Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноколесо InMotion V14 2277 Wh

Код:731826
Є в наявності
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Моноколесо InMotion V14 2277 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 1 599 ₴
159 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Народжений для пригод

Досліджуйте світ навколо без обмежень з InMotion V14 Adventure — 16-дюймовим моноколесом преміум-класу, створеним спеціально для справжніх мандрівників та любителів екстриму. Розроблене в першу чергу для їзди бездоріжжям, воно являє собою справжній концентрат високих технологій і дивовижних характеристик. Завдяки потужному двигуну 4000 Вт, вантажопідйомності 120 кг та новій системі підвіски V14 Adventure б'є рекорди у всіх областях. Воно забезпечує плавний хід, високу максимальну швидкість та відмінну прохідність, особливо з урахуванням широкої 3-дюймової шини з протекторним малюнком. А потужна батарея ємністю 2277 Вт*год дозволяє проїжджати на одному заряді до 120 км, відкриваючи перед вами нові перспективи для подорожей містом та поза ним. Колесо також оснащене інформативним дисплеєм, висувною ручкою, регульованими педалями та яскравою фарою, що зробить ваші поїздки ще більш комфортними. InMotion V14 Adventure — ідеальний вибір для любителів бездоріжжя, яким потрібні підвищена потужність і витривалість, що перевершують можливості звичайних міських моноколес.

Особливості:

  • Двигун потужністю 4000 Вт
  • Максимальна швидкість 70 км/год
  • Запас ходу 120 км на повному заряді
  • Колесо 16 дюймів, шина з протектором
  • Рухлива амортизуюча підвіска
  • Широкі регульовані педалі
  • LED екран та керування через додаток
  • Пило- та вологозахищена конструкція

Визначна потужність

Пристебніть ремені безпеки, адже моноколесо InMotion V14 оснащене двигуном потужністю 4000 Вт (пікова 9000 Вт), здатним розвивати швидкість до 70 км/год! Більш того, завдяки крутному моменту двигуна 200 Нм та силі тяги 850 Н ви можете долати підйоми крутістю до 50 градусів, що дійсно вражає. Тому, незалежно від того, чи здійснюєте ви щоденні поїздки на роботу або вирушаєте на вихідні на природу, моноколесо V14 завжди готове супроводжувати вас у вашій подорожі.

Проїде скрізь

Завдяки новій системі прогресивної підвіски, яка поглинає удари та вібрації від ям та купин, InMotion V14 Adventure забезпечує м'який та комфортний руз навіть на пересіченій місцевості. Крім того, його 16-дюймове колесо оснащене широкою 3-дюймовою шиною з протекторним малюнком, який був розроблений для забезпечення гарного зчеплення із сипкими поверхнями, такими як пісок, гравій та бруд. Таким чином, ви зможете впевнено їздити будь-якою місцевістю.

До 120 км на одному заряді

Спокійно пересувайтеся усім містом або насолоджуйтесь неквапливою поїздкою приміськими дорогами, менше турбуючись про заряд і більше концентруючись на подорожі. Знімний акумулятор ємністю 2277 Вт*год забезпечить ще більше часу для ваших поїздок і дозволить їхати ще далі — до 120 км* на повному заряді.

Налаштування у застосунку INMOTION

Налаштовуйте моноколесо залежно від потреб, характеру місцевості та довжини поїздки. Встановіть застосунок INMOTION на свій смартфон, і ви зможете в будь-який час контролювати стан транспорту та налаштовувати режими їзди: комфортний, спортивний або режим паркування. А також блокувати моноколесо та проводити його діагностику.

Безпека у кожному елементі

Моноколесо InMotion V14 оснащено контролером Raptor, який включає 42 MOSFET транзистори та 18 конденсаторів, що забезпечують запас по напрузі більше 40% і підтримують безперервний вихідний струм до 450А. Це забезпечує тривалу та стабільну роботу за високої потужності. А також має систему керування акумулятором Смарт BMS, яка захищає батарею від позаштатних ситуацій на кшталт перегріву, надмірного розряду, перенапруги, короткого замикання тощо.

Практичний дизайн для кращого користувацького досвіду

Незважаючи на значну вагу у 40 кг, InMotion V14 Adventure забезпечує баланс між портативністю і стабільністю. Міцна конструкція та дизайн з нижчим центром ваги підвищує комфорт та стійкість при їзді. Педалі з регульованим кутом нахилу та бічні накладки Powerpads, які утримують ваші ноги у зручному положенні, покращують вашу стабільність та керованість транспорту під час руху. Передня фара забезпечує чітку видимість навіть у повній темряві, а кут її нахилу ви можете легко відрегулювати відповідно до навколишніх умов та своїх звичок. Крім того, V14 Adventure має велику висувну ручку та дві ручки спереду та ззаду, що полегшує транспортування колеса, особливо перенесення сходами. А високоякісні матеріали забезпечують довговічність та надійність навіть у складних умовах.

Всепогодний транспорт

Катайтеся там, де хочете і тоді, коли схочете, не звертаючи уваги на такі прикрі неприємності, як дощ. Моноколесо з класом захисту IP67 для акумулятора та IPX6 для двигуна забезпечує додатковий спокій при несподіваних змінах погоди. З InMotion V14 Adventure ніщо не може зупинити вас, якщо ви того не захочете.

Усі дані на дисплеї

Контролюйте стан свого транспорту за допомогою великого світлодіодного дисплея. На нього виводиться вся основна інформація, включаючи швидкість, рівень заряду акумулятора, індикатори роботи різного обладнання та налаштування режимів. Достатньо одного погляду, щоб оцінити ситуацію та прийняти правильне рішення.

* Максимальний запас ходу досягається при повному заряді, навантаженні 90 кг, температурі навколишнього середовища 25°C і їзді зі швидкістю від 20 до 40 км/год рівною асфальтованою дорогою. На діапазон дальності поїздки впливають такі фактори, як температура, тиск у шинах, дорожні умови та звички їзди (наприклад, швидке прискорення та гальмування).

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Ні

Система гальмування

Ні

Розташування гальмівної системи

Ні

Колір моделі

Чорний/Помаранчевий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

50°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Моноколесо; Документация

Особливості

Пило- та вологозахищена конструкція; Широкі регульовані педалі

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження