дюймові колеса з рельєфними протекторами на шинах, щоб легко пересуватися багатолюдними міськими вулицями та насолоджуйтесь поєднанням швидкості, контролю та зручності, яке дає G63.
  • Позашляховий режим: поєднання переднього колеса та гусеничного ходу ззаду перетворює G63 на електросамокат підвищеної прохідності. У такому вигляді ви зможете використовувати його для поїздок різноманітною пересіченою місцевістю, трав'янистими пагорбами та бездоріжжям, насолоджуючись свободою та красивими пейзажами.
  • Режим «Сніг»: у цьому варіанті попереду встановлюється пласка лижа, а ззаду — гусеничне колесо, перетворюючи самокат на міні-снігохід для легкого пересування засніженими дорогами — причому як у місті, так і за його межами.

Два двигуни для потужного прискорення

Самокат G63 оснащений двома потужними двигунами по 1500 Вт кожен, що дозволяє йому розвивати максимальну швидкість до 50 км/год з колесами (максимальна швидкість у зимовому режимі 25 км/год), легко пересуватися різними дорогами, в тому числі і нерівними, а також підніматися на невеликі пагорби. З ним ви впевнено почуватиметеся і на міських вулицях, і на лісових стежках.

Велика батарея для довгих подорожей

Знімний акумулятор ємністю 30 Аг забезпечує справжню автономність, необхідну для ваших пригод, незалежно від типу місцевості. Його повного заряду вистачає в середньому на 80 км в режимі самокату або до 40 км в зимовому режимі. А знімна конструкція з кодовим замком для блокування дозволяє легко діставати акумулятор для заряджання або заміни на запасний, щоб збільшити загальний запас ходу.*

Завжди плавний хід

G63 DIY 3-в-1 змінить ваше уявлення про поїздки містом та за його межами. Він не тільки досить потужний, щоб дозволити вам кататися бездоріжжям, але й зробить ці поїздки набагато приємнішими за рахунок подвійних амортизаторів — як спереду, так і ззаду. Його першокласна пружинна підвіска здатна значно поглинати нерівності та вібрації на дорозі, зменшувати тряску та полегшувати керування, забезпечуючи більш плавну та комфортну подорож по будь-якій поверхні.

Міцні та витривалі шини

Катайтеся будь-де, не переживаючи про проколи. Цей електричний самокат оснащений 11-дюймовими колесами із міцними безкамерними шинами. Вони виготовлені з високоякісного гумового матеріалу, мають сильну амортизацію і відмінну стійкість до проколів. Разом з агресивним шипованим протектором це зробить ваші поїздки приємними та безпечними навіть далеко від рівного міського асфальту.

Безпека та комфорт

Не забули розробники транспорту й про безпеку поїздок. Передні та задні гідравлічні гальма забезпечують чудову чуйність, швидко зупиняючи самокат і запобігаючи його занесенню. Завдяки їм ви насолоджуватиметеся комфортною їздою та надійним гальмуванням навіть на крутих схилах або пересіченій місцевості. А яскрава світлодіодна фара та задній габаритний ліхтар покращують видимість під час нічних поїздок.

Розширені можливості керування: застосунок TUYA та РК-дисплей

Візьміть електричний самокат під свій контроль за допомогою РК-дисплея на кермі, що легко читається з першого погляду. На ньому відображається поточна швидкість, рівень заряду акумулятора, загальний пробіг, вибраний режим та інші індикатори. Або скористайтеся застосунком TUYA, який ще більше розширить ваші можливості. Блокуйте або розблокуйте свій самокат, перемикайте режими швидкості, керуйте освітленням та відстежуйте свої поїздки за допомогою кількох натискань на телефоні. Так чи інакше, ви зможете легко керувати своїм транспортом та використовувати його можливості для забезпечення особистого комфорту.

Швидке складання за 3 секунди

Завдяки складаній конструкції цей електросамокат можна вільно брати із собою на природу або в поїздки на машині, а також зручно зберігати вдома. Він не займає багато місця і складається/розкладається лише за 3 секунди.

*Реальна відстань залежить від поточних умов та налаштувань транспорту. Запасний акумулятор не входить у комплект постачання та купується окремо за потреби.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Дискова

Механічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

25°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї

48В 30А/год

Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 15 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Документація

Особливості

Розміри: 1778.3 х 1317.8 х 600

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження