Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh

Код:731827
Є в наявності
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Моноколесо InMotion V8S (Black) 728 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 449 ₴
44 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Переосмислена класика

Потужність, швидкість і комфорт, упаковані в тонкий портативний корпус — це і є оновлений InMotion V8S. Ця модель моноколеса зберегла всі переваги V8, за які його так любили багато користувачів і, разом з тим, привнесла покращені технічні характеристики. Відчуйте неймовірну потужність під ногами завдяки ефективному двигуну на 1000 Вт, що дозволяє розвивати швидкість до 35 км/год. І насолоджуйтесь чуйним керуванням та швидким гальмуванням. Високий та тонкий дизайн забезпечує неперевершену ергономіку, а високі педалі – неймовірну маневреність та мінімальний радіус повороту. Збільшений акумулятор на 728 Вт*год дозволяє проїжджати на одному заряді до 70 км, значно подовжуючи ваші поїздки. А разом із зручними функціями, такими як висувна ручка, кнопка зупинки двигуна для зручного перенесення, а також повна підтримка мобільного додатка для налаштування характеристик моноколеса, InMotion V8S перетворюється на зручний та збалансований міський транспорт на кожен день.

Особливості:

  • Потужний двигун 1000 Вт
  • Діаметр колеса 16 дюймів
  • Максимальна швидкість 35 км/год
  • Максимальна дальність до 70 км
  • Вбудована ручка для зручного перевезення
  • Налаштування через застосунок (Android/iPhone)
  • Широкі нековзкі педалі
  • Яскрава фара та стоп-сигнал

Розкрийте всю потужність

InMotion V8S може похвалитися потужним двигуном (1000 Вт), який приводить вас у рух з вражаючою силою та швидкістю. Він дозволяє моноколесу розганятися до 35 км/год для захоплюючих та швидких поїздок містом. І долати підйоми з нахилом до 30°. Забезпечуючи при цьому більш плавну та продуктивну їзду, завдяки чому досвід використання V8S буде ще комфортнішим.

Збільшена дальність поїздок

Акумуляторна батарея ємністю 728 Вт*год – одна з ключових особливостей моделі V8S. Саме вона забезпечує набагато більший запас ходу, порівняно з іншими моделями цієї лінійки — до 70 кілометрів на одному заряді. Тому з InMotion V8S ви зможете кататися довше та їздити далі.

Ідеальний розмір

Якщо портативність є вашим головним пріоритетом, то InMotion V8S також стане прекрасним вибором. Воно оснащене 16-дюймовим колесом та важить близько 16 кг. І при цьому може похвалитися невеликою товщиною, що разом з високою продуктивністю та загальною вантажопідйомністю у 120 кг робить його підходящим варіантом для користувачів найрізноманітнішої комплекції та габаритів.

Зручні великі педалі

Великі 9,5-дюймові педалі з магнієвого сплаву з протиковзким покриттям – запорука стійкості та гарної керованості. Вони допомагають краще контролювати транспорт, а їхня оптимальна висота над рівнем дороги дозволяє здійснювати різноманітні широкі рухи і зменшувати радіус повороту. Добирайтеся до місця призначення із задоволенням.

Видимість вдень та вночі

Моноколісо обладнане яскравою передньою фарою, яка дозволяє без проблем їздити навіть уночі. А також стоп-сигналом ззаду, що реагує на гальмування. Це допоможе вам вільно та безпечно подорожувати у будь-який час доби.

Легко перевозити з місця на місце

Завдяки висувній ручці, яка дістається буквально одним рухом, ви зможете легко транспортувати колесо там, де не можна проїхати. Просто візьміться за ручку і котіть його наче звичайну валізу. А потім просто приберіть ручку всередину корпусу, де вона зовсім не заважатиме вам під час їзди.

Bluetooth та застосунок InMotion

Розкрийте весь потенціал свого V8S за допомогою повнофункціонального та простого у використанні застосунку. Встановіть його на свій смартфон (підходить для iOS та Android), підключіться по Bluetooth до транспорту та зможете перевіряти свою статистику та ефективність у реальному часі, калібрувати колесо та оновлювати прошивку, а також запускати діагностику, щоб переконатися, що ваш електричний транспорт працює на 100%.

Маленькі деталі для більшого комфорту

InMotion V8S відрізняється не тільки своєю продуктивністю, але також дивовижною зручністю. Ергономічний дизайн та пружні подушечки з боків сприяють зручності під час руху. Вбудована в ручку кнопка зупинки двигуна дозволяє безпечно переносити колесо в руках, не вимикаючи його щоразу, коли треба перенести транспорт через перешкоду. А завдяки невеликому дисплею у передній частині, ви можете перевірити рівень заряду батареї в реальному часі, з одного погляду. Крім того, моноколесо має вбудований динамік для системних подій (налаштовується у додатку) та попереджень про безпеку.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Ні

Розташування підвіски

Ні

Система гальмування

Ні

Розташування гальмівної системи

Ні

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

30°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 6,5 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Ні

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Моноколесо; Документация

Особливості

Вологозахищений корпус за стандартом IP54; Розміри: 462 х 148 х 538 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження