Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black)

Код:733908
Є в наявності
Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black) фото
Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black) фото
Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black) фото
Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black) фото
Електромотоцикл Sur-Ron Ultra Bee Т (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 2 849 ₴
284 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ультрапродуктивність. Ідеальний баланс

Насолоджуйтесь гострими відчуттями від безпрецедентної потужності та можливістю підкорювати будь-які траси з Sur-Ron Ultra Bee — легким, тихим і добре збалансованим електробайком, розробленим для мотокросу. Поєднання продуктивного двигуна з високим крутним моментом, акумуляторної батареї на 55 Аг і передової трансмісії Surron 4-го покоління робить цей мотоцикл справжнім звіром на бездоріжжі. Гарантуючи при цьому максимальну швидкість 90 км/год та вражаючий запас ходу до 140 км*. Система контролю тяги Surron (SRTC) забезпечує точне управління мотоциклом, а передня і задня підвіска, що регулюється, у поєднанні з чуйними гальмами забезпечують прекрасне зчеплення і безпеку на будь-яких трасах. З вагою всього 88 кг, Sur-Ron Ultra Bee стає не тільки одним із найлегших електричних ендуромотоциклів у світі, але й надійним супутником для тих, хто шукає комбінацію високої продуктивності, довгого запасу ходу та витривалості в одному мотоциклі. Пориньте у світ пригод із Ultra Bee та отримуйте максимум відчуттів від своїх поїздок.

Неперевершена потужність

Будьте готові випробувати потужність та швидкість, рідкісні для електричних мотоциклів з новим Ultra Bee від Surron! Він оснащений високопродуктивним двигуном та сучасною системою трансмісії Surron 4-го покоління, спеціально розробленою для Ultra Bee. Це забезпечує байку точне управління, плавну подачу потужності та здатність долати будь-які перешкоди на бездоріжжі завдяки вбудованій системі контролю тяги Surron (SRTC). Ultra Bee обов'язково підніме ваше катання на новий рівень.

Швидше вітру

Задовольніть свою спрагу швидкості завдяки блискавичному прискоренню та максимальним відчуттям від високої продуктивності! Sur-Ron Ultra Bee здатний розганятися до 90 км/год, дозволяючи вам насолоджуватися гострими відчуттями від високої швидкості та стрімкими поїздками.

Суперлегкий дизайн

Ця «бджілка» настільки спритна і крута, що наздогнати її буде непросто. Мотоцикл важить всього 88 кг, має 19-дюймові колеса та коротку колісну базу 1380 мм, що робить його легким і маневреним одночасно, дозволяючи вам буквально літати дорогами та бездоріжжям. Їдьте швидко. Повертайте легко.

Для любителів адреналіну

Приготуйтеся до поїздок, наповнених адреналіном, завдяки гальмівній системі, натхненній гоночним транспортом, яка забезпечує неперевершене гальмівне зусилля на бездоріжжі. До того ж передня і задня підвіски допоможуть повністю розкрити ваш потенціал і дадуть вам можливість їхати швидше, стрибати далі і підкорювати будь-яку місцевість.

До 140 км на одному заряді

Розширте межі та збільште дистанцію своїх поїздок. Ultra Bee має величезний запас ходу — близько 140 км*, що дозволяє не тільки спокійно ганяти на ньому містом, але й виїжджати за його межі, щоб насолодитися активним відпочинком на природі або захоплюючими трюками на пересіченій місцевості.

Готовий до складних трас

Цей мотоцикл був ретельно спроектований та зібраний відповідно до дуже високих стандартів, щоб забезпечити як щоденний комфорт при поїздках на роботу, так і позашляхові можливості. Цілісна кована рама з алюмінієвого сплаву та розподіл ваги між передньою та задньою частиною у співвідношенні 50:50 забезпечують транспорту майже ідеальний баланс, що покращує його керованість та стійкість. А всі електронні компоненти стійкі до потрапляння води та бруду. Разом з налаштовуваним ходом підвіски це дозволило отримати витривалий електробайк з відмінною стабільністю, готовий підкорити будь-яку місцевість.

Екологічний та економічний

Sur-Ron Ultra Bee це не тільки потужний байк, що з легкістю підкорює кам'янисті дороги і пересічену місцевість, а ще й сучасний транспорт, що працює на екологічно чистому паливі — електроенергії. Це також робить його практично безшумним, що особливо оцінять мешканці міст. Крім того, оскільки для роботи Ultra Bee не потрібен бензин, у довгостроковій перспективі володіння ним обійдеться вам значно дешевше.

Все потрібне завжди при собі

Одним з особливо практичних елементів конструкції мотоцикла є наявність відсіку для особистих речей під сидінням. Він відмінно підійде для зберігання дрібних речей, інструментів або зарядного пристрою. Таким чином, ви завжди зможете возити зарядний пристрій з собою, що дає вам можливість зупинитися і зарядити акумулятор в будь-якому місці, де ви знайдете розетку.

*По місту в економічному режимі. Конкретна відстань залежить від швидкісного режиму та місцевості.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електромотоцикл

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Повітряна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Гідравлічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження

До 188 кг

Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

50°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Ні

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електромотоцикл; Документація

Особливості

Розміри: 2060 х 880 х 1178 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження