Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді8

Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black)

Код:710415
Очікується
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Фітнес-трекер Xiaomi Smart Band 7 Pro (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-15%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 27 ₴
3 299
2 799
Колір
Black фото
Ivory фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Великий дисплей, більше можливостей

 
 

Xiaomi Mi Band 7 Pro це фітнес-браслет, який не схожий на фітнес-браслет. Він оснащений широким 1,64-дюймовим AMOLED-дисплеєм, а тому більше нагадує смарт-годинник, надаючи користувачеві яскраву картинку і зручний огляд і вдень, і вночі. Підтримує 117 спортивних режимів, у тому числі 14 професійних з підвищеною точністю та 3 автоматичних режими (бігова доріжка, біг та ходьба на свіжому повітрі). І оснащений вбудованим GPS для точного відстеження маршрутів тренувань. А також пропонує комплексний моніторинг різних фізичних показників, включаючи серцебиття, вміст кисню в крові, рівень стресу, відстеження сну та інше. При цьому важить він також мало і буде дуже зручний як при заняттях спортом, так і у повсякденному житті.

Новий дизайн з великим AMOLED-дисплеєм

Головна відмінність моделі Pro від базової версії – її дизайн. Зовні Xiaomi Smart Band 7 Pro знаходиться на межі між трекером активності та розумним годинником завдяки збільшеному 1,64-дюймовому AMOLED-дисплею, який має набагато більшу область перегляду. Тому все, що вам потрібно ви зможете розглянути з першого ж погляду.

Яскрава картинка у будь-який час доби

Великий AMOLED-дисплей із 100% покриттям колірного простору NTSC та щільністю 326 пікселів на дюйм гарантує приголомшливі враження від використання. Насолоджуйтесь збільшеним розміром та більшою чіткістю при кожному погляді на дисплей гаджета. А додавання датчика зовнішнього освітлення дозволяє йому автоматично регулювати яскравість екрана відповідно до навколишніх умов, щоб ви могли добре бачити вміст екрана навіть під сонячним світлом, і не напружувати очі увечері.

Легкий та зручний

Поєднання металевого корпусу, м'якого ремінця та невеликої ваги однозначно сприяють комфортному носінню трекера. Ви навряд чи відчуєте його на своєму зап'ясті. Крім того, завдяки швидкознімному браслету ви зможете поєднувати свій фітнес-трекер з різними барвистими ремінцями. Виберіть дизайн циферблата і забарвлення ремінця на свій смак, щоб виразити свій власний стиль.

24-годинний моніторинг серцевого ритму та рівня кисню в крові

Тримайте здоров'я під контролем без особливих зусиль. Xiaomi Smart Band 7 Pro оснащений оновленим оптичним датчиком BioTracker, який підтримує вимірювання насичення крові киснем SpO2 у цілодобовому режимі (опціонально). Це значно полегшує користувачеві завдання, оскільки тепер не потрібно проводити виміри у ручному режимі, як було раніше. Також фітнес-трекер дозволяє безперервно відстежувати пульс і надсилатиме вам попередження, якщо виявить, що серцевий ритм аномально підвищений.

Стежить за якістю сну

Гаджет також може точно відстежувати фази вашого сну, включаючи глибокий сон, поверхневий сон і швидкий сон, час неспання, а також короткий денний сон. Він збирає дані, дає загальну оцінку та рекомендації для покращення вашого відпочинку, оскільки це важлива частина у відновленні сил та працездатності організму.

117 спортивних режимів на будь-який смак

Яким би видом спорту ви не захоплювалися, Smart Band 7 Pro допоможе вам удосконалювати свої навички у ньому. Фітнес-браслет підтримує близько 117 спортивних режимів, які дозволять вам відслідковувати тривалість тренування, спалені калорії та зміни частоти серцевих скорочень у процесі. Крім того, у цьому списку є і 14 професійних режимів, які дозволяють отримати повніше відстеження ваших показників. З Xiaomi Mi Band 7 Pro підтримувати свою форму стане ще простіше.

Вбудований GPS для кращої орієнтації на місцевості

Фітнес-трекер оснащений вбудованим GPS-модулем з підтримкою всіх найпопулярніших супутникових мереж: GPS, Beidou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS. Він дозволяє записувати ваш маршрут навіть без смартфона та буде важливим помічником для тих, хто часто тренується на відкритому повітрі. Разом з великим екраном це дозволяє легко переглядати статистику на ходу. Отже, вам не потрібно носити з собою смартфон, коли ви тренуєтеся на природі.

Зовсім не боїться води

Корпус пристрою захищений від води на рівні 5АТМ, тобто з ним теоретично можна занурюватися на глибину до 50 метрів. Тому ви можете не турбуватися про випадково розлиту на нього воду вдома і безперешкодно носити браслет у басейні. Плавайте із задоволенням.

Тривала автономна робота. Просте заряджання.

Навіть з урахуванням збільшеного екрану, Xiaomi Smart Band 7 Pro може похвалитися гарною автономністю. Акумулятор ємністю 235 мАг може підтримувати роботу гаджета протягом 12 днів без підзарядки у звичайному режимі або близько 6 днів при інтенсивному використанні всіх можливостей фітнес-браслету. А проста у використанні магнітна зарядка дозволяє поставити трекер на підзарядку одним рухом.

Широкий функціонал на кожен день

Легко контролюйте всі важливі аспекти дня за допомогою ряду корисних інтелектуальних функцій. Smart Band 7 Pro дозволить вам швидко отримувати повідомлення зі свого смартфона, дізнаватися погоду, встановлювати будильники та нагадування, переводити телефон у тихий режим прямо зі свого зап'ястя та багато іншого. Це справді чудовий помічник, що дозволяє вам оптимізувати свій день і встигати все, що ви запланували.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Сумісність з ОС

Android

iOS

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.2

Колір моделі

Чорний

Матеріал браслета/ремінця

Силікон

Дисплей

Дисплей
Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

100% покриття колірного простору NTSC

1,64-дюймовий AMOLED-дисплей

Щільність: 326 пікселів на дюйм

Функції

Eксплуатація

Захист від пилу і вологи

5ATM

Змінний браслет/ремінець

Так

Вібромотор

Так

Особливості

Підтримує 117 спортивних режимів

Спосіб заряджання: Магнітний з'єднувач

Відстеження швидкості руху

Вбудований GPS

Датчик освітлення

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

235 мАг

Автономна робота

До 12 днів

Розміри і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

28,8 x 44,7 x 11 мм

Вага

20,5 г

Комплектація

Зарядний пристрій

Інструкція

Фітнес-трекер

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків