odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Карта поповнення PC FIFA 23 Points 2800 (код завантаження для PC)

Код:711290
Є в наявності
Карта поповнення PC FIFA 23 Points 2800 (код завантаження для PC) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 8 ₴
899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Безмежні можливості

Використовуйте всі переваги спортивного симулятора FIFA 23, купивши картку поповнення на 2800 FIFA Points. Віртуальна валюта забезпечує вхід до Ultimate Draft, а також дає можливість* купувати набори та відкривати нове екіпірування у VOLTA FOOTBALL. Таким чином поінти стануть чудовим варіантом для прокачування свого профілю або подарунка завзятому геймеру.

Особливості:

  • Включає 2800 одиниць FIFA Points
  • Повна сумісність з FIFA 23 для ПК
  • Офіційно ліцензований продукт

Інструмент для перемоги

Зберіть команду вашої мрії і грайте у найпопулярнішому режимі FIFA, отримавши максимальну конкурентну перевагу. Ultimate Draft дозволяє боротися з найсильнішими гравцями у чотирьох матчах та заробляти нагороди, отримуючи масу позитивних емоцій. І це далеко не єдина можливість витратити поінти, адже гра пропонує безліч наборів та нових варіантів екіпірування.

Як це працює?

Забудьте про придбання ігрових монет у сторонніх продавців, без гарантій якості. Цифрові бонуси постачаються у вигляді спеціальної фірмової картки з кодом, ввівши який ви відразу отримаєте зарахування на ігровий рахунок. Це найбільш простий та безпечний спосіб розширити свої можливості у віртуальному світі футболу.

Яскраве пакування

Любите дарувати подарунки? Карта поповнення на 2800 поінтів постачається у компактному картонному боксі, прикрашеному логотипами FIFA 23 та Electronic Arts. Завдяки цьому виріб презентабельно виглядає і буде гарним презентом для друга або компаньйона по ігровій спільноті.

*Для використання поінтів потрібна гра FIFA 23 (продається окремо), з'єднання з інтернетом та обліковий запис Electronic Arts.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Код завантаження

Жанр
Підтримка VR
Підтримка контролера руху

Ні

Платформа

PC

Розробник і видавець

Розробник

Electronic Arts

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Карта поповнення PC FIFA 23 Points 2800 (код завантаження для PC)