Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00)

Код:715808
Є в наявності
Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00) фото
Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00) фото
Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00) фото
Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00) фото
Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-22%
Вигода 350 ₴
cashback iconКешбек 12 ₴
1 599
1 249
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Hone Ace Aim Lab Edition

ВЛУЧАЙТЕ ТОЧНО В ЦІЛЬ

Поліпшіть влучність за допомогою ігрового килимка для миші ROG Hone Ace Aim Lab edition з кіберспортивної колекції ROG Ace. Він був розроблений для використання з програмним забезпеченням Aim Lab X ROG 360, яке допомагає геймерам покращити свої навички. Аксесуар має поверхню з гібридної тканини для більш плавного ковзання та чудового контролю, а також спеціальні мітки для визначення діапазону руху. Захисне нанопокриття забезпечує килимку довговічність і акуратний зовнішній вигляд, а м'яка гумова основа допомагає завжди залишатися на одному місці. Завдяки всьому цьому Hone Ace є кращим тренувальним інструментом для чемпіонів.

Ключові особливості:

  • Тренування точності з Synergistic Aim Lab: вимірювальні мітки на килимку для миші працюють у тандемі з програмним забезпеченням Aim Lab, допомагаючи гравцям тренувати точність прицілювання для ігор FPS.
  • Оптимізована поверхня: поверхня з гібридної тканини забезпечує плавний рух миші та достатнє тертя для точного зворотнього зв'язку.
  • Захисне нанопокриття: водо-, оліє- та пиловідштовхувальна поверхня, яку легко підтримувати в чистоті.
  • Надм'яка гумова основа: гумова основа товщиною 3 мм забезпечує стійку нековзку основу з необхідним ступенем амортизації для ігрового комфорту.

ПРАКТИКА ЗДІЙСНЮЄ ТОЧНОСТІ

Тренуйтеся для ідеального прицілювання з ROG Hone Ace Aim Lab Edition та програмою Aim Lab X ROG 360. Остання являє собою інтерактивний простір для покращення вашого прицілювання у всіх напрямках. Відмітки вимірювань на килимку для миші допомагають кількісно оцінити рухи зап'ястя та передпліччя при переміщенні перехрестя на екрані, що дозволяє практикувати та покращувати свої навички точного стрілка та послідовного розміщення перехрестя.

БІЛЬШ ПЛАВНЕ КОВЗАННЯ. ТОЧНІ ЗУПИНКИ.

Гібридна тканинна поверхня килимка має текстуроване покриття з оптимальним показником тертя, збалансованим як у швидкому ковзанні, так і в здатності гальмувати для точного контролю. Майже ідеальне рівномірне відстеження по осях X та Y означає, що рухи у всіх напрямках плавні та послідовні, що робить цей аксесуар відмінним варіантом для практики з прицілювання та стрільби.

ВОДО-, ОЛІЙЄ-ТА ПИЛЕВІДШТОВХУЮЧА ПОВЕРХНЯ

Захисне нанопокриття військового класу ROG Hone Ace Aim Lab Edition захищає килимок від випадкового проливання рідин. Крім того, його легко чистити та обслуговувати, щоб забезпечити стабільну та чуйну поверхню, яка зберігає свої властивості з плином часу.

МІЦНА ТА М’ЯКА ГУМОВА ОСНОВА

Гумовий низ товщиною 3 мм забезпечує стабільну нековзку основу для килимка, а також достатню амортизацію для довгих годин комфортної гри. Якими б різкими не були ваші рухи у запалі битви, він не зрушить з місця.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Матеріал
Застосування
Вологостійкість

Так

Додаткові характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

508 х 420 х 2 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Килимок ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition (90MP0380-BPUA00)