odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4

Код:675774
Немає в наявності
Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4 фото
Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4 фото
Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4 фото
Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4 фото
Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4 фото
-88%
Вигода 1 400 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігровий процес в NHL 21 став розумнішим, швидшим і яскравішим. Інноваційні прийоми та масштабні поліпшення по обидві сторони шайби дають гравцям особливо повний контроль над грою і дозволяють їм нав'язувати опонентам свій стиль гри. Чествуйте революційний підхід до гри в NHL 21. Ви опинилися за воротами, а захист ловить ґав? Підніміть шайбу ключкою і занесіть її в ворота, виконавши неймовірно видовищний фінт «Мічиган». Зламайте мозок воротареві, виконавши знаменитий кучерівський удар без кидка. Забийте з неможливого кута, пробивши потужний кидок в один дотик між ніг, як Меттью Ткачук. Струсіть з хвоста надокучливого захисника, пустивши шайбу рикошетом від задньої сторони сітки, зовсім як Сід. Кожен з цих знаменитих прийомів створив незабутні хокейні моменти. Створіть власний момент в NHL 21.

Покращений хокейний IQ у ШІ

Завдяки оптимізації ШІ ваші товариші по команді можуть самостійно виходити на прорив і давати вам пас на ходу, щоб ви не переривали прохід до воріт. Крім того, вони краще вибирають позицію і більш відкриті для пасів в зоні атаки. З іншого боку шайби захисний ШІ намагатиметься діяти так, щоб уповільнити команду суперника в центрі майданчика і блокувати траєкторії пасів, захищаючи ворота.

Прослизання, рикошети і прокидування

NHL 21 в корені змінює гру у нейтральній зоні з додаванням прослизань, рикошетів і прокидувань. Прослизніть уздовж бортів прямо крізь силовий прийом захисника. Пустіть шайбу рикошетом від борта або задньої частини воріт навколо суперника. Підкиньте шайбу повз нерозторопного захисника — тим прикріше йому буде, коли ви заб'єте гол.

Відчайдушні відбиття воротаря

Відмінна гра на ворота — результат прорахованості та спортивної форми. Потрібно правильно вибрати позицію, щоб зупинити шайбу, і мати достатньо сили та спритності, щоб швидко перекрити дорогу у ворота при раптовій атаці. Нові відчайдушні відбиття і анімації гарантують, що веселощам не буде кінця. Завжди є шанс відбити шайбу найнесподіванішим, самим акробатичним чином, навіть якщо цьому заважає ваша ж інерція.

WORLD OF CHEL

Режим World of Chel став доступнішим, ніж будь-коли. Грайте поодинці або разом з друзями, перемагайте і отримуйте нагороди. У цьому році ми представляємо вам рейтингові сезони, де ви змагатиметеся у кожному з чотирьох режимів, щоб заробляти нагороди та зіграєте у клубному фіналі EASHL.

"Профі"

Абсолютно новий досвід у режимі «Профі» дає вам шанс пожити повним життям гравця NHL на льоду і за його межами. Справте враження на адміністрацію, прийдіть раніше в день драфту і намагайтеся досягти величі, щоб заробити місце у першій ланці. Змагайтеся за Stanley Cup і станьте новим кращим гравцем всієї ліги. Вшановуйте майбутнє у режимі «Профі» в NHL 21.

HUT

HUT — режим гри в NHL™ 21, в якому можна створити команду своєї мрії з гравців, випускників та легенд NHL, щоб грати за неї через мережу. Створіть свою команду, збирайте нагороди і станьте Ultimate Team. В цьому році ми представляємо «АТАКУ HUT», поліпшений різновид режиму HUT. У ньому можна швидко підключатися до ігор HUT, заробляти досягнення і отримувати нагороди за стильні голи. Завдяки системі очок, в якій заохочується стиль та креативність, «АТАКА HUT» подарує вам багато незабутніх моментів.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Вікові обмеження

12+

Платформа

Розробник і видавець

Розробник

Electronic Arts

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск NHL21 (Blu-ray, Russian version) для PS4