Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black)

Код:715878
Очікується
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Фітнес-трекер Amazfit Band 7 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-14%
Вигода 250 ₴
cashback iconКешбек 15 ₴
1 799
1 549

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit Band 7

Сила поза конкуренцією

 
 
  • Великий HD AMOLED-дисплей
  • 120 вбудованих спортивних режимів
  • Цілодобовий моніторинг кисню у крові
  • 3 показники здоров'я одним дотиком
  • 18 днів роботи від батареї
  • Водонепроникність 5 АТМ
  • Потужна ОС Zepp та багата екосистема міні-додатків

Можливість бачити більше

Не просто переглядайте свої дані, а пориньте в них із великим 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм. Він займає більшу частину корпусу і має високу щільність пікселів – 282 крапки на дюйм – що робить зображення дуже чітким. А AMOLED-матриця відрізняється високою яскравістю та насиченістю кольорів, завдяки чому все буде добре видно навіть у сонячний день. При цьому корпус трекера залишається тонким та легким – 28 грамів (з ремінцем), тому він майже невідчутний на руці. Це чудовий варіант для повсякденного носіння.

50+ циферблатів на вибір

Персоналізуйте свій фітнес-трекер за допомогою оригінального дизайну циферблату. Всього для Amazfit Band 7 доступно більше 50 варіантів, у тому числі й різні Always-on Display1, а також 8 циферблатів, що можна редагувати самостійно. Завантажте свої власні фотографії або встановіть готовий циферблат – як вам подобається.

У вашому стилі

Віддаєте перевагу класиці або хочете виділитися? Виберіть те забарвлення ремінця, яке більше відповідатиме вашому стилю та способу життя.

Контролюйте своє життя, а не рівень заряду

Акумулятор Amazfit Band 7 має номінальний об'єм 232 мАг. Цього запасу трекеру вистачає на 18 днів автономної роботи за типового сценарію використання, 28 днів у режимі економії заряду батареї або на 12 днів інтенсивного використання функцій браслета. 2 Отже, ви можете зосередитися на важливих речах, а не на контролі рівня заряду.

Не бійтеся промокнути

Amazfit Band 7 має клас водонепроникності 5 АТМ 3. Це означає, що пристрій може витримувати еквівалент тиску води до 50 метрів. Тому він зможе супроводжувати вас і в негоду, і в душі. А щоразу, коли ви тренуватиметеся в басейні, спортивний режим «Плавання в басейні» допоможе точніше відстежувати ваші дані в цьому виді активності.

120 спортивних режимів

Удосконалюйтесь у спорті та відстежуйте дані про всі свої успіхи в улюблених видах спорту, таких як ходьба, біг та їзда на велосипеді, силові тренування, йога та багато іншого. Amazfit Band 7 це більше, ніж просто фітнес-трекер – це помічник, який допоможе вам розкрити свою внутрішню силу.

Інтелектуальне розпізнавання 4 видів спорту

Цей фітнес-трекер вміє розпізнавати 4 види активності: прогулянки пішки, біг, еліптичний та гребний тренажер. Тому вам навіть не потрібно вручну вибирати та включати потрібне тренування, браслет зробить все сам. 4

Алгоритм статусу тренування з PeakBeats™

Ця функція забезпечує перегляд спеціалізованих даних після тренувань, таких як максимальне споживання кисню (VO2Max), повний час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Завдяки цьому ви будете в курсі факторів, які можуть вплинути на ваше відновлення, прогрес та працездатність.

Змагання із собою

Хочете потренувати кардіо та перевірити, на що ви здатні? Використовуйте режим Virtual Pacer, щоб позмагатися із самим собою та перевершити свої попередні результати. 5

Здоров'я під контролем

Увімкніть цілодобовий моніторинг частоти серцебиття, насичення крові киснем (SpO2) та рівня стресу, щоб краще контролювати свій фізичний стан. Трекер автоматично відстежуватиме показники та надсилатиме повідомлення про аномально високу або низьку частоту серцевих скорочень, небезпечний рівень SpO2 або високий рівень стресу. Або ви можете перевіряти всі ці показники вручну одним натисканням кнопки, щоб отримати результати лише за 45 секунд. 6, 7, 8, 9

Спіть спокійно

Гарний нічний сон – важлива частина вашого чудового самопочуття вдень. З Amazfit Band 7 ви зможете відстежувати якість вашого сну 10, включаючи його стадії – легкий, глибокий та швидкий – та враховувати короткий денний сон. А також відстежувати якість дихання уві сні вночі та перевіряти свої результати прямо на пристрої, коли прокинетеся.

Система оцінки здоров'я PAI

Отримайте зведений звіт про стан свого здоров'я у вигляді простого та зрозумілого числа, яке підраховує та видає система PAI. При цьому вона бере до уваги не тільки тренування, але і вашу повсякденну діяльність, таку як гра з домашньою твариною, а також звичайні дані про здоров'я та фізичну форму. А потім перетворює всі ваші дані на єдиний бал, унікальний для вас. 11

Відстеження менструального циклу

Amazfit Band 7 також допоможе у відстеженні менструального циклу для жінок, надаючи прогнози та нагадування про майбутні менструальні та фертильні періоди, щоб допомогти вам заздалегідь планувати важливі аспекти свого життя.

Цілодобова допомога з Amazon Alexa

Вам потрібен смарт-браслет, який може більше ніж простий фітнес-трекер? В Amazfit Band 7 є вбудований голосовий помічник Amazon Alexa12, який дозволить легко встановити будильник, відповість на ваше запитання та багато іншого (див. примітку). Зробіть повсякденне життя простіше з Amazfit та Alexa.

Багата екосистема додатків Zepp ОС та безліч корисних функцій

Плавна взаємодія та адаптований інтерфейс користувача операційної системи дозволяють легко знаходити те, що ви шукаєте. А багата екосистема включає більш ніж 10 фірмових міні-додатків, які допоможуть покращити ваше повсякденне життя. У той час як широкий вибір корисних функцій (будильник, прогноз погоди, повідомлення з застосунків, керування музикою через Bluetooth тощо) дозволить взяти під контроль усі важливі для вас моменти. 13

Застосунок Zepp

Застосунок Zepp на вашому телефоні – це центр керування та корисних даних. Він відображає та аналізує інформацію про здоров'я та вправи, має магазин циферблатів, надає системні оновлення для вашого смарт-браслету та допомагає розумно керувати вашим пристроєм.

1Завжди увімкнений дисплей (Always-on Display): коли екран освітлений, він відображає вміст системи, коли екран перебуває в режимі очікування, на ньому відображається час. Ця функція вимагає, щоб користувачі вручну встановили "Always-on Display". Користувач може увімкнути або вимкнути цю функцію в налаштуваннях пристрою або додатку Zepp.

2Термін служби батареї може змінюватись в залежності від налаштувань, умов експлуатації та інших факторів. Тому реальний результат може відрізнятись від лабораторних даних.

3Відповідно до стандарту ISO 22810:2010, Amazfit Band 7 має рейтинг 5 АТМ, водонепроникність до 50 метрів і тому підходить для використання у вологому середовищі, під дощем, у душі, під час плавання тощо. Він пройшов незалежне тестування, проведене SGS, та номер звіту – SWT2205-46. Знімайте пристрій, коли приймаєте гарячий душ або йдете в сауну, оскільки занадто багато пари може пошкодити ущільнення і зробити його менш водонепроникним у майбутньому. Не носіть пристрій зі шкіряним або металевим ремінцем під час плавання – під час підготовки до плавання замініть його на ремінець з фтореластомера або інший відповідний тип. Для отримання додаткової інформації відвідайте сторінку підтримки за адресою: support.amazfit.com

4Точність та чутливість функції розпізнавання тренування варіюються від людини до людини та пов'язані з поставою та майстерністю користувача під час тренування. Коротка тривалість тренування або часті зміни пози можуть не активувати функцію автоматичного розпізнавання. Коли ви ведете машину або їдете автобусом, або берете участь в інших подібних діях, може спрацювати випадкове розпізнавання, якщо ці дії особливо схожі на обраний режим тренування. Переконайтеся, що з'єднання з мобільним телефоном підтримується і GPS працює.

5Virtual Pacer сумісний лише зі спортивними режимами Outdoor Running та Treadmill.

6Цей продукт та додаток Zepp не є медичними пристроями і не можуть використовуватися в медичних цілях або як основа для діагностики будь-якого захворювання. Результати виявлення наведено лише для довідки. При поганому самопочутті звертайтеся до професійних медичних закладів.

7Цілодобовий моніторинг частоти серцевих скорочень та насичення крові киснем (SpO2) необхідно включити у додатку Zepp. Для моніторингу частоти серцевих скорочень користувач повинен увімкнути автоматичний моніторинг частоти серцевих скорочень у Zepp, а мінімальне значення можна встановити на 1 хвилину. Попередження про аномальний серцевий ритм та встановлене значення необхідно встановити в додатку Zepp. Для вимірювання насичення крові киснем (SpO2), будь ласка, носіть пристрій щільно на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. SpO2 оповіщення відправляються, якщо виявлена частота занадто низька в порівнянні з встановленим значенням, яке необхідно встановити в додатку Zepp (мінімум 80%). Рух, а також погодні та фізичні характеристики можуть вплинути на швидкість та точність моніторингу та вимірювання. 24-годинний моніторинг рівня стресу повинен бути увімкнений на пристрої або у програмі Zepp. Оповіщення про високий рівень стресу ґрунтуються на попередньо заданому значенні, і на пристрої повинні бути включені підказки про дихальні вправи.

8Для обробки вимірювання одним дотиком та інших ручних вимірювань тримайте пристрій щільно на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Рух, а також погодні та фізичні характеристики можуть вплинути на швидкість та точність виміру.

9Попередження та нагадування повинні бути включені в налаштуваннях пристрою або у програмі Zepp.

10Моніторинг сну може реєструвати нічний сон та дрімоту тривалістю понад 20 хвилин. Відстеження якості дихання уві сні має бути включене у програмі Zepp або в налаштуваннях функції сну пристрою.

11Дослідження фітнесу HUNT показує, що люди, у яких показник PAI становить 100 або вище, мають нижчий ризик гіпертонії, серцевих захворювань та діабету 2 типу. HUNT Fitness Study: це дослідження було проведено професором медичного факультету Норвезького університету науки та технологій Ульріком Віслоффом. Воно тривало понад 35 років і зібрало понад 230 тисяч учасників. Щоб використовувати цю функцію, необхідно увімкнути моніторинг серцевого ритму протягом усього дня.

12Alexa буде доступна через оновлення OTA. Щоб переглянути повний список підтримуваних 15 країн/регіонів та 14 мов, а також дізнатися, як активувати та використовувати Alexa на Amazfit Band 7, відвідайте сайт: support.amazfit.com.

13Деякі з цих функцій будуть доступні через оновлення OTA. Швидка відповідь на дзвінок SMS підтримується лише пристроями Android із встановленою програмою Zepp версії 6.1.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.2

Колір моделі

Чорний

Матеріал браслета/ремінця

ТПУ

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матриця: AMOLED

Роздільна здатність: 198 x 368

Діагональ дисплея: 1.47”

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Змінний браслет/ремінець

Так

Вібромотор

Так

Особливості

З вбудованим мікрофоном

Геомагнітний датчик

3-осьовий датчик прискорення

Біометричний датчик BioTracker™ 3.0 PPG

Спортивні режими: 120

Підтримувані пристрої: Android 7.0 та вище, iOS 12.0 та вище

Сенсорний екран: Загартоване скло + покриття проти відбитків пальців

Aвтономність

Ємність акумулятора

232 мАг

Автономна робота

Сценарій інтенсивного використання (Термін служби батареї): до 12 днів

Режим заощадження батареї (Термін служби батареї): до 28 днів

Термін служби батареї: до 18 днів

Типовий сценарій використання

Теоретична тривалість заряджання: прибл. 2 години

Метод заряджання: Магнітна зарядка

Розміри і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

42,33 x 24,36 x 12,2 мм

Вага

28 г

Комплектація

Смарт-браслет (включаючи стандартний ремінець), магнітний зарядний кабель, інструкція з експлуатації

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера