odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray

Код:722402
Очікується
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Квадрокоптер Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
cashback iconКешбек 669 ₴
66 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Autel EVO Lite+

Нові перспективи Нові можливості.

Відкрийте для себе світ при місячному світлі

Квадрокоптер EVO Lite+, оснащений 1-дюймовим CMOS-датчиком зображення та інтелектуальним алгоритмом місячного світла Autel, дозволяє вести нічну зйомку та отримувати кадри відмінної якості. Його камера може захоплювати чіткі та яскраві деталі вночі, і має низький рівень шумів навіть при високих значеннях ISO.

Візьміть діафрагму під контроль

Розкрийте свій творчий потенціал завдяки регульованій діафрагмі – від f/2,8 до f/11 – яка дає можливість творчо змінювати експозицію та глибину різкості, демонструючи свій унікальний художній стиль.

Більш природні кольори

Автоматично балансуйте переекспонування та недоекспонування під час зйомки надто контрастних сцен, одержуючи чіткіші зображення з великою кількістю шарів.

Режим захисту від запотівання

Літаєте ви над вершиною пагорба на світанку або зависаєте біля підніжжя водоспаду, прорізайте серпанок за допомогою функції проникнення туману, яка автоматично регулює налаштування вібрації камери, щоб ваші кадри виглядали чіткішими.

Надчутлива 50-мегапіксельна камера

Оцініть новий рівень якості зображення завдяки надчутливій 50-мегапіксельній камері, оснащеній 1/1,28-дюймовим датчиком CMOS. У камері використовується конструкція матриці колірних фільтрів RYYB, яка поглинає на 40% більше світла, ніж традиційні RGGB, що дозволяє відобразити природні пейзажі у всій їхній красі.

Перший у світі 4-осьовий стабілізатор

Серія EVO Lite – це перші у світі дрони з 4-осьовим стабілізатором, який дозволяє знімати вертикальні відеоролики для зручного редагування та публікації на мобільних пристроях.

HDR: більше деталей на темних та яскравих ділянках

При увімкненій функції HDR квадрокоптер Lite+ робить кілька знімків з різною експозицією і автоматично поєднує їх разом, в результаті чого фотографія стає контрастнішою та набуває більшого динамічного діапазону.

Миттєве фокусування, миттєва зйомка

Відстежуйте об'єкти, що швидко рухаються, за допомогою точного автофокусування, яке зосереджується на потрібній вам людині чи предметі за мілісекунди за допомогою фазового автофокусування та алгоритму подвійного фокусування.

Майстерність кінематографічних знімків одним натисканням

Створюйте вражаючі кадри професійного рівня одним натисканням кнопки у чотирьох автоматичних режимах зйомки. Додайте саундтрек і фільтри в програмі Autel Sky, щоб зробити ваше відео ще більш епічним і отримати незабутні результати, незалежно від того, чи досвідчений ви пілот, чи новачок у поводженні з дроном.

SkyPortrait: ваш особистий папараці

Одним натисканням кнопки Lite+ підніметься у повітря і зробить знімок вас та ваших друзів, автоматично регулюючи об'єктив, щоб ніхто не залишився осторонь. Крім того, ви можете автоматично розмивати фон для додаткового кінематографічного ефекту або розкривати перспективу у русі, щоб створити потрібний ефект, де б ви не знімали — на вершині гори або у власному подвір’ї.

Dynamic Track 2.1: відстеження головного об'єкту

Налаштуйте свій Lite+ так, щоб він автоматично слідував за будь-якою людиною, а ви могли зосередитися на своїх діях, тоді як ваш дрон займається кінематографічною зйомкою.

Більша дальність, менше перешкод з Autel SkyLink

Літайте далі, зберігаючи при цьому чудову чіткість зображення з Autel SkyLink – потужною фірмовою системою передачі зображення, що забезпечує дальність передачі даних до 12,4 км, якість передачі 2,7 K/30FPS та чудові можливості захисту від перешкод. І все це при трансляції чудового HD-відео.

SoundRecord: оживіть ваші відео

Записуйте голоси та навколишні звуки на землі за допомогою смартфона, що дозволить вам оживити ваші відео, навіть якщо ваш дрон знаходиться далеко. Або можете використовувати цю опцію для коментування під час зйомок та покращення подальшого редагування відзнятого матеріалу.

Суперзавантаження

Закінчили зйомки? Швидко перекиньте відзнятий матеріал на смартфон за допомогою програми Autel Sky. Для цього досить просто піднести Lite+ до телефону та можна завантажувати фотографії або відео зі швидкістю 160 Мбіт/с (20 МБ/с).

MovieMaster: просте створення фільмів та обмін ними

Застосунок Autel Sky також надає вам набір відеошаблонів для швидкого та простого створення фільмів, що допомагає значно скоротити стомлюючий процес редагування. Таким чином ви зможете створювати та ділитися своїми творіннями прямо на місці!

Надширокий кут ухилення від перешкод

Літайте швидше, безпечніше та впевненіше, ніж будь-коли, з новими надширококутними камерами Autel для обходу перешкод. Завдяки датчикам, які забезпечують EVO Lite+ огляд на 150 градусів попереду, усувається більше сліпих зон, ніж у традиційної системи, і зменшується кількість необхідних камер.

Найкращий у галузі час автономної роботи

Серія EVO Lite – єдина лінійка дронів такого розміру, здатних пропрацювати 40 хвилин, що дає вам на 30 відсотків більше часу польоту, ніж у конкурентів. Проводьте більше часу у повітрі та знімайте ще довше без перерв.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Так

Управління

Тип управління
Підтримка ОС

iOS

Android

Тип живлення пульта управління

Аккумулятор

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

20 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 256 Гб

Зручність користування

Управління з відео (FPV)

Так

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Датчики

Гіроскоп

Магнітометр

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 3S

Час заряду акумулятора

90 хв

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

835 г

Габарити

У складеному вигляді: 210 х 123 х 95 мм; У розкладеному вигляді: 427 х 384 х 95 мм

Комплектація

Квадрокоптер; Пульт керування; Зарядний пристрій; Зарядний хаб; Додатковий акумулятор (2шт); Зарядний кабель USB-C; Кабель Lightning; Кабель USB-C; Кабель Micro-USB; Запасні гвинти; Сумка; Запасні пропелери 3 шт (пара); Викрутка

Колір

Сірий