Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch

Код:699186
Очікується
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Гра Borderlands Legendary Collection для Nintendo Switch фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

У виданні Borderlands Legendary Collection на вас чекає втричі більше хаосу, втричі більше видобутку, а головне — втричі більше движухи! В ході пригод у Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 та Borderlands: The Pre-Sequel вам доведеться перебити цілу ораву рейдерів і страшних тварюк, випробувати безліч зразків найпотужнішого озброєння і навіть, якщо пощастить, врятувати Всесвіт. Також до ваших послуг купа додаткових матеріалів для кожної з ігор, що сумарно розтягують проходження ще на 100 з гаком годин*.

 
 

Всі три частини можна проходити як поодинці, так і в режимі спільної гри: два гравці на розділеному екрані або від двох до чотирьох гравців по Інтернету.

  • Borderlands: Game of the Year Edition. На вас чекає той самий шутер, з якого все почалося, тільки доповнений та поліпшений! У вас буде шанс випробувати незліченне різноманіття забійних стовбурів у ролі одного з чотирьох шукачів Сховища, у кожного з яких своє дерево навичок. Вам належить вирушити на підкорення Пандори, дикої планети, де, згідно з легендами, знаходиться Сховище – джерело неймовірних технологій прибульців.
  • Borderlands 2. У ролі одного з шести авантюристів ви маєте спробувати вирвати Пандору з лап Красеня Джека, злочинного генія і за сумісництвом виконавчого директора величезної корпорації. У цій історії про помсту та спокуту ви зможете завести нових друзів, озброїти їх оберемком потужних стовбурів і разом вступити в бій за порятунок планети.
  • Borderlands: The Pre-Sequel. Це історія становлення Красеня Джека, головного лиходія Borderlands 2. Дія The Pre-Sequel розгортається у період між Borderlands та Borderlands 2. На вас чекає все той же гібрид шутера і рольової гри у запаморочливих нових декораціях.
 
 

*Доповнення «Командир Ліліт та битва за Притулок» для Borderlands 2 до цього видання не входить. Для роботи Borderlands Legendary Collection буде потрібно завантажити принаймні 49 GB. Потрібна карта microSD (продається окремо). Необхідний розмір може змінитися.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Картридж

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа
Призначення
Додаткова інформація

Розробник: Gearbox Software, 2K Australia

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

2 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Gearbox Software

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера