Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Електрогриль DeLonghi CGH 923 D

Код:708113
Є в наявності
Електрогриль DeLonghi CGH 923 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 923 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 923 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 923 D фото
Електрогриль DeLonghi CGH 923 D фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 81 ₴
8 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрогриль DeLonghi CGH 923 D

Насолоджуйтесь смаком страв на грилі цілий рік із простим у використанні та функціональним електрогрилем DeLonghi CGH 923 D. З його допомогою ви зможете готувати чудові стейки та ковбаски всіх сортів, овочі та рибу максимально корисним способом. А також пекти панкейки, вафлі або робити бургери. Завдяки антипригарному покриттю пластини гриля не вимагають додавання олії, а отже страви вийдуть не лише смачними, а й дієтичними. При цьому пристрій простий в очищенні і не займає багато місця на столі. Тому завжди буде під рукою, щоб ви могли приготувати собі і рідним ситний сніданок або побалувати всіх улюбленим десертом.

Готування без олії. Більш здорова їжа

Гриль DeLonghi CGH 923 D дозволяє приготувати м'ясо, рибу та овочі без використання жиру. Більше того, під впливом високої температури з продуктів витоплюється свій жир, якщо він там є, що робить страви надзвичайно смачними та легкими.

Зручне використання

Завдяки потужності 2000 Вт цей гриль швидко нагрівається та готує продукти, тому вам не доведеться довго чекати. При цьому кожна пластина оснащена окремим термостатом і регулюється за допомогою індивідуального вимикача, тому ви можете повністю контролювати процес підсмажування. Великий LED-дисплей допомагає вибрати потрібні параметри та дає постійний доступ до налаштувань, а антипригарне покриття полегшує приготування продуктів та знижує ризик їх пригоряння.

Багато можливостей для втілення ваших кулінарних ідей

З цим багатофункціональним електрогрилем ви зможете зробити собі гарячий бутерброд чи паніні, стейк із овочами на вечерю чи солодкі вафлі на сніданок. DeLonghi CGH 923 D має не тільки 2 незалежні термостати, але і 3 режими приготування, і набір з 4 пластин для різних страв. Рифлена допоможе створити характерний для гриля візерунок на овочах або м'ясі, пласка підійде для смаження ковбасок або котлет, а 2 фігурні призначені для випікання бельгійських вафель. Крім того, ви можете відкинути кришку на 180 градусів і готувати дві різні страви одночасно.

Просте очищення

Модель CGH 923 D має піддон для крапель, в якому збирається жир та можливі соки з продуктів. Таким чином, ви можете швидко очистити його, а підтримувати чистоту робочих поверхонь приладу також напрочуд просто. Їх можна зняти та помити або просто протерти серветкою.

Бездоганна якість

Електрогриль DeLonghi CGH 923 D – це по-справжньому зручна та надійна техніка. Він виготовлений із високоякісних матеріалів, міцний та безпечний в експлуатації. Що дуже важливо для кухонної техніки. При цьому гриль чудово виглядає і не займає багато місця завдяки компактному дизайну, що робить його чудовим помічником на будь-якій кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

23 х 29 см

Вид

Відкритий / Закритий

Додаткова інформація

LED дисплей із цифровим таймером; Незалежні регулятори температури пластин; Пластини можна мити в посудомийній машині

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

3

Оснащення
Регулювання температури

80 - 230 °С

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

17,3 х 36,5 х 31,5 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

40,2 х 38,5 х 22,5 см

Вага
Вага в упаковці

8,1 кг

Комплектація

Гриль; Комплект змішаних пластин (гриль + пласка); Комплект пластин для вафель; Лопатка; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків