Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Фітнес-трекер Redmi Smart Band 2 GL (White)

Код:716440
Немає в наявності
Фітнес-трекер Redmi Smart Band 2 GL (White) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band 2 GL (White) фото
Фітнес-трекер Redmi Smart Band 2 GL (White) фото
-15%
Вигода 190 ₴
cashback iconКешбек 11 ₴
1 109
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Redmi Smart Band 2

Більше фітнесу, більше можливостей

Будьте активними та прагнете до більшого, а легкий та зручний фітнес-трекер Redmi Smart Band 2 допоможе вам завжди почуватися впевнено. Великий TFT-дисплей з діагоналлю 1,47 дюйма та більше 100 циферблатів на будь-який смак, постійне відстеження частоти серцебиття та понад 30 спортивних режимів, зручний ремінець та водонепроникний корпус – кожна його деталь ретельно продумана та функціональна. Все для того, щоб зробити Redmi Smart Band 2 ідеальним супутником на кожен день.

Яскравий 1,47-дюймовий TFT-дисплей

Redmi Smart Band 2 отримав великий екран з діагоналлю 1,47 дюйма та щільністю 247 пікселів на дюйм. Він на 10% більший, ніж у попередньої моделі, за рахунок чого зручніший для перегляду інформації. Тому перевіряєте ви свій пульс під час пробіжки або свої повідомлення на шляху до роботи – ви побачите все чітко і ясно.

Легкий корпус завтовшки 9,99 мм

Оновлений Redmi Smart Band 2 напрочуд тонкий і легкий. Його корпус товщиною 9,99 мм виглядає витончено і майже не відчувається під час носіння. Тому він чудово підійде для повсякденного використання.

Декілька кольорових варіантів на будь-який смак

Чотири варіанти м'яких та зручних ремінців із ТПУ різних кольорів дозволяють підібрати той, що найкраще підкреслить ваш стиль. Вибирайте свій варіант та носіть із задоволенням.

100+ циферблатів

Завжди модний. Понад 100 циферблатів та можливість налаштувати власне фото для показу на екрані браслета дозволяють персоніфікувати його на ваш смак і легко змінювати стиль під свій настрій або обране вбрання.

30+ спортивних режимів

Цей фітнес-браслет пропонує користувачеві понад 30 режимів тренувань, таких як біг, йога або хайкінг. А також 10 професійних режимів тренувань, придатних для спортсменів-початківців. Вони допоможуть вам відстежувати тривалість тренування, кількість витрачених калорій та рівень серцебиття, щоб ви могли легко контролювати свої навантаження.

Повноцінний моніторинг вашого стану

Redmi Smart Band 2 оснащений рядом датчиків, здатних контролювати основні фізичні показники. Це допоможе вам найкраще стежити за станом свого здоров'я. Зокрема, фітнес-трекер пропонує:

  • Моніторинг серцевого ритму протягом дня. Вбудований високоточний PPG сенсор дозволяє пристрою відстежувати частоту серцебиття 24 години на добу. А при виявленні аномальних показників браслет негайно повідомить про це користувача.
  • Вимірювання рівня SpO2. Ця функція дозволяє дізнаватися про рівень сатурації крові (насичення крові киснем) у будь-який момент, коли вам це необхідно.
  • Розширене відстеження сну. Трекер має передову функцію відстеження сну, яка відстежує різні фази і надає докладний звіт, щоб ви могли оцінити якість свого нічного відпочинку і при необхідності скоригувати режим дня.

Водонепроникність до 50 метрів

Рівень водонепроникності 5 ATM означає, що вам не потрібно знімати свій Redmi Smart Band 2 у вологому середовищі. Тобто ви можете спокійно користуватися трекером навіть під час плавання.

Наддовгий час автономної роботи

Вбудований акумулятор забезпечує фітнес-трекеру до 14 днів автономної роботи при звичайному щоденному використанні. Це дозволить вам не контролювати рівень заряду щодня та просто займатися своїми справами. А зручна магнітна зарядка полегшить процес поповнення батареї, легко та швидко стаючи точно на місце.

*Відповідно до випробувань, проведених виробником. Рекомендується уникати активних водних видів спорту та води під високим тиском. Не використовуйте браслет у сауні або коли приймаєте гарячий душ.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.1 BLE

Колір моделі

Білий

Матеріал браслета/ремінця

Термопластичний поліуретан

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 247 ppi

Роздільна здатність дисплея: 172 x 320

Розмір дисплея: 1.47”

Тип матриці: TFT

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Змінний браслет/ремінець

Так

Вібромотор

Так

Особливості

Оперативна пам'ять 192 КБ

Флеш-пам'ять 8 МБ

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

210 мАг

Автономна робота

14 днів без підзарядки у звичайному режимі користування

Розміри і комплектація

Вага

26,4 г (включаючи ремінець)

Комплектація

Керівництво

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Фітнес-браслет

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків