odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків15
Задати питання

Електрочайник AENO EK1S

Код:713827
Є в наявності
Електрочайник AENO EK1S video preview
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
Електрочайник AENO EK1S фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
-21%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
3 299
2 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

AENO EK1S

Точність та комфорт нового рівня

Готуйте міцну та ароматну каву з ранку або заварюйте зелений чай на оптимальній для нього температурі, щоб мати можливість насолоджуватися справжнім смаком улюблених напоїв. З функціональним та стильним чайником AENO EK1S це буде легко та швидко. Він пропонує 8 різних режимів (чорний чай, чай улун, зелений чай, жовтий чай, білий чай, дитяче харчування, окріп, підігрів) і дозволяє налаштовувати температуру з високою точністю, має зручну панель управління та вбудоване підсвічування, а також підтримує віддалене керування зі смартфону. Все для того, щоб зробити ваш день ще трохи комфортнішим. А якісні матеріали та збірка роблять цей чайник вашим надійним помічником надовго.

Точне встановлення температури 25-100 °C

Завдяки неймовірній точності в 1 °C ви можете нагріти воду до температури, яка вам потрібна, щоб правильно приготувати свої улюблені напої.

5 режимів для ідеального приготування чаю

Справжні шанувальники чаю знають, що для кожного виду чаю потрібна певна температура води для правильного заварювання. Інакше можна втратити більшу частину його смаку та корисних властивостей. Але возитися з налаштуваннями хочеться далеко не завжди. Тому в чайнику AENO EK1S є вбудовані попередньо встановлені налаштування, які дозволяють правильно заварювати улюблений чай без зайвого клопоту. Вам залишається лише налити води та вибрати потрібне налаштування.

Функція збереження тепла

З AENO EK1S гаряча чи тепла вода завжди буде у вас під рукою. Функція підтримки тепла протягом 60 хвилин дозволить не витрачати час на повторний підігрів, що особливо зручно для великої родини.

Інтуїтивне сенсорне керування

Завдяки зрозумілій та компактній сенсорній панелі, вбудованій прямо у рукоятку чайника, ви можете легко вибрати одну із встановлених температур і швидко закип'ятити воду.

Широкий вибір способів керування

Крім сенсорної панелі на ручці, керувати цим сучасним чайником можна за допомогою мобільного додатка AENO. Встановіть його на свій смартфон та зможете включати чайник віддалено, регулювати температуру з високою точністю або налаштовувати графік роботи пристрою. Це чудове рішення для тих, хто прагне зробити свій будинок по-справжньому розумним та комфортним.

Робота за графіком

Створюйте власні сценарії роботи для чайника AENO EK1S, регулюючи частоту і час для кип'ятіння, щоб максимально спростити собі повсякденний побут. Наприклад, ви можете налаштувати включення чайника на певний час вранці, щоб поки ви вмиваєтеся та збираєтеся на вас вже чекала порція гарячої води для чаю або кави.

Автоматичне вимкнення

Ви можете бути впевнені, що ваш чайник вчасно вимкнеться відразу після закипання завдяки вбудованому контролеру Strix. Він автоматично вимикає чайник, коли вода закипає, щоб забезпечити безпеку, економити енергію та запобігти самозайманню чайника. Таким чином, ця технологія забезпечить безпеку вашого чайника протягом багатьох років.

Немає контакту пластику з водою

AENO EK1S – високоякісний скляний чайник, міцний та безпечний. Поєднання жароміцного скла і металу створює більш здорове середовище, яке не вплине на здоров'я людей, допоможе зберегти природний аромат води або чаю і в той же час запобігатиме спотворенню смаку.

Світлодіодна індикація

Вбудовані 3-колірні світлодіодні індикатори вказують на готовність до роботи та поточний режим. За допомогою зручних цих індикаторів ви точно дізнаєтесь, коли ваша вода буде готова.

Зручна база з поворотом на 360° та відсіком для шнура

Неважливо, правша ви чи лівша. Продумана база з можливістю обертання чайника на 360° забезпечує комфортне використання у будь-якому напрямку. А вбудоване відділення для шнура, куди його за необхідності можна сховати, дозволяє підтримувати порядок на кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Від включення без води

Довжина кабелю

0,75 м

Оснащеність

Обертання на 360 °

Подвійні стінки

Відсік для зберігання шнура

Фільтр від накипу

З управлінням з телефону

З підсвічуванням

Дисплей

Підтримка температури

Кришка

Нез'ємна

Шкала рівня води

Є

Додаткова інформація

Smart-управління зі смартфона; Підключення за допомогою Wi-Fi; Встановлення температури (крок 1 ° з використанням програми AENO); Часткове відкриття кришки для запобігання ризику опіків; LED-дисплей

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

24,1 х 15,8 х 22,3 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

24 х 18,7 х 22,2 см

Вага

1,15 кг

Вага в упаковці

1,42 к

Колір
Комплектація

Електрочайник; Підставка із кабелем; Інструкція з експлуатації; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник AENO EK1S