Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot F2 PRO E

Код:724341
Є в наявності
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Електросамокат Ninebot F2 PRO E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 284 ₴
28 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше пробігу з більшою безпекою

Шукаєте потужний, далекобійний і стильний самокат? Самокат Ninebot F2 Pro на базі Segway має все це і ідеально підходить для щоденних поїздок. З запасом ходу до 55 км і максимальною потужністю двигуна 900 Вт ви отримаєте унікальні враження від їзди. F2 Pro пропонує вам усе необхідне, наприклад, подвійну гальмівну систему, вбудовані покажчики повороту, систему контролю тяги (TCS), передню підвіску для плавної їзди, електронний звуковий сигнал із захистом від крадіжок тощо. Завдяки інтелектуальним функціям і високій продуктивності F2 Pro робить вашу їзду безпечною та веселою.

Насолоджуйтесь поїздкою містом

Самокат Ninebot F2 Pro оновлює ємність акумулятора до 460 Вт·год, щоб забезпечити вам довшу поїздку на одному заряді. Тепер ви можете насолоджуватися містом або околицями з запасом ходу до 55 км.1

Киньте виклик потужнішому двигуну

Модернізований двигун F2 Pro дозволяє вам безтурботно їздити містом. З максимальною потужністю 900 Вт, безщітковий двигун розвиває швидкість до 25 км/год і допомагає вам долати схили до 22%.

Протиковзка TCS (система контролю тяги) для безтурботної їзди

Segway-Ninebot є лідером у впровадженні технології Traction Control System (TCS - система контролю тяги) в галузі самокатів. Серія F2 була розроблена з використанням делікатного алгоритму керування Ninebot для точного керування самокатом і має покращене зчеплення на гравійних трасах або слизькій дорозі для стабільності та безпеки. Водії можуть активувати цю функцію в додатку Segway-Ninebot.

Зробіть вашу поїздку плавною!

F2 Pro виводить вашу поїздку на новий рівень! Передня пружинна підвіска довжиною 35 мм забезпечує максимальну стабільність їзди, пом’якшує нерівності та поглинає удари, щоб зробити поїздку ще приємнішою!

Оновлені 10-дюймові самоущільнювальні шини

Удосконалені 10-дюймові безкамерні шини, що самовідновлюються, роблять вашу їзду плавною навіть на вибоїстих дорогах або нерівній місцевості, а також більш стабільною завдяки ширині 58 мм. Крім того, желеподібний шар запобігає проколюванню без обслуговування, тому ви можете їздити спокійно!

Подвійна гальмівна система гарантує безпеку

Оснащений переднім дисковим гальмом і електронним заднім гальмом, самокати серії F2 забезпечують кермувальнику більш швидке та стабільне гальмування.

Освітіть свій шлях

Щоб збільшити вашу їзду та зробити її безпечною вдень і вночі, високояскравий світлодіодний передній ліхтар потужністю 2,1 Вт освітить шлях попереду на відстань до 13,5 метрів. Крім того, серія F2 оснащений переднім, бічним і заднім E-MARK сертифікованими відбивачами, які покращують видимість вночі або в умовах слабкого освітлення.

Ергономічний дизайн для вашого комфорту

Серія F2 була розроблена з ширшим кермом для більшої стабільності під час поїздки та додаткового місця для аксесуарів, а саме, тримача для телефону!

Чим голосніше, тим безпечніше

Задля більшого вдосконалення, F2 Pro оздоблений електронним звуковим сигналом високого рівня децибел для більш гучного нагадування та сигналізації крадіжки, який можна активувати в додатку Segway-Ninebot.

Стабільна їзда за будь-якої погоди

Завдяки виготовленню з високоміцної сталі водонепроникний самокат IPX5 готовий до важких випробувань за будь-якої погоди.

Розумна система керування акумулятором, розумна їзда

Вдосконалена система керування акумулятором Segway-Ninebot із 7 механізмами захисту забезпечує довговічність елементів акумулятора та вашу безпеку в будь-який час: Захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму, подвійний захист від перезаряду, подвійний захист від перерозряду, температурний захист, автоматичний захист від низької напруги і настроюваний ліміт зарядки. Будьте готові до довгої поїздки як ніколи раніше!

Обирайте свій настрій для катання!

Три режими їзди на будь-який випадок: далеко, швидко або обидва. Вирішувати вам! Залежно від вашого настрою, ви можете вибрати їзду на довгі відстані в режимі ECO (ЕКО), швидку їзду в режимі Sport (Спорт) або комбінацію двох в режимі Drive (Поїхали)! Перемикати режими їзди ще простіше: достатньо подвійного натискання кнопки на приладовій панелі. Ви також можете активувати режим Walk (Прогулянка) (макс. швидкість 5 км/год) у мобільному додатку. Нова функція серії F2 дозволяє налаштувати режим Sport (Спорт) у мобільному додатку Segway-Ninebot. Таким чином, ви можете керувати максимальною швидкістю та, головне, прискоренням, що зробить ваш настрій шаленим!

Слідкуйте за своїм самокатом за допомогою Apple Find My

З Apple Find My ви можете знайти свій самокат будь-де! Увімкнувши Apple Find My через додаток Segway-Ninebot і підключивши його до свого самоката, ви зможете швидко знайти свій самокат за допомогою програми «Find My» на вашому iPhone.2

1Теоретичний запас ходу: перевірено під час їзди з повністю зарядженим акумулятором, вагою 75 кг (165 фунтів), 25°C (77°F), із середньою швидкістю 16 км/год (9,9 миль/год) по тротуару. Серед факторів, які впливають на запас ходу, є швидкість, кількість запусків і зупинок, температура навколишнього середовища тощо.

2Доступно лише для користувачів пристроїв Apple з iOS 14.5, iPad OS 14.5 і Mac OS Big Sur 11.1 і вище.

3Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Передня пружинна підвіска

Система гальмування

Дискова

Електронна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

22°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Так

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат, Інструкція, Гарантійний талон

Особливості

Розміри: 1143.5 × 570 × 1214 мм; Розміри у складеному стані: 1143.5 × 570 × 484 мм; IPX5; Smart-система керування акумулятором; Максимальна потужність 900 Вт; Колісний привід: Задньопривідний; Задні гальмівні ліхтарі миготять при гальмуванні; Вбудовані покажчики повороту: Спереду і ззаду; Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера