Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black)

Код:712030
Є в наявності
Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black) фото
Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black) фото
Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black) фото
Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 ₴
249
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
q-energy-usb-c__img

Практичний аксесуар для заряджання та синхронізації

У вас є смартфон, планшет, ноутбук, портативна акустика чи навушники з роз'ємом USB Type-C чи навіть усі відразу? Тоді вам точно знадобиться кабель USB-USB-C від Q.Energy. Він стане корисним аксесуаром для всіх власників сучасної техніки з портом USB Type-C, дозволяючи легко перекидати дані або заряджати пристрої. Все завдяки тому, що цей аксесуар відрізняється універсальністю, зручністю у використанні та високою пропускною здатністю. А також може похвалитися високою якістю виконання та матеріалів, за рахунок чого прослужить вам довго.

q-energy-usb-c__img

Особливості

Безпечна та ефективна синхронізація даних

Захищений від обривів з'єднання та перепадів напруги

Висока пропускна здатність

Довжина 1,2 метри

Міцне нейлонове обплетення

Стійкість до заломів

q-energy-usb-c__img

Універсальний у застосуванні

Q.Energy USB - USB-C – це надійний кабель, який призначений для безпечної та швидкої синхронізації даних та заряджання пристроїв. З його допомогою можна перекинути фото зі смартфона на комп'ютер, завантажити нову музику на телефон або просто поставити власний гаджет на зарядку.

q-energy-usb-c__img

Широка сумісність

Цей кабель Q.Energy сумісний з усіма девайсами, що мають роз'єм USB Type-C, включаючи смартфони від популярних брендів, таких як Samsung, Huawei, Xiaomi, ноутбуки Apple MacBook, Dell, Asus, планшети та іншу техніку.

Зручність та надійність

Висока пропускна здатність, оптимальна довжина в 1,2 метри і захищеність від перепадів напруги та обривів з'єднання роблять Q.Energy USB - USB-C ідеальним помічником у будь-яких повсякденних завданнях. Таким чином, з його допомогою ви зможете швидше заряджати свої девайси та перекидати дані без заминок та збоїв.

На нього можна покластися

Завдяки міцному зовнішньому обплетенню, яке захищає провід, кабель стійкий до заломів та будь-якого іншого пошкодження. Він досить гнучкий, але при цьому не буде постійно заплутуватися. Конектори кабелю також зроблені з якісного матеріалу, забезпечують надійне з'єднання і набагато менш схильні до затирання. Все це сприяє його надійності та справній роботі на довгий термін.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Безпечна та ефективна синхронізація даних; Захищений від обривів з'єднання та перепадів напруги; Висока пропускна здатність; Стійкість до залом

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB - USB-C Q.Energy 1.2m (Black)