Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI

Код:723055
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.J0SI фото
-11%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kenwood KHC29.J0SI

Поділіться своєю пристрастю до випічки і готуйте із задоволенням з кухонною машиною Kenwood KHC29.J0SI. Незважаючи на компактний розмір, вона має велику чашу на 4,3 літра і дозволяє швидко приготувати тісто для піци на шість голодних чоловік. Або спекти партію з 36 кексів, використовуючи свою міць, щоб виконати всю важку роботу замість вас. Вона також має 5 швидкостей та імпульсний режим, що дозволяє легко підібрати потрібну вам інтенсивність роботи. А кілька функціональних насадок, які йдуть у комплекті з пристроєм, пропонують нескінченні можливості для втілення всіх кулінарних ідей. Цей кухонний комбайн може не тільки змішувати, збивати і замішувати, але також легко трансформується у соковитискач, блендер, шатківницю. Таким чином, ви отримуєте компактний, потужний та універсальний пристрій, здатний виконувати будь-які завдання, звільняючи вас від найважчої та рутинної роботи на кухні.

Особливості:

  • Компактний та сучасний дизайн
  • Потужність 1000 Вт
  • Місткість чаші 4,3 л
  • 5 швидкостей + імпульсний режим
  • 3 стандартні насадки для чаші: вінчик, К-подібна насадка, гак для тіста
  • Додаткові насадки: кухонний комбайн, лезо для нарізки, блендер 1,5 л, прес для цитрусових, 2 диски для натирання, 1 диск для шаткування
  • Легке та інтуїтивне з'єднання насадок
  • Деталі можна мити в посудомийній машині
  • Захисна кришка від бризок

Впорається з будь-яким завданням

Висока потужність, незважаючи на компактні розміри. Ця кухонна машина ідеально підходить для замішування, збивання та змішування. Завдяки потужному двигуну на 1000 Вт найважчі завдання виконуються нею за лічені хвилини. А плавне регулювання швидкості та імпульсна функція дають гнучкість та точний контроль для легкого досягнення бажаних результатів.

Містка чаша

Чаша з нержавіючої сталі об'ємом 4,3 л дозволяє приготувати достатньо тіста, щоб нагодувати навіть дуже голодних гостей. Її обсягу достатньо, щоб приготувати капкейки на велику компанію або велику хрумку піцу на всю родину.

Рівномірне змішування

Комбайн використовує планетарну систему змішування, при якій насадка та чаша рухаються у різних напрямках. За рахунок цього він підхоплює інгредієнти зі стінок, центру та дна чаші, ретельно перемішуючи їх до повної однорідності. Він не пропустить жодної ділянки, а ви отримаєте ідеальне тісто без грудочок або бездоганно збитий крем.

Все необхідне для випікання

Готуйте вишукані десерти, ніжні торти, домашні пироги з начинкою, булочки, піцу та багато іншого. Кухонна машина Kenwood оснащена фірмовим об'ємним вінчиком, К-подібною плоскою насадкою та гаком для тіста, що дозволяють виконувати всі можливі завдання по змішуванню, збиванню та замішуванню тіста й кремів будь-якої консистенції. Kenwood KHC29.J0SI – справжній універсал для любителів випічки.

Розширте свої горизонти

Легко перетворюйте цей кухонний комбайн на блендер, подрібнювач, соковижималку та багато іншого за своїм бажанням. Крім основи та великої чаші для змішування, ви отримуєте цілий набір додаткових інструментів, які відкриють вам широкі можливості для кулінарної творчості. Модель Kenwood KHC29.J0SI поставляється з блендером, кухонним комбайном, кількома дисками для нарізки та шаткування, а також пресом для цитрусових, щоб задовольнити всі ваші потреби у повсякденному приготуванні їжі. З Kenwood ваші можливості безмежні, і ви можете творити із задоволенням.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1.2 л

Додаткова інформація

Можливість дооснащення індивідуальними аксесуарами; Захист від навантаження; Плавне регулювання швидкості; Захисне блокування двигуна; Інтуїтивне підняття верхньої частини машини; Легке та інтуїтивне приєднання насадок; Деталі можна мити в посудомийній машині; Чаша кухонної машини з мірною шкалою; Захисна кришка від бризок

Експлуатація

Тип управління

Електронний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Рівень шуму

64 дБ (залежить від насадки)

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Матеріал блендера

Скло

Колір
Вага
Вага в упаковці

7,35 кг

Габарити (ВхШхГ)

24 х 25 х 28 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

35 х 38,5 х 48 см

Комплектація

Кухонна машина; К-подібна насадка; Крюк для тіста; Вінчик; Насадка "Фуд-процесор" із трьома дисками для нарізування; Насадка "Цитрус-прес"; Насадка "Блендер"; Захисна кришка від бризок; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження