Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black)

Код:733611
Очікується
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кронштейн Vogels TVM 5405 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 31 ₴
3 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Надзвичайно плоске настінне кріплення для телевізорів високого класу від 32 до 77 дюймів

Хочете закріпити свій великий телевізор на стіні якомога рівніше? Ультратонкий настінний кронштейн спеціально розроблений для ваших потреб. Він підходить для телевізорів з діагоналлю від 32 до 77 дюймів і максимальною вагою 75 кг, залишаючи лише 1,5 см між телевізором і стіною. Настінне кріплення для телевізора - це фіксоване настінне кріплення без функції повороту або нахилу, яке ідеально підходить для сидіння безпосередньо перед телевізором.

Доповніть свій преміальний досвід перегляду телевізора

Настінне кріплення для телевізора - це найпласкіше настінне кріплення для телевізора в нашому асортименті. Ультратонкий дизайн повністю сумісний з новітніми телевізорами, такими як OLED і QLED-телевізори, і дозволяє встановлювати їх неймовірно рівно до стіни. Саме так, як ви хочете. З цим настінним кронштейном для телевізора ви зможете насолоджуватися переглядом преміум-класу в повній мірі.

Надміцний і надійний

Продумана конструкція і високоякісні матеріали надають настінному кронштейну для телевізора неперевершену несучу здатність. Завдяки унікальній системі безпеки Auto-ClickLoc™ ваш телевізор встановлюється з легким звуковим клацанням. М'які накладки на настінному кріпленні захищають задню панель телевізора під час монтажу.

Сертифіковано TüV

Настінні кронштейни для телевізорів Vogels витримують навантаження, що щонайменше втричі перевищує їхню максимальну вагу. Тому вони сертифіковані TüV і відповідають найвищим вимогам безпеки. Ваш телевізор буде в найкращому захисті.

Враховано кожен аспект

Деталі мають вирішальне значення. І це також те, що вирізняє це настінне кріплення для телевізора. Вбудований рівень допоможе вам встановити телевізор ідеально рівно. Хочете акуратно заховати кабелі за телевізором? Просто використовуйте вбудовані затискачі для кабелів.

Простота встановлення

Встановити настінне кріплення для телевізора дуже просто. До нього додається інструкція зі швидкого встановлення, яка все чітко пояснює. Ви також можете ознайомитися з детальною інструкцією онлайн або переглянути відео про встановлення. Шаблон для свердління, шурупи та дюбелі fischer® DuoPower входять до комплекту. За допомогою нашого безкоштовного додатку DrillRight™ AR можна легко розмітити перший отвір.

Характеристики

Загальні параметри

Тип кріплення
Колір
Додаткова інформація

Місце встановлення: Настінні

Сумісність

Максимальне навантаження
Мінімальна діагональ екрану
Максимальна діагональ екрану

77"

Стандарт розмірів кріплення (VESA)

Регулювання

Кут нахилу вгору

Ні

Кут нахилу вниз

Ні

Кут нахилу

Ні

Регулювання відстані до стіни

Ні

Мінімальна відстань від стіни

15 мм

Максимальна відстань від стіни

15 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера