odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D

Код:720624
Є в наявності
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

DeLonghi CGH 1112 D

Підніміть мистецтво приготування на грилі на новий рівень з ультрасучасним електрогрилем De'Longhi MultiGrill 1112 D. Завдяки вибору між пластинами для грилю та смаження, кільком варіантам розташування, а також повному контролю температури для кожної пластини ви можете досягти найкращих результатів при приготуванні будь-якого типу їжі, від сніданку до вечері. А антипригарне покриття та піддон для збору жиру дозволять насолоджуватися не тільки смачними, але й легшими стравами. Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D – це оптимальний спосіб приготування гамбургерів, м'яса, овочів або риби швидко, і без зайвого клопоту.

Особливості:

  • 2 знімні литі пластини з термоусадковими нагрівальними елементами
  • Максимальна температура: 265 градусів
  • Електронний контроль температури для кожної пластини окремо
  • 3 автоматичні функції приготування
  • Регульоване налаштування висоти
  • Вбудований піддон для збирання жиру
  • Антипригарне покриття для легкого очищення
  • Світлодіодний дисплей із цифровим таймером

Страви на грилі на будь-який випадок

De'Longhi MultiGrill 1112 D забезпечує неперевершену точність приготування ваших вишуканих страв. Його нагрівальні елементи вбудовані в литі пластини для кращого розподілу тепла, що гарантує рівномірне приготування їжі. Температура нагрівання визначається в діапазоні від 60 до 265 градусів окремо для кожної пластини за допомогою поворотних регуляторів. А завдяки таймеру ви можете встановити тривалість приготування того чи іншого продукту.

Ніжне та соковите м'ясо на грилі

Насолоджуйтесь стейками, ідеально просмаженими зовні та приємними, ніжними та соковитими всередині. Такого ефекту можна досягти завдяки спеціальній функції швидкого обсмажування Sear при температурі до 265°C. Вона відмінно підійде для товстих шматків м'яса та стейків, забезпечуючи максимальне нагрівання на самому початку готування.

Декілька режимів використання

De'Longhi MultiGrill має гнучку конструкцію, за рахунок чого його можна адаптувати під різні страви та стилі приготування:

  • Контактний гриль – дозволяє легко та швидко готувати чудові хрусткі підсмажені бутерброди або гамбургери, а також соковиті та ніжні стейки або рибне філе.
  • Відкритий гриль – ідеально підходить для м'яса, риби та овочів. А також дозволяє збільшити загальну площу приготування та використовувати всю поверхню гриля відразу. Таким чином, ви можете приготувати до 6 порцій їжі одночасно.
  • Нагрівання з двох боків – режим, що дозволяє смажити на нижній пластині та одночасно нагрівати зверху для більш швидкого приготування. Ідеально підходить для брускетт чи будь-яких страв, які не можна придавлювати.

Набір пластин у комплекті

Цей електрогриль поставляється з повним набором пластин для різних варіантів приготування на грилі. Так, рифлені поверхні підійдуть для стейків, птиці та риби, а на гладких буде зручно смажити яєчню, овочі чи морепродукти. При цьому всі пластини мають безпечне антипригарне покриття, що не тільки полегшує готування, а й очищення грилю після приготування їжі. Пластини також можна мити в посудомийній машині.

Все перед очима

Легко контролюйте роботу гриля за допомогою пари ручок для індивідуального налаштування температури на кожній пластині та вбудованого дисплея. Екран показує поточні параметри роботи та активні налаштування гриля DeLonghi, дозволяючи вам швидко налаштовувати та змінювати температуру за бажанням.

Безкоштовний додаток MultiGrill

Отримайте поради та рекомендації щодо використання гриля за допомогою програми MultiGrill. Освоюйте знайомі рецепти та пробуйте нові страви з покроковими інструкціями, які допоможуть вам покращити свої кулінарні таланти та балувати близьких різноманітними смаколиками щодня.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

37 х 23 см

Вид
Додаткова інформація

Регулювання положення пластин; Зони нагріву, регульовані незалежно одна від одної; Автовідключення

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Сенсорне

Кількість температурних режимів

3

Оснащення
Регулювання температури

60 - 265 °С

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

45,8 x 34,3 x 18,5 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

36 х 22,8 х 49,4 см

Вага
Вага в упаковці

8,74 кг

Комплектація

Гриль; Знімні пластини; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера