Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді2

Кабель McDodo USB - USB-C with LED Light 1.2m (White) CA-6430

Код:649762
Є в наявності
Кабель McDodo USB - USB-C with LED Light 1.2m (White) CA-6430 фото
Кабель McDodo USB - USB-C with LED Light 1.2m (White) CA-6430 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 ₴
179
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість технологій

Шукаєте аксесуар для зарядки та синхронізації мобільних гаджетів? Вам підійде McDodo Flying Fish Series – кабель з конектором USB Type-C, світлодіодним індикатором та підтримкою технології швидкого передавання енергії Quick Charge 3.0. Розумне начиння попереджає позаштатні ситуації, а для зручного транспортування він отримав інноваційний плаский дизайн.

 

Особливості:

  • Двосторонній конектор USB Type-C
  • Швидка зарядка Quick Charge 3.0
  • Світлодіодний індикатор зарядки
  • Кабельний органайзер у комплекті
 

Блискавична зарядка

Цей аксесуар створений для тих, хто не любить очікування і цінує кожну хвилину. Кабель підтримує технологію швидкого передавання енергії Quick Charge 3.0, що дозволяє використовувати його разом зі швидкісними зарядними пристроями. Таким чином ви зможете оперативно поповнювати запаси енергії у мобільних гаджетах, економлячи свій час.

Синхронізація даних

McDodo Flying Fish Series підійде не лише для передавання енергії, а й для швидкої синхронізації з комп'ютером. Дротовий зв'язок вирізняється високою швидкістю та стійкістю до перешкод, що особливо важливо при передаванні об'ємних файлів. Наприклад, це ідеальний варіант для копіювання фільмів у високій якості та фотобібліотек.

 

Розумне начиння

Також розробники McDodo Flying Fish Series подбали про безпеку під’єднаних гаджетів. Для уникнення позаштатних ситуацій при передаванні енергії кабель отримав інтелектуальний чип. А світлодіодний індикатор приємного зеленого кольору, який вбудований у конектор USB Type-C, дозволяє контролювати зарядку.

Висока надійність

Про працездатність цього кабелю можна не турбуватися. А все завдяки тому, що він отримав високоякісне обплетення з TPE, яке порадує високою стійкістю до розривів, стирання та впливів температур. Крім того, конектори оснащені посиленим захистом дроту у місцях з'єднання, щоб запобігти зламу і поганому контакту.

 

Зручність в дорозі

Беріть аксесуар для зарядки та синхронізації завжди з собою, адже він може стати у пригоді будь-якої миті. Попри значну довжину в 1,2 метра, кабель ідеально підійде для транспортування у поїздках та подорожах. Плаский перетин дозволяє легко згорнути його, щоб компактно розмістити у валізі, рюкзаку або сумці.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель McDodo USB - USB-C with LED Light 1.2m (White) CA-6430